28

Приятел

преди 10 години

Тази от снимката си е лика прилика с нейната приятелка- ГАДурина-ВМА. И двеге ги бутат напред мъже. Зад едната стои съпруг и бивш президент,а зад другата цял генерал - Стоян тонев! Само това е начина да се прави кариера тук!

27

Трудовакъ до баба ти

преди 10 години

Бабче ,много си склерозирала ***, туй момето само с връзки е успяло, ша знайш. Що не покаже какви дипломи има, къде и как ги е взело, па най-вече що знае и може. Хиляди по-умни и по-можещи от нея има в България, ама като си нямат вуйчо владика и не са роднина на БРАТ МУ - нъцки, нищо не става, както и да го въртиш. Та затуй - пренасочване в материалното производство му е майката, или в кукурузо, що вели 1. Както е казал Петко Р. Славейков, нам са потребне ораче, копаче и сеяче а ну не зяпаче.

26

дългоушко

преди 10 години

Докато назначенията са на база политически кръговрат и роднинска нишка, а не способност и качества, няма да просперираме. Двойният стандарт не е лице на демокрацията. Това, с такава сила и мощ, сигурно го няма никъде в Европа.

25

v

преди 10 години

94-97ма имаше само Канал 1 и ефир 2 и даже нямаха 24ч програма. ква нова тв, кви 5лв

24

с

преди 10 години

наши хора,шуробаджанащината в бг край няма, и после що народа протестира,ми е заради тия работи наши хора навсякъде понеже са най знаещи най можещи и най експерти и после ела те ги вижте кви са ги надробили нашите калинки кои от незнание, кои от лакомия, е затова тая държава няма да се оправи ама никога

23

брато

преди 10 години

До Няма прошказа селянията, простотията и неграмотността няма граници, няма град, няма село, няма столица и поне България пиши с главна буква, драги интелектуалецо.

22

Палачинката

преди 10 години

Много добре се е охранила през това време...бившата евродепутатка и бивша шефка на кабинета на Попова!

21

kalinkamalinka

преди 10 години

Издокарана и лъскава.Колко ли е свила?

20

kalinkamalinka

преди 10 години

Ще плача за нея.Една кльопачка на държавната софра по- малко.

19

Протестиращ

преди 10 години

Ето и това че тази "новинарка" e била в екипа на вицепрезидента на Б-я говори за поръчковите ангажименти на " послушко" президент! До кога?

18

Пипи

преди 10 години

Винаги ми е била противна като водеща на новините в тв европа! Кой я направи евродепутат! Шуробаджанащината няма ккрай! Демонстрира самочувствие но без покритие!

17

Анонимен

преди 10 години

Президента Офшорски не го ли е срам да назначава такива хора в президентството? Аз не виждам разлика между назначенията на президента и на правителството на Орешарски.

16

Анонимен

преди 10 години

А колко ли още държавни циреи като тази *** има в "милата" ми столица.

15

Христов

преди 10 години

Кое тук е новината?! И кой го интересува това, че някаква жена, съпруга на някой си напускала нещо си.

14

софиянец...

преди 10 години

до Няма прошка - 10офце какво беше бе пич, това дето снася яйца ли ? :-) ай стига с тия комплекси бе човек...

13

wtff

преди 10 години

Ще си прережа вените!

12

независтник... :-)

преди 10 години

на репортерките такава им работата ... Ралчева-брата на бившия президент Стоянов, Моника-бившия премиер Станишев. Значи, момичетата от бранша пасти да ядат пред "наш'те" репортерки !!!

11

Анонимен

преди 10 години

tazi nikoga ne sam q haresval oshte kato novinarka.Mnogo na vAjna se praveshe edno samo4usvastvie do nebesata.Ne 4e ne e profesionalist ,no nepriqtna mi e.

10

Анонимен

преди 10 години

До СофиянецДа, и всички "софиянци" не сте селяни :-))))))

9

Няма прошка

преди 10 години

Всички т.н."софиянци" не са селяни - те са ***.....И София вече не е столица на българия.Винаги ще си останете самодоволно прости и *** като овце ( ако знаете що е това)