29

Това е

преди 10 години

Путин не вярва, че този смехурко, работил 4 месеца за фирма подизпълнител на подизпълнител на ЦРУ знае нещо интересно, неизвестно досега ?! Та това е !

28

Анонимен

преди 10 години

"САЩ оказват натиск и над Русия" как да го разбираме?

27

Анонимен

преди 10 години

Слаби надежди за политическо убежище за Сноудънnaprotiv- uvelichavat se.

26

krasos

преди 10 години

Боже ,моля те ела и си прибери вересиите ,като започнеш от гадовете САщ ! Амин.

25

petter.bojinov

преди 10 години

"Както разказват запознати, Бърнс и държавният секретар Джон Кери са заявили съвсем ясно пред руското правителство, че то вече няма да може да разчита в борбата срещу тероризма и други наказателни дела на същата подкрепа от страна на Вашингтон, както в миналото, ако Москва предостави на Сноудън подслон" е гати заплахата. То добре ще е да върнат всички издирвани от руснаците - пък тогава заплахата им може да хване дикиш.

24

bg

преди 10 години

Silni nadejdi za politi4esko ubejishte za Snowden.

23

bg

преди 10 години

I Kerry I Burns sa otvratitelni evreiski murshi.Burns daje e oshte po-otvratitelen I ot Kerry.Nacistki zionisti.Germanskite nacisti sa po-humanni ot evreiskite nacisti.

22

bg

преди 10 години

Snowden ostava v Rusia.Ekvador samo blufira I amerikanskite zionisti stanaha za rezil.

21

Патриот

преди 10 години

Най-добре за човечеството ще е,ако империята на "доброто" се разпадне на поне десет държави,а още по-добре на 50!И това ми било център на световната демокрация-срам и позор!Понеже са двулични лицемери,затова целият свят е против тях,но от страх им се подчинява и раболепничи!

20

Анонимен

преди 10 години

Браво на човека ,казва истината за "ДЕМОКРАТИЧНА АМЕРИКА !!!!!!

19

Тихомир Томов

преди 10 години

Волен щял да го приюти в апартамента на Деница , но Цецо се е наложил с оферта от 5 апартамента и къщи на село . Така ЦРУ щяло да се обърка в имотния регистър и доклада на данъчните !

18

Анонимен

преди 10 години

От Шереметиево директно в Пхенян, а там ще го направят национален герой. Изтръпнаха *** като усетиха, че има още саможертвени хора. Браво на Сноудън получавал е 200к $ годишно и се е отказал от такъв живот точно тогава, когато най-много можеше да си поживее- сега ще страда ама ще влезе в историята ако успее да изтърпи още преди да го самоубият.

17

ихуууууу

преди 10 години

Оказват натиск със задната си част към предницата на Путин

16

Анонимен

преди 10 години

Последни напъни на залязваща суперсила

15

Путин

преди 10 години

Обама,Сноудън сам или пакет с Асад да ти ги предам?

14

Анонимен

преди 10 години

АМЕРИКА ДА ПОДСЛУШВА И ШПИОНИРА..НИКОГА..ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА....

13

Анонимен

преди 10 години

Молодец Сноудън! Уже гражданин России!

12

Тялото

преди 10 години

Прителството на щатите ще унищожи държавата им. Тази сртана има повече нужда от реформи дори от най-корумпираните африкански нации.Не всичко е пари, а свободата е значително по-важна.

То нека да се докаже, че САЩ са подслушвали Брюксел и ЕС, пък да видим после дали няма Сноудън да получи убежище. Цели 28 държави ще му го предложат. В краен случай винаги може да избяга в Южна Африка, които не екстрадират никого. САЩ определено са водещи в световната политика, но в никакъв случай не могат да си позволят да заплашват ядрена и икономическа сила като Русия. Днес ще ги заплашват, утре ще им се молят в съвета за сигурност на ООН за подкрепа. САЩ трябва да се примирят, изгубиха Сноуд

10

Влади-Мир

преди 10 години

от горно мехико с гей паради и микрофони щели да оказват натиск на Русия,....смях"Русия никога, никого и никъде няма да дава" - Днес 19:43 ВВП