25

Миро

преди 10 години

ББ напълно се беше самозабравил във властта, почти си я ползваше като монарх. И затова сега трудно приема някой да му търси сметка за делата... И въобще отказва да приеме, че вече е опозиция, а не премиер на страната!

24

Само констатации

преди 10 години

Прокуратурата у тяхна, така че разследването ще е дълго българско оправдателно. Няма съд в България. Нужен трибунал и за три дена виновните в пандиза. И аз ако си назнача съдии и прокурори и аз ще крада и присвоя. Така, че крадците олигарси не са виновни, тъй като няма съд и наказание за тях. Тук е точката на въртенето, за разлика от други държави. Примерно Руминия - там има министри в затвора и ето на много са вече напред пред многострадалната България. Вел, Татар, Фил - чевци са за бесене...

23

Ая

преди 10 години

Бистришки тигър да се наричам, първа радост е за мене;))

22

от 22

преди 10 години

до 20

21

до 21

преди 10 години

До АнонименЕейй Безбожник, Тоя кавал е Летял с Парите на Народа!!! Ти от тоя Запис / СРС / АКО СИ ЧУЛ САМО КАК ПИКАЕ ТИБЕТСКИЯ ЯК , значи си мноооооооо ама мнооооооо *** И ***!!! ГОСПОД ДА ПАЗИ БГ ОТ ТАКИВа като теб!

20

Анонимен

преди 10 години

Ное след месец няма да омаме депутати те за три месеца говорят. Волен ви зарази всички! Козват че лидоста не е заразна.

19

Анонимен

преди 10 години

Комунистите не можаха с нищо да обвинят Борисов. Единственото дето успяха да измислят беше да го запишат как пикай и да го обвинят че като министър председател ползвал правителствения самолет. В сравнение с 2-та милярда закопани от комунистите в Белене и 500 милиона закопани от Доган в Цанков камък Борисов може хич да не слиза от самолета - халал да му е летенето. Явно това е бил най-малко крадливият премиер който сме имали.

18

Георги11

преди 10 години

Атака и Сидеров не са крали и не са докарали Българите до казаните желаят Европейски доходи и живот за Българите затова са неудобни!!! Атака е Българска партия ДПС Турска партия ако сте Българи защо сте против Българската а не за забрана на Турската партия?

17

George

преди 10 години

Пилотити???? Браво бе, Днес... Мария да хваща букварите и да заляга над тях! :D

16

Анонимен

преди 10 години

LE-LE, tozi pod e tolkova mrusen, mai goveda sa vozili.....

15

Анонимен

преди 10 години

а защо давате самолета на Говедата бе ***, анли точно това разследвате

14

k

преди 10 години

Много платени комунисчета се е навъдил този сайт, увеличават се всеки ден, простестите замаляват, комунистите се увеличават, абе много *** народ тва българчето, пуфф че ме срам, гаднооо само *** и ***, ужассс

13

Анонимен

преди 10 години

Браво!А комисията за АЕЦБелене да се закрие и присъедини към тази за авиоотряда.

12

Марин

преди 10 години

Хората се бунтуват, а те ходят на лов за вещици, най крадливото правителство някога в лицето на станишев и доган

11

hristo.gunchev

преди 10 години

Хайде честито!Разкрихте "далаверите" на Бойко.Сега ако за още 3 месеца разкриете и кое гадже е возил в самолета и дали са правили аеросекс, народа ще ви прости всички прегрешения. Народа има нужда новите управляващи да покажат повече зрелища, а не повече морал.И повече катарзиси разбира се! :)

10

Анонимен

преди 10 години

Не е лошо всички комисии да се заемат с новия изборен кодекс. След 3 месеца и тази и другите комисии няма да ги има. Даже и хората в комисиите няма да ги има в парламента. Когато дойдат честни и достойни хора ще има достатачно какво да разследват дори и сегашните комисии.

9

Т

преди 10 години

Българина иска правова държава с паравила, но като почне нещо да се случва и веднага се намират мрънчовци - "Ама защо точно това?" "Ана няма ли нещо по-важно?"Закона си е закон. Ако има злоупотреби се гонят колкото и да са малки. Ал Капоне е влязъл за данъци.

8

Анонимен

преди 10 години

Смешници ! Мислят си , че така ще отклонят вниманието от протестите ! IQ -то на цялата комисия , че и парламент клони към НУЛА !

7

Анонимен

преди 10 години

САМО Борисов е виновен! (Е, и Цветанов разбира се). Той е виновен и за Първата и за Втората... Пунически войни, за децата в Сомалия, за кризата в Косово и за ред други знайни и незнайни грехове. Та защо да не е виновен и за Авиоотряд28 - от създаването му до ден днешен. Амин!

6

Анонимен

преди 10 години

Предлагам всеки нов парламент да има една - единствена, постоянна комисия, а именно:"Комисия по оплюване, очерняне и дискредитиране на предишните, защото предишните са много лоши и заради предишните ние сега нищо не можем да направим. Долу предишните ! "и така докато ги изритат ...