38

Анонимен

преди 10 години

Вместо да стоите и да се плюете по тези форуми отидете и му драснете клечката на това бунгало

37

Мей-мей

преди 10 години

Те *** незаконни коптори няма да бутат,че "фитнес двуетажната къща" на Марешки !!!Това е пълно безумие къшата е построена направо на плажа и то в свлачищен район.

36

xaxa

преди 10 години

smeshkovcii.. matushkata 1kam1 vi e obqsnil situaciqta v miliq ni roden grad :))

35

АНОНИМЕН

преди 10 години

Как да му съборят етажа,я го вижте какъв хубавец е може да потрябва ,пък и да не забравяме от кога и от къде му започва бизнеса.Магарешки си е чиста червена мутра ,подритван като краставо коте от всички управляващи до сега ,и използван като...

34

dk

преди 10 години

продължавайте да му купувате фалшивите украински лекарстваи да ви казва че няма печалбавсички тези екстри откъде са

33

ha

преди 10 години

по-скоро варненци ги няма,градът е препълнен само с *** и *** тип бай Ганъо от градчета и селца,родом от тук на пръсти се броят!!!Матушото и той....с типично злобния си манталитет на селянин в големия град,пак комплекси избиват...отивайте на полетооо,да се големеете...у селооо,айдее!Те дето протестираха бяха такива от селооо(онея гОтЯните),евтини...за два лева вдигнаха панаира!

32

XAXA

преди 10 години

Матушо, ти да не си от Добрич или Шумен? Или там някъде от околията? Доил си кравите така като те гледам какви глупости пишеш.

31

Матушо

преди 10 години

Във Варна е най-корумпирания съд в страната, най-гнусните комунисти и най-наглите мутри! Този град ще се оправи последен, дори след селата в държавата. Февруарските протести бяха инициирани от червените ***, а сега всички се крият като мишки, защото измисленото правителство на Орешарски обслужва техните интереси.Варна е пълна със селски тарикати, червени бабички и овце.Малкото свестни хора, които живеят и работят там, са от други градове и села дошли.

30

Dedo Ivan

преди 10 години

Този "преместваем" обект ме втрещи за първи път преди 4 години. Многократно съм летувал около Кабакум, но когато го видях-изумях!!! Връх на мутренска наглост, безумие по отношение на природата и чувство за безнаказаност! Там, наблизо има още едно творение в стил Мутробарок. Не Пламен трябваше да изгори, а тези, разрешили строителството + Магарешки и + настоящия съдебен състав! Господ да ви е на помощ, варненци!

29

Чудеса без край

преди 10 години

Явно и двайсететажен завод за плутоний може да се направи с разрешение за "поставяне". Тоя фитнес сигурно ей-така се е поставил там - без ВиК, без фундаменти, без нищо. Във всеки един момент можеш да го вземеш и да го преместиш встрани.

28

yyyyyyyyyy

преди 10 години

АМИ ТОЙ ЗАТОВА ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ ВЪВ ВАРНА ,ХОРАТА НЕ ОБИЧАТ ДЕМОНСТАЦИИТЕ НА БОГАТИТЕ С ПРИТЕЖАНИЕ НА САМОЛЕТИ И НЕЗАКОННИ КЪЩИ,А НЕ ВИЖДАТ МИЛИОНИТЕ ПО СМЕТКИТЕ -ТЕ ПО-МАЛКО ГИ ДРАЗНЯТ

27

ivo

преди 10 години

TO TOVA SE OCHAKVASHE NALI KOMUNISTITE SE VARNAHA NA VLAST

26

до 27

преди 10 години

Това е държавата която българския народ заслужава. Защото всички са избрани демократично а не както комунистите по които всички плюете. Без мене вече - опичайте те си акъла!ПоЗдрав от Европа

25

ioki

преди 10 години

Поредния театър на НАШ гръб : ) ама ЗАКОНА така казва ..а тея закони понеже аз ги измислям ;)

24

Анонимен

преди 10 години

И ракетна площадка да построи пак няма да го пипнат....щото плащааааа.

23

Анонимен

преди 10 години

Не ми се мисли ако някой си построи кокошарник за десетина кокошки!Бана му е мамамамата.То ш,са лепенки,канапи,постановления,заповеди за събаряне,глоби,тормоз.ТАКА Е В ДЪРДАВАТА ДЪРЖАВА НА МУТРИТЕ,ОЛИГАРСИТЕ,ПЛУТОКРАТИТЕ,***-НОВОБОГАТАШИ,БИВШИ ДС....ВСЕ ОТБРАНО МАЛЦИНСТВО ОТ ЮНАЧАГИ,ДЕТ,РАЗБИРАТ САМО ОТ ТОЯГИ.

22

Анонимен

преди 10 години

До #16Не съдът е виновен. Виновни са съставилите наредбата и след това акта за събаряне. С глупостта си са вързали ръцете на съда. Заграждайте общината. И следващият път внимавайте кого избирате и кого избраните назначават там!

21

том

преди 10 години

edna bomba i krai ..aide varnenci vreme e da vazstanete sreshtu tiraniata

20

Shop

преди 10 години

И ще сложи едно рамо на балотажа...

19

саки

преди 10 години

Кой му разреши на тоя да накичи всички булеварди с анти-плакати на опонентите си? Явно алчните общински служби. Супер грозно е и нарушава човешките права.Аз плащам данъци и не желая града ми да бъде загрозяван от плакатите на опонентите му.Това че е богат и може да си позволи да напечата толкова плакати, не означава че ще ни се качи на главата. *** и мутрите му и чудото му в тая държава.Ми айде и аз да се изс*ра на капака на колата му пък ще си платя 20 лева глоба, да го питам ще му хареса ли.