48

Анонимен

преди 10 години

Защото се имаше с Путин и американците му дръпнаха шалтера.

47

Профет Мемет

преди 10 години

Гняв народен,гняв божи! Почна се! Преди повече от 3 години го предсказах! Като домино плочки, ще се срутят всички халифати,емирати,султанати и шейтанати! Крайно време е ,да се отърси света от това злобно, примитивно, мюсюлманско робство!

46

Радослав(Реджеб)

преди 10 години

Да се готви ислямиста Ердоган.

45

Той е

преди 10 години

Приветствам радикалните действия та египетската армия, явно няма друг начин да се спрат тия чалмосани ***! Сега само трябва да се намери новият Садат или Мубарак, и нещата ще си дойдат на мястото, Египет отново ще стане нормална страна!

44

БАЧКАТОР

преди 10 години

Браво на Египет. Една древна страна каза НЕ на шериата, НЕ на "Ислямски братя" ,НЕ избиването на християните, НЕ на взривяването на църквите им, каза НЕ на шериатското мракобесие и отказ от съвременната наука. Да му е честито разстройството на Реджеп Ердоган, сега сигурно сън не го лови от мъка.

43

yoyo:)

преди 10 години

В *** няма демокрация ние сме все още в комунизма но в по модерен вариант

42

СС

преди 10 години

Браво на ген. Сиси! Брадатите екстремисти ще плачат много сега :))

41

Anonimen_777

преди 10 години

respect...respect... I nashata slavna nepobedima armiq ako mojeshe taka, jiv izednik nqmashe da ostane !

40

Анонимен

преди 10 години

Какво правите сравнения с Египет - та те искаха точно обратното на това за което подскачат в Б-я - египтяните са ПРОТИВ ИСЛЯМИЗАЦИЯТА ! Тоест, те са на противоположната страна на Бойковия приятел Ердоган и неговата дясно-ислямистка партия. Не разбрахте ли че щатите ислямизират всичко каквото могат, за да си запазят резервната валута. Кадафи искаше златен арабски динар а на Мубарак сина движеше централната арабска банка (веднага купена от Р. след свалянето на баща му)Ограмотете се малко !

39

Алекс

преди 10 години

Малко наистина наивна картинка сме на фона на ставащото в Египет. От друга страна аз и толкова не очаквах от българите така че е все нещо. :)Не се променя мисленето за една седмица :) Дано продължаваме в тази насока.

38

Революционер

преди 10 години

А тук искате да сваляте правителство със 300-500 човека, ха ха ха ха!

37

mario.fu.90

преди 10 години

Тържествено ви информирам,че във Сирия до този момент са загинали над 100 000 души. Само най-силните земетресения са успяли да убият толкова много хора. Най-голямото бедствие е човека. 21 век е интересен век, може би това е единственият век когато ще можем да наблюдаваме като на риалити унищожаването на цели континенти и на милиарди души. Марио идва от Марс - богът на войната!

36

mario.fu.90

преди 10 години

Войната ми харесва. Ще измрат колкото се може повече ислямисти,но и колкото се може повече християни. Войната е важна за да има промяна, тя е изкуство, колелото на историята може да бъде смазано единствено с кръв. Наблюдаването на кървави световни конфликти е много по-забавно и интересно,от следенето на световното по футбол.

35

mario.fu.90

преди 10 години

до 37. В Сирия масово колят християни, във Египет също. А аз се чувствам неописуемо щастлив от този факт.

34

mario.fu.90

преди 10 години

Да изгонят този ислямист и да въведат светска конституция.

33

aphrodite27

преди 10 години

До boicho.boichev.7Живяла съм в Египет и нещата не са точно така... Какво ще кажеш за коптите-местното християнско население, което по официалните им манипулирани данни е 10%, а всъщност са около 25 % от населението.Знаеш ли какъв терор има над тях? На изборите, когато беше избран Морси избирателната активност беше около 45 %, но не защото египтяните отказват да гласуват... Но това е дълга история...

32

boicho.boichev.7

преди 10 години

дали морси е демократ не знам.Знам че за него са гласували десетки милиони египтяни.А много демократично ли е да отмениш конституцията и да арестуваш законно избрани прзидент и превителство?Ами ако на следващите избори егихтяните гласуват пак за Морси и мюсюлмански братя, какмво правим?военен режим без конституция и военна диктатула?Ами нали преди само една година беше така .при диктатора Мубарак?

31

Анонимен

преди 10 години

Bravo na egipet ne si igraqt s kafeta

30

aphrodite27

преди 10 години

до 35Тук би било жалка картинка...

29

до 33

преди 10 години

Точно това щях да и аз да кажа. В Египет се намеси армията. Тук ако станат размирици, генералите няма да си мръднат пръста, понеже и те са комунистически *** и бивши агенти. Ще има да се бием с полицаите докато на едните не им писне.