14

анонимен

преди 10 години

Вече ми се иска да стана ***.Писна ми от тази държава!Майка съм на близнаци , които тази година са първи клас.Оказва се че няма да се възползваме от тази помощ ,защото с малко надвишаваме определения доход.Питам господата управници до кога хората ,които изкарват прехраната си по честен начин и си плащат редовно данъците ще могат да се възползват от така наречените помощи .Нима мойте две бели деца не са деца на тази държава.Давайте на *** , явно за вас те са бъдещето !

13

Мей-мей

преди 10 години

Да си кажем истината.Комунистите се царе на популизма.Парите ще отидат пак при *** и децата им пак ще са на училище 2-3 дни.Ако искаха да направят нещо за първокласниците,можеха да дават безплатни учебници,учебни помагала,ученически униформи и други.

12

Колева

преди 10 години

Кажете направо не за първокласниците ,а за *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 10 години

"Браво" зад лъскавата "опаковка" т.е даваме пари за първокласниците т.е за образование, стои жестоката действителност. Парите, които уж трябва да отидат за образовани на първокласниците, *** ще изхарчат за гаражен алкохол и контрабандни цигар. Те ще тръгнат на училище за да могат да отговарят на изисването децата да са в у-ще за да си получават соц. помощи и училището ще е доволно, защото ще си е получило държавната субсидия.Всички доволни, резултат никакъв, последици страшни.

10

Анонимен

преди 10 години

А за тези в осми клас,за първи учебниците са безплатни а за осми златни.Ама в осми клас *** вече няма,как да им дадат пари?

9

J

преди 10 години

А всички останали деца, чиито родители работят като луди и надвишават този праг, за тях отново нищо, както и с детските, нищо че държавата прибира данъци от всички, но както винаги едни са по-равни от други пред закона. Интересно ми е и защо не се замислят за родителите с високи заплати, които плащат ипотека или заем, те не живеят с брутото си и определено техните деца също имат нужди и потребности.Писна ми да работя за някой друг, особено да тези с нула стаж, които се развъждат на наш гръб.

8

Анонимен

преди 10 години

Parvo pitaite Sergeq kolko golqm zaem 6te istegli *** 6ge vzimat balgarite 6te go izpla6tat

7

123

преди 10 години

*** ще ги вземат и после децата пак няма да ходят на училище

6

boiko1

преди 10 години

А за моето дете защо няма, ние българите да не сме втора ръка хора в България?

5

e2

преди 10 години

А за моите деца защо няма, и те са ученици?

4

Анонимен

преди 10 години

Gospodarite 6te sadat. Volen v angliq za 4etri miliona paunda

3

мм

преди 10 години

Пак предимно за *** е измислено. Все едно другите хора нямат деца.

2

Анонимен

преди 10 години

Parvo 6te izteglat Edin hubav zaem hem 6te razdavat pari hem 6te zarobat decata da go ispla6tat

1

Анонимен

преди 10 години

Да се молят,така както и инвалидите се молят на определени фамилии за някой лев .Защо не ги дават след като парите са в бюджета,а трябва да приклякат на комисии от фамили по "арабски образец"