10

анонимен

преди 10 години

това се отнася за всички партии от 1990г. мафията ръководи и назначава удобните им лица.

9

Мислещ човек

преди 10 години

Великански важна книга.

8

ттт

преди 10 години

Да беше само БСП тази, която е подставено лица на олигархията със закон ще ги забраниме . Тогава защо като ГЕРБ бяха партията на народа всичко си продължи по старому. Всички уреждащи се с власт са едно и също *но. Ако е такава системата мафията да ги назначава, това се отнася за всички партии.

7

Алекс

преди 10 години

Е да ама за съжаление са много обиграни в стискането на железния юмрук. В Египет армията се намеси. Тука какво? С пиратки ли ще ги гоним? Няма независим съд, няма честна силова структура. Пак добре че има тук таме останли честни хора в държавния апарт, само дето са на много ниско ниво.

6

Батман

преди 10 години

Четох предната книга на Антон Тодоров и съм потресен от това колко нагла е истината всъщност... без на управниците и съдилищата да им пука. В тези разследвания е тъпкано с факти, документи и свидетелства за всяко едно от пипалата на олигархическия октопод и е крайно време затворите да се напълнят с политици, мамка му.

5

to4ka

преди 10 години

да хапнем пиците и да почваме да плюем, юруш !!

4

дедо

преди 10 години

До Анонименпроблема по-скоро е в това, че политиците не четат коментарите за тях, а са си назначили ***, които в "подходяща" форма им донасят за настроенията на електората.

3

Анонимен

преди 10 години

До дедоАми разбира се. че все ще има хора които ти цъкат минуси, ти си мислиш, че политиците нямат интернет?...

2

до номер 1

преди 10 години

Абсолютно.

1

дедо

преди 10 години

абе, аз като ви казвам, че всички политици на "прехода", без изключение, трябва да бъдат обявени еднократно и неоспоримо за национални предатели, се намират и такива които ми цъкат минусчета. Стова трябва да започват и да свършват протестите!