111

иван

преди 10 години

Голямата надежда за България беше ГЕРБ да прекъснат престъпното нехайство към делата на преждеуправляващите, но за съжаление те не го направиха, а освен това си спретнаха един прекрасен грабеж на обикновени граждани, фирми, европейски средства, политическо и икономическо изнудване на всички нива чрез СРС и други средства. Това ги постави на една плоскост с престъпниците от тройната коалиция. За огромно съжаление това поставя нас българите пред невъзможността за свободен избор.

110

FBI

преди 10 години

През този самолет сигурно са минали най големите Мафиоти , е тва България сие чист Волгоград

109

Анонимен

преди 10 години

Тиквата е надминал учителя си бай Тошо. Ама Т. Живков поне остави нещо след себе си дето мутрата разграби.

108

Еър БГ

преди 10 години

Екипажите на правителствения отряд 28 правят часовете си, като летят по споразумение в България Еър. Другото е бошлаф.

107

Анонимен

преди 10 години

Това камунето е много просто нещо. Що не проверите предните къде и как са летели или ви е срам от резултата?Уау ББ разорил страната с тези полети. Нещо да кажете за Олигарски, който ескпертно успя за 1 месец точно да направи 2млрд дупка в бюджета?

106

Анонимен

преди 10 години

Нека *** пак да гласуват за Боко и Цеко та да могат хората да си летят на спокоиствие. 422 абе тоя кога е бил в парламента??? И аз да бях и аз щях да летя като *** са ме избрали и не им е ясно.

105

Анонимен

преди 10 години

Край! Още едно от предизборните обещания на Тройната коалиция е изпълнено!Разкриха далаверите на ГЕРБ. Сега председателя на комисията Антикорупция и някаква парламентарна етика ли беше, спокойно може да крещи по улиците- Цветанов и Борисов ***! И Станишев, Местан, Доган одобрително да кимат и да успокояват демонстрантите, че никога повече няма да допуснат ГЕРБ да разсипят имиджа на България в козметичния бизнес!

104

buda

преди 10 години

Абсолютен БАРДАК!

103

bggrajdanin

преди 10 години

нищо ново под слънцето.спомням си че преди години при проверка на документацията на една държавна фирма забелязах че управителят е изминал 1000 км градско в софия и още 500 до русенска област.и всичко това само за 1 ден.

102

Анонимен

преди 10 години

Abe mnooo ste umni vie cervenite ceda na komunizma nacionalizim omraza koy kakv e bil triabvalo taka i onaka zasto horata po EU darjavite ne sa na tozi hal a samo v bg e taka s krav vzehte vlastta i skav ste q dadete taka li iskate da mi kajete koyto upravliava da svesten i da misli za naroda a ne za svoeto blago kolko mladi ima v bg samo pensari na koito darjavata dava pari ot danokoplatesa mladite nemojaha da razberat komunizma izvednaj se okazaha v demokomunizasia

101

Анонимен

преди 10 години

още не са завършили разследването и вече го дават пак на Баткове *** от Днес я проверете как ще пътуват говедата пак с авиоотряда

100

интересно ми е

преди 10 години

малее каква дълга статия, сигурно е пълна с фак ти, някой може ли да я преразкаже с 2,3 думи че съм много изморен, благодаря предварително

99

Танев

преди 10 години

Тикваров ни е гледал отгоре, докато ни плюе с популизъм! ..А за пенсионерите нямало пари -трябвало да се стяга коланът! Ега ти гадната популистична твар! С нашите пари си е бръмчал! Искате ли го пак? Ето ви го! Радвайте му се, герберасти, подкупни, типове платени!

98

ognyanz

преди 10 години

до 128: Аз ли не знам да смятам или ти? За 3 години и половина Бойко Борисов е летял 422 пъти. Сметни: 365*3.5/422. По веднъж на три дни, това е.

97

455

преди 10 години

До Анонимен 132Упссс,що обърка времето! Бойко тепърва се тъкми за президент,не ги сравнявай!!Тъпо герби,тъпо!! Нема заплатка за днес!!

96

Анонимен

преди 10 години

На Първанов някой направи ли му проверка ???..........

95

Бо Си Лай

преди 10 години

Мутрата бойко методиев борисов незабавно трябва да бъде обесен с краката нагоре/като Бенито Мусолини/за геноцида спрямо народа ни.

94

БоСимеонов

преди 10 години

Самолет, вертолет, кортеж. Това са технически средства, които би трябвало да помагат на властта да си върши работата. Но да се разкарват футболисти, фолкпевици, бизнесмени, ловци и прочие се нарича злоупотреба. Това че сме дали служебен транспорт на властта, по никой начин не значи, че власт имащите могат да я ползват за каквото им скимне. Борисов като искал да си вози футболистчетата да им беше купил билетчета и да ги качи на пътнически полет.

93

Анонимен

преди 10 години

До ShopЗначи според теб е посегателство върху правата ти да бъдеш информиран за далаверката, която са ти спретнали, а самата далаверка не е посегателство върху правата?Нещо като прословутия запис в Банкя - ама законен ли е, или не, това ли е важното, или естеството на разговора, в който спрятаха цялата държава, по незаконен начин(щото не е много редно градския прокурор да снася информация по разни дела тук и там, и то в присъствието на обвиняемия)?

92

Shop

преди 10 години

До ognyanzНе на три дни, а на седмица.