11

Анонимен

преди 10 години

До БравоБраво за поредната манипулация.Щом са толкова експедитивни да вземат да направят анализ на трудоустроените малцинства и по колко пъти лежат в болниците за да източват здравната каса с мними заболявания.Шефовете на болниците от БСП си вървят с контингента. Хората го виждат и знаят и персоналът на болниците го знае.

10

Браво

преди 10 години

на здравният министър! За пръв път ясно и точно се поставят въпросите за изкривяваната с години от НЗОК практика за финансиране на доболничната, спешната и болнична помощ и денталнот здраве, поради некадърността на предишните министри здравеопазването и безконтролното статукво на НЗОК, което доведе до нагло преливане на неразходваните средства от здраваната каса в бюджета на държавата.

9

Мистър Х

преди 10 години

тази НЗОК трябав да се закрие и МЗ да поеме нейните функции, а на хората които се осигуряват всичок да минава по личните сметки. Това е една гигатсак черна каса.

8

Шoп

преди 10 години

До ИНТЕРНЕТ_ЛУМПЕН_Ти нали си професионален безработен, какви здравноосигурителни вноски си правил?

7

Анонимен

преди 10 години

Ако един човек има нещо общо със механизмите на здравеопазване в България и в същото време става свидетел на поголовното разболяване на нацията, би трябвало да си сложи въжето, ако имаше поне малко достойнство и чест. А то какво става напрактика - още повече се натискат да лапат, защото печалбата е правопропорционална на болните.

6

20 дни стигат

преди 10 години

Пресен пример от вчера. 5 дни престой в болницата преди операция, след което изписване. Абсолютно никакво лечение. Никакви медикаменти. Никакви манипулации. Епикризата:Лечение: Еди какви си медикаменти 5-6 на брой, съответно и манипулации.Вярното беше да се напише: Никакво лечение. Никакви манипулации.Това е единичен случай. Нали се сещате за какво грандиозно точене на здравната каса става дума?

5

Гошо...Тъпото

преди 10 години

На бедна държава,каса не й...трябва;ще бъде окрадена на...момента.И факира Мити би завидял на ловкоста на...лапачите-чиновници.

4

Анонимен

преди 10 години

Вместо да събират подписи срещу Волен Сидеров да се съберат подписи за закриването на този тумор наречен "Здравна каса" !

3

ИНТЕРНЕТ_ЛУМПЕН_

преди 10 години

Самата НЗОК е една от най големите далавери в историята на Българското Здравеопазване - типична ЧЕРНА КАСА( подобна на тези,заради които се развихри един от най големите скандали в Италианското футболно първенство навремето! ) , която е като бездънна яма за нашите "здравни осигуровки",вливащи се в определени джобове на високопоставени кадри ! Аз почти НЕ познавам Българин,които тези "здравни осигуровки" да са му свършили някаква работа при посещение на лекар или болница! Но си ни ги теглят,нали?

2

666

преди 10 години

Това е най-голямата глупост, измислена досега в здравеопазването!Пристанище за некадърници и кариеристи!

1

АААА

преди 10 години

ЦЯЛАТА НИ СИСТЕМА ТАКА-ОБЯСНЕТЕ МИ КАК БЕЗРАБОТЕН ЧОВЕК ДА СИ ПЛАЩА ОСИГУРОВКИТЕ КАТО НЯМА 1 ЛЕВ ПРИХОД -ПОСЛЕ ХОРАТА СА ИМ ВИНОВНИ ИНАЧЕ ДЪРЖАВАТ НА ВСЕКИ ЛЕВ ПРИХОД СИ ПРИБИРА ДАНЪКА-ДЪРЖАТА КАЗВА ВИЕ МЕ ПРЕЦАКВАТЕ НО И АЗ ЩЕ ВИ ПРЕЦАКАМ ....ПО КОИ НАЧИН БЕЗРАБОТЕН ДА СИ ПЛАТИ ОСИГУРОВКИ НЕ РАЗБИРАМ....СИСТЕМАТА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ НИКОГА ТРЯБВА ПО ДЪЛБОКИ МЕРКИ И ПРОМЯНА В ЦЯЛОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО...А ЗДРАВНАТА КАСА Е ДОКАЗАЛА 4Е РАБОТИ ПРОТИВ ХОРАТА МНОГОКРАТКО...КОЛКОТО ПО МАЛКО ЖИВИ ПО ДОБРЕ