56

rumen221

преди 10 години

И ДЕСЕТ СИСТЕМИ ДА СМЕНИМ...- КОГАТО ИЗБОРА Е МЕЖДУ ***, ДОМУС И ПРАСЕ... НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ "***"...ТРЯБВАТ НОВИ...:- ДЕМОКРАТИЧНО НАСТРОЕНИ ЛЯВА И ДЯСНА ПОЛИТИЧЕСКИ ПЛАТФОРМИ, КАКВИТО...ОЛИГАРХИЯТА НЯМА ЛЕСНО ДА ДОПУСНЕ... ДА СЕ СЪЗДАДАТ....!!!- У НАШЕ СЕЛО МИСЛИМ, ЧЕ - Е ТЕ ТОВА Е ПРОБЛЕМО...!!!.

55

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИ къде ги изброи тези 30 000?Внимавай с нулите!

54

кулоарно

преди 10 години

На Станишев шапка му свалям! Все му се пада най-трудното, да управлява след онези *** маймуни ГЕРБ, и пак се справя! Ясно е че протеста е пълен афиф, но пък може да има положителен ефект, да действа възпитателно като коректив. Нещо като втора камара около парламента. На кафе в летния парламент :)

53

гост

преди 10 години

Лозунгите "оставка"и т.н. извикват алюзии със"смърт на фашизма,свобода на народа",народовластие и прочее-типични за несъстоялия се социализъм;у нас свободата идва с цар Ивайло(вж.Симеон и ББ)и май протестиращите ще ни докарат нов "Ивайло"искат или не.Политиката и гр.общество са като англ.ливада-поливаш 400години,а ние за100г.все чакаме някой да ни оправи.Демокрациясе постига стъпка по стъпка,нека протестиращите кажат ясно след оставките какво, кой,как го прави;другото е улична демагогия.

52

РАЗУМ

преди 10 години

КОЙТО ЗНАЕ НА КЪДЕ ОТИВА, ПРИСТИГА ТАМ КЪДЕТО ИСКА!... А КОЙТО НЕ ЗНАЕ?...Олигарси, офшорни перачи & ko, разчитат на сериозни приходи в условията на ВИСЯЩАТА (ПЛАВАЩА) ДЪРЖАВНОСТ, в резултат на извършването, на МЕК (стимулиран от Президента) КОНСТИТУЦИОНЕН ПРЕВРАТ по сценария на 4 актовата пиеса ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА!; ИЗБОРИ ДО ДУПКА!; ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА!; СЛУЖЕБНО (ПРЕЗИДЕНТСКО) ПРАВИТЕЛСТВО ДО ДУПКА!...

51

Анонимен

преди 10 години

Продължава пропагандата на ДС срещу народа. На улицата има 30 000, те твърдят че са 5000, а агенция Медиана на ДС издънката Стойчо Стойчев, виден собственик на голфигрища, е най-лъжливата, обслужваща интереси, гнусна система.ВРЕМЕ Е ЗА СВОБОДА, БРАТЯ БЪЛГАРИ

50

аз

преди 10 години

Викайте армията, полицията е вече с нас и без друго! Тия трябва да паднат. В събота се включват и футболните агитки!!!

49

tre

преди 10 години

/*ти и тъпата и поръчкова статия...

48

SHARP

преди 10 години

Ej, shark, ти си суперинтелигентен, направо си експертиз по политиките на приоритетите и контекстите... Поздрави от Варна !

47

Shark до 98

преди 10 години

Нали! Сигурно всички които не споделят подкрепата ти към *** ГЕРБ-ери са *** парчета. Ама не си казваш мнението, да не би да те е срам че ще се изложиш!! Е, кой тогава е *** парче??!! Е как да гласувам за ГЕРБ при подобни фенове.

46

БГ

преди 10 години

До 80 АнонименГ-не и аз много обичам ФАКТИТЕ, а те са: При ПРЕГЛАСУВАНЕТО С КОЕТО ГО ИЗБРАХА ОКОНЧАТЕЛНО Пеевски е подкрепен от 116 депутати, 87 са против, а един се е въздържал. Подкрепа са дали 80 народни представители от "Коалиция за България", 36 от ДПС. 87 депутати от ГЕРБ са били против, "Атака" не са участвали в гласуването. Писна ми от лъжите на скритата 3-на коалиция и техните платени драскачи. оставете ни сами да определяме бъдещето си. И кой е казал,че ГЕРБ пак ще се върнат на власт

45

rabat

преди 10 години

ДО ЕЛЕКТОРАТ МАТРЯЛОВЕСТЕСТВЕНО ЧЕ КАТО ИМА ДВОЕН АРШИН,С КОЙТО ДА СЕ ОЦЕНЯВАТ ПРОЕКТИТЕ, И ОТПУСКАНЕТО НА СРЕДСТВАТА,НЕ МОЖЕМ ДА ГИ УСВОИМ.КОГАТО ДЪРЖИШ КИСИЯТА ,СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ.ЗА ДЪРЖАВИТЕ ВТОРА РЪКА-КАТО НАШАТА-ТЕ САМИ НА ПРИЗНАХА ЗА ТАКИВА, ИМА ТАКИВА ИЗИСКВАНИЯ, ПРИ КОИТО КАТО ГЕРМАНИЯ,АНГЛИЯ И ДР. ГИ НЯМА.АКО КАЖЕШ ЧЕ НЯМА ДВОЕН СТАНДАРТ И ТАМ ,ЩЕ СТАНЕШ СМЕШЕН!

44

съвсем скоро !

преди 10 години

Съвсем скоро се очаква интермафионалът да фалира ! Големи промени в Москва ! На Станишката и Гоцето им остава да бягат или в Пхенян, или в Хавана. Може и в Пекин...

43

Shark

преди 10 години

До 94 политолог. Изборите не бяха спечелени от ГЕРБ. Щом нямат пълно мнозинство и не могат да направят сами правителство нищо не са спечелили. И те щяха да зависят от настроенията на ДПС и Волен. Една партия може да каже че е спечелила избори само когато има пълно мнозинство и не зависи от никого.

42

Анонимен

преди 10 години

Никаква оставка на Олигарски!!!Да фалира държавата и да се сложи край на тази агония!Тези МИРНИ ПРОТЕСТИ не вършат никаква работа... Само бой по празните ,червени манерки е спасението...

41

rabat

преди 10 години

Е СЕГА БОЙКО МОЖЕ ПАК ДА ВДИГНЕ КРЪВНО.ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ДА ДАВАШ ЗА РАЗМИРИЦИ,ПРОТЕСТИ,САМО И САМО ДА СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО-ТО Е ОЧЕВИДНО,НА ТРЕТИЯ ДЕН ИЗЛИЗА ОТ ПАРЛАМЕНТА И ЗАПОЧВАТ ПРОТЕСТИТЕ НА "УМНИТЕ". ДА ОБАЧЕ НЕЩО НЕЩАТА СЕ ОБЪРКАХА И СЕГА БОЙКО НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЛЗВА КЪЩАТА,ЗАЩОТО ПРЕД НЕЯ ИМА ПРОТЕСТИРАЩИ КОИТО ИСКАТ ВСИЧКИ ЗАКОННО ИЗБРАНИ ДЕПУТАТИ ДА ХОДЯТ НА РАБОТА И ДА РАБОТЯТ ЗА НАРОДА СИ. НЕ МОЖЕ ДА ПОЛУЧАВАШ ЗАПЛАТА СЛЕД КАТО НЕ РАБОТИШ. ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СИ ИЗПЪЛНЯВА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА С

40

политолог

преди 10 години

Драги сънародници, това е правителство на мафията, защото те на са спечелили изборите. Искат или не изборите бяха спечелени от ГЕРБ. После с парите на такива като неандерталеца Пеевски бяха купени Станишев, Доган, Сидеров и стана т. н. мнозинство. Това е истината. А да не забравя и техния Гл. прокуров С. Цацаров, защото той не е Гл. прокурор на България а на БСП-ДПС-Атака-ДС.

39

дж.ф.кенеди

преди 10 години

не е важно какво прави държавата за теб , важно е какво ти правиш за държавата....!!!и сега какъв е брутния продукт от протестите ?!

38

Shark

преди 10 години

Аз също вече започвам да си мисля че протестите са платени от ГЕРБ. Избори сега и веднага са само в тяхна полза. За нас като народ избори сега означава да се върне ГЕРБ, следват нови протести и да се въртим в омагьосан кръг. Ако сега се направят избори изобщо няма да отида да гласувам, не подкрепям комунистите, в никакъв случай, но не желая връщане на безмозъчните мутри от ГЕРБ!

37

Анонимен

преди 10 години

Всеки нов ден на парламента и правителството ускорява политическата смърт на ГЕРБ. Все повече хора се убеждават, че това не е нормална партия, а организирана престъпна група водена от мутрите Боко и Цоко. Тези бандити не могат да си представят, че ще останат без власт, за да мачкат, рекетират и изтребват българския народ. На жълтите павмета вече има платени свиркаджии,неграмотни калинки, мутри, пещерни антикомунисти и *** като Тайо Тицин, свъкнали да лапат от БНТ и държавата!