109

ruseborn

преди 10 години

да

108

Анонимен

преди 10 години

България е на това си дередже щото досега са я управлявали такива интелектуалци като тези писателчета, поети и темподобни ***.Долу с паразитете, Само АТАКА и повече власт на Волен Сидеров

107

Милка

преди 10 години

Росен ако си мисли, че ще направи нещо горкия, то жестоко се е излъгал. Няма думата за абсолютно нищо, защото всяко негово действие му се нарежда и той няма свободата на действие, която трябва да има всеки един президент. Крайно време е да се вземе малко в ръце.

106

Анонимен

преди 10 години

Много чалгари има това ни е основният проблем, а оттам идва и простотията.

105

1

преди 10 години

Тоя пък *** какво може да направи, бре интелектуалци?

104

Анонимен

преди 10 години

koen??????///tazi deto pishe , che ne sme spasili evrei ot Macedonia? Tq li? Deto ni huli po sveta, q marsh v Ramala

103

Анонимен

преди 10 години

Не е демократично 100 души, нито даже 10 000 души да се опитват силово да натрапват мнението си на 7 милиона!!! Да вземат пример от Египет - там има ДИКТАТОР и то фанатик ислямист. Въпреки това от около 70 милиона вече 22 милиона се подписаха за свалянето му. Ами нашите "демократи" да се опитат да направят подписка. Ако от 7 милиона населениие съберат поне 2 милиона подписа, тогава да говорим! А до тогава всяко насилие трябва да се поддисне от органите за сигурност!

102

avram_bakalina

преди 10 години

Президента да не мълчи, ами да си каже за офшорките.

101

don baston

преди 10 години

Хубаво е, че и интелигенцията се събуди само дето Росен Плевнелиев не е човека, който може да направи каквото и да било, та той е част от тази олигархия! Връзката му с Прокопиев е повече от очевадна. Самия той се е облагодетелствал за сметка на държавата нееднократно - като министър на МРРБ, сега скандала с тези офшорки, всички виждаме поразиите на ГЕРБ...

100

НЕ интелектуалец

преди 10 години

До човек до е2: Престанете с това "гроб" това и онова,никой не иска управлението на герб.Какво ще усетим от 5% намаление на ток,вместо 100лв,ще платя 95...мерси,не искам намаление с 5 лв.Искам да живея в свободна,демократична държава,не искам да ме управляват хора с отявлени анти български възгледи и популистки методи за изкривяване на жестоката истина ....искам просто да живея добре,да работя и да се радвам на децата си в съвременна европейска страна

99

Анонимен

преди 10 години

Намерили и те на кого да се жалват!

98

е2 до човек

преди 10 години

Аз чета редовно, но Вие явно не! Наистина ли одобрявате правителството да тегли заем за да плаща социални разходи? И как ще се плаща този заем задавате ли си въпроса, а и парите от него ще свършат и после?

97

човек до е2

преди 10 години

като коментирате , евентуално и протестирате , четете ли нещо ? от първи юли е налице 5 % по - нска цена на тока , при поискана от операторите още при упралението на гроб 40 % увеличение . колкото до детските , гроб е единствената партия при чието управление накараха майки да връщат изплатено вече майчинство с лихви . това бяха основно работещи образовани българки . но щом си искате кратун борисов скачайте ... лек ден .

96

Анонимен

преди 10 години

И кой е виновен за тази ситуация.Не виждам обаче нещо градивно да предлагат а само критикуват и описват с черни краски положението.КАКВО ПРЕДЛАГАТЕ И КОЙ ЩЕ ГО ИЗПЪЛНИ КОЯ ВЛАСТ РОСКАТА ЛИ явно в негово лице припознават единствено десни сили в страната.А всичко друго е мацано д..е дето вика народа.Кой ще ни помогне Барозу ли Путин ли не се знае.То българина май знае само да критикува и нищо повече.

95

e2

преди 10 години

И със колко ти намалиха тока?? На кои майки дадоха увеличение???Направо да спрем да си плащаме всички работещи, да видим от къде ще имат пари за социалните мързели.

94

човек

преди 10 години

протестиращи срещу политиката на кабинета орешарски - думи на новинарка по тв7 . значи протеста е срещу първото от 20 г. намаление на цената на тока , срещу възстановяване на отмененото от гроб " швейцарско правило " за пенсиите , срещу увеличението на замразеното от гроб майчинство . така ли е ?

93

гост

преди 10 години

Интелектуалци ...не ги признавам.Те са смешници.Нали ходят по всички телевизии и говорят.Нима смятат ,че не сме ги чули? Излагат се за пореден път!

92

Истински интелектуал

преди 10 години

Къде спахте 4 години бе герберски ***

91

Соня

преди 10 години

Политическата ситуация в България днес е "абсурдна, налудна и опасна".-Аз друга не я помня.

90

Анонимен

преди 10 години

Само да види човек името на Евгений Михайлов - този който е говорител на движението на радетелите за дупченето на Добруджа за търсене на шистов газ ще разбере за какво става дума.