264

Анонимен

преди 10 години

Ако го нямаше Волен нямаше да говорим днес за Тицин.По този начин според мен се налива вода във воденицата на Сидеров.И на следващите избори пак ще е сред избраните, за съжаление.

263

наблюдател

преди 10 години

Нещастникът Тцин, наистина е за психиатрията!!!

262

Анонимен

преди 10 години

Тази статия ми оправи настроението за вечерта... Браво Тицин ! Но трябваше с някой колега преоблечен ,като полицай да направите сценка ,как полицая налага Болен с палка по празната кратуна...

261

mia

преди 10 години

OT ,,PSIHOTO PAK SA IZBQGALI PACIENTI,6TOM SE PODVIZAVAT TUK,AIDE ,,ATA.....4EKIST4ETA" OBRATNO V DISPANSERA !

260

Бай Он

преди 10 години

До 123А ти на кой се кланяш? На Лидеров?Поклони се на моя тогава! Повече заслужава внимание от Лидеров.

259

123

преди 10 години

Тицин, Тицин жалък *** на конци си и ти не знаеш на кои да се кланяш!

258

Бай Он

преди 10 години

Браво Найо, браво Тицин! ХАХАХАХАХА

257

Анонимен

преди 10 години

цицин,цицин..защо не протестира когато боко провеждаше политика на геноцид спрямо българите....тицин,цицин..как ли беше!!!!

256

до 269

преди 10 години

до жестокост 2 - благодаря ти за информацията. аз как съм останал с грешното впечетление , че индустрията ни я заграбиха червените олигарси като Гергов(свинаря) , комсомолеца Банев , гущеров , прокопиев , и мн. други.

255

Анонимен

преди 10 години

До Българинти не си българин,ти си гадно,мазно същество,вземи си волен да си го гушкаш.да го духаш ***.

254

ss

преди 10 години

Волен, фес долен! В лудницата ти е мястото!

253

акуд

преди 10 години

странно до вчера дпс, бсп и атака викаха че по времето на ГЕРБ България се е превърнала в полицейска държава. А КАКВА е днес тогава??????????????????????

252

РР

преди 10 години

Цицин не се прави на луд, той си е такъв...

251

Българин

преди 10 години

Този *** трябва да го вкарат в "панделата" ,че там при ***" да му излезе късмета"До кога ще ги търпим такива като него-"меки китки"Не съм фен на Сидеров ,но по- добре той ,отколкото такива като Тицин.

250

martin.3361

преди 10 години

Руми.Всичките 100'000 които ходят по протести (вкл и аз) сме платени от Герб.По 50 лв взимаме и 2 френски кроасана.Куха лейка

249

Провинциалист

преди 10 години

Известен като "момчето за всичко на Сорос" Тицин светкавично се издигна от плахо репортерче за дребни поръчки в "продуцент".Така е по-добре.Поне е безупречно ясно, от къде се финансират медийните атаки

248

Руми;)

преди 10 години

Журналистът Найо Тицин - арестуван от полицията. Режисьорът Евгений Михайлов - просълзен протестиращ и т.н.Не е ли това протест на неуспелите на парламентарните избори десни и на спечелилата ги, но с недостатъчно ГЕРБ.Някой може би иска да употреби протестиращите.

247

Жестокост-3

преди 10 години

Уважаеми протестиращи, посочете немафиоти, смели, честни, образовани без закупени дипломи, които желаят днес да поемат управлението на държавата ни.

246

Жестокост-2

преди 10 години

Напоследък виждам, че сме подготвяни да убием Волен, защото говори и действа различно от повечето политици. Говори емоционално, смело, открито, честно и ясно. Нима всеки от нас не си е мислил понякога че Европа ни излъга, ограби, разби индустрията и единството ни като народ? Пресилено е да казвам Европа, истината е, че това направиха продажните ни и алчни политици и управляващи през изминалите 23 години. Но те са едни от нас, като нас са. Да сменим мафията и законите й! Да ги осъдим, реално!

245

Жестокост-1

преди 10 години

Мисля си, че за да спрат протестите, някой трябва да бъде обесен. Който е нагласил протестите, отдавна настройва хората към различните, защото вижда, че вече не може да ги спре. Но трябва ли обикновените хора да поддават на жестокост. Позволява ли това моралът и възпитанието им. Възможно ли е днес, в 21 век, някой да посочи грешника и тълпата да го убие ? Не искам да съм в такава тълпа. Вярвам, че всеки може да изразява свободно словото си, дори и да не ми харесва. Но без жестоки обиди, моля.