14

skitnik32

преди 10 години

До komentar4 до 1 Аниgerb nqmaha tolkowa izdanki za celiq si mandat? dori magistralite i detskite gradini da broi6 za izdanki pak na towa prawitelstwo sa powe4e za nqma i mesec.da ne goworim kolko otkradnaha za teq 30-ina dni....

13

Гост

преди 10 години

Боже, ама тези докога ще продължават с кадруването. Как не ги е срам. Народа никакъв не ги иска те му се надсмиват и си продължават. БЕЗСРАМНИЦИ!!!

12

Анонимен

преди 10 години

Изпечени БСП кадри - крадци от класа или с 2 думи - червени ***!

11

Анонимен

преди 10 години

ДС продължава с кадруването. ДС - проклятието на България.

10

20 дни стигат

преди 10 години

С мирен протест нищо няма да стане. Ония са се вкопчили здраво в кокала и не им пука дали някой крещи отвън или не.То и аз да си правя далавери за милиарди и да си вземам немалка заплата и то без да работя да не мислите, че ще ми пука ако някой свири със *** и се облича смешно някъде си. Мога да изкарам по тоя начин поне още 20 години. Виж, ако някой дойде и ми вкара два в муцуната, ще се замисля доста.

9

ало

преди 10 години

За Варна какво се ослушват? Или чакат инструкции от ***.

8

СС

преди 10 години

Какъв Кабинет е това?!?Вие сте НЕЛЕГИТИМНИ, никой не ви иска, ходете си, *** червени!

7

Георги е Асан!

преди 10 години

Ами ние сме за забраната на двете турски партии - ДПС и платената от него ПП "Юруш". Мълчи, Асане, дето се подписваш "Георги11+, познахме те!

6

Георги11

преди 10 години

Атака и Сидеров не са крали и не са докарали Българите до казаните желаят Европейски доходи и живот за Българите затова са неудобни!!! Атака е Българска партия ДПС Турска партия ако сте Българи защо сте против Българската а не за забрана на Турската партия?

5

vesko02

преди 10 години

От космоса се вижда че нищоправещите и получаващи срещу това заплата са много повече отколкото може да понесе държавата.Какъв шанс да давам на правителството като знам че нямат кураж да правят това което трябва.Незнам кой на какво се надява,истината е че трябва да се реже яко.Безработните ченгета няма вече къде да ги настаняват.

4

gogo

преди 10 години

Имената на новите областни с "Ахмед" ли започват? Защото като видях списъка с председателите на парламентарните комисии (90% хора на ДПС) вече нищо не може да ме уяуди

3

до 1 Ани

преди 10 години

Герб постоянно се дъниха ,но ги търпяхме 3,5г. и не протестирахме

2

кк

преди 10 години

До 1: Приятел, ами досегашните от кой бяха назначени? Аз си мисля, че тези политически игри са следствие от неспазването на закона и врътки около обществени поръчки, заменки и т.н. Ако Областните управители си вършат работата според Конституцията и Законите на страната и да отговарят единствено при нарушаването им,няма никакво значение кои личности ще бъдат такива. А сега се слагат играчи... Може би е време те да се избират пряко като кметовете. Стига с тези партийни назначения!!!!

1

Ани

преди 10 години

Ако ще и от народната партия да поставят областни управители пак си заминават.Издъниха се прекалено много за да ги търпим още....