61

Анонимен

преди 10 години

ДАЙТЕ СИ ПРОДУКЦИЯТА НА ГЛАДНИТЕ! БЕЗ ШУМ, БЕЗ ЛОЗУНГИ И БЕЗ ИСКАНИЯ!АКО ВИЕ САМИТЕ СТЕ ГЛАДНИ - ЗАЩО ИЗХВЪРЛЯТЕ ПРОДУКТИ?ИМА ХОРА, КОИТО ЯДАТ ОТ КОФИТЕ ЗА СМЕТ - ДАЙТЕ НА ТЯХ.-----------------ДОГОДИНА НЯМА ДА ИМА ЯДЕНЕ - ИЗПИТАНИЕТО ЗАПОЧВА - ТОГАВАОТ КОГО КАКВО ЩЕ ИСКАТЕ, И КОЙ ЩЕ ВИ ГО ДАДЕ?---------------ИМАЙТЕ СТРАХ ОТ БОГА, СМИРЕТЕ СЕ И СЕ РАЗКАЙТЕ И НЕ ИСКАЙТЕ!САМО БОГ ДАВА, НО НА СМИРЕНИ И РАЗКАЯЛИ СЕНЕ СТАВАЙТЕ РОБИ НА ХОРА-НЕ ИСКАЙТЕ ЧОВЕК ДА ВИ ОПРАВЯ ПОЛОЖЕНИЕТО-А ТЪРСЕТЕ БОГ

60

Анонимен

преди 10 години

Закърмени с приказката" залудо работи,залудо не стой" голяма част от българските производители не превиват крак за жълти стотинки.Държавата е абдикирала,а щмекери и тарикати печелят за сметка на къртовския труд на тези измъчени хорица.Не зная що е пазарна икономика и имали тя почва у нас,но държавата трябва да се намеси много остро и крайно,за да защити българското земеделие.

59

Анонимен

преди 10 години

Вместо да ги изхвърлят, защо не си ги продават сами. Само могат да спечелят от това.

58

Анонимен

преди 10 години

който не работил такъв труд нищо не разбира!Всяка година се произвежда и накрая винаги внасят от Гърция ,Турция и др. и нашата стока на *** !

57

Анонимен

преди 10 години

Уф, несе научиха, че като "всеки е сам за себе си" ще духат супата во веки! Неискат да си направят кооператив ида си продават продукцията директно на магазините вериги или по пазарите и това е!Ми изберете си двама от вас, детос това дасе занимават и си наемете няколко шофиора детодая разкарват - ама не, ем сърби, ем боли вашата работа е!

56

Peshonizer

преди 10 години

"Добре де, как е възможно при положение, че изкупната цена на дините е 18-20ст. то тук на пазарите в софия продажната цена да е 1.2 - 2.0 лв за килограм дини!?"Лесно. Много маймуни са се наредили по редичката, прекупуват, препродават, ****ават. Ако българските производители фалират - ще се преместят на чуждите производители. Те това е пазарна икономика.

55

Кемо

преди 10 години

Нека не се подиграваме с труда на хората!!!

54

Анонимен

преди 10 години

До Пантелей ПътникТи явно изобщо не си наясно колко са субсидиите в България и колко са в останалите европейски държави,в България субсидията на декар е 15 евро,а в Гърция 60, затова цената на гръцката продукция е толкова ниска.А знаеш ли колко струват торовете,препаратите ,оран и т.н за един декар.Когато не сте стъпвали на нивата и не ви е пекло слънцето не коментирайте

53

Кемо

преди 10 години

Не изхвърляйте доматите в Турция има доматена криза ! Вчера бяхме на пазар там и мога да ви кажа, че на пазара почти няма домати, а ако случайно има са по 7, 8 лири за килограм (1 лира е 80 стотинки) !!!!

52

+-+-+-+-

преди 10 години

ххахахахахахахахах!!!! 1 пъпеш, 1 диня и 2 кашона вкиснати от жегата домати!!! Ха сега по-дъртите да си спомнят кви ставаха преди десетилетия по западна европа! Почти по 1/4 от реколтата отиваше по ***.А тук ем боли ем сърби! Ай фърляйте по-вече та да се дигнат цените! Ама комшиите чакат с 20 ст за кило домат а Бг убавите- 1.50? Още април йорданска диня- 1.30, пресен картоф от египет 90 ст! Жалка картина... Кооператив му е майката, кооператиииввв!!!

51

До 42

преди 10 години

Пич ти кога за последно си купи дини от Софииски пазар, ако въобще си купувал де, можеш ли да ми кажеш на каква цена си ги купил?

50

Килъра

преди 10 години

1. Половината от тези са алчни роми, които искат без работа да станат милионери!2.Изхвърлили са общо 3 касетки с домати и 23- пъпеша, айде като са толкова ербап да изхвърлят няколко тона ;)

49

...

преди 10 години

Добре де, как е възможно при положение, че изкупната цена на дините е 18-20ст. то тук на пазарите в софия продажната цена да е 1.2 - 2.0 лв за килограм дини!? Кой печели и кой губи в цялата тая далавера! Май май затова тук нямаме производство на зеленчуци и плодове, щото от всичкото това не печелят производителите и потребителите а всичкото зган дето е по средата и без да бачка прави голмите пари!

48

1234

преди 10 години

Егати сkрънзавите kопелета-10 kила домати, 2 дини и три пъпеша-да си умреш от смях! Сигурно развалени!? Може да са прави но наистина kоличеството не буди доверие!

47

Emigrant

преди 10 години

Da se obediniat v sdrujenie i da iznasiat ako im e konkurentna produkciata, no domatite se vnasiat na tezi ceni i zatova ne moje da se poluchi po-visoka izkupna cena. Triabva da se dogovaria pravilna subsidia s Evropeiskia Sauz a ne da ia poddarjat izkustveno 3-4 pati po- niska otkolkoto na francuzite i nemcite ...

46

Анонимен

преди 10 години

До Диняами айде свържи ги ти като ти изглежда толкова лесно,гражданино на Германия.

45

Васо

преди 10 години

Трудно е Диня 44. Щото все пак някъде трябва да се продаде. Па то са инспектори, органи по контрол на качество, па сертификати, па разрешителни, па прекупвачи, па касови апарати ... А тия дето ни продават безвкусните дини по2лв за килограм са редовни по тая верига административна. Затова един луд говори за колониалното робство и го изкарват луд, или по-точно стараят се всячески да го влудят. Имат успех напоследък.

44

Маджаров

преди 10 години

Какви стотинки на пазара ме разцепват

43

Диня

преди 10 години

Как може да изхвърлят продукция, толкова ли един оправен селянин не се намери да ги свърже с чуждестранни прекупвачи, в Германия се радваме на безвкусни дини по 2 евро за килограм в някои от магазините !!??

42

Р.Н.К.

преди 10 години

Жал ми е за земеделците. Не само в Любимец са така, а и в цялата страна. Хората разчитат на продукцията си за да си изкарват хляба, копаейки ги на есен на пролет, поливайки ги, отделно плащат гориво за транспорт.. а там на борсата ги стрижат яката.. как може , да ми ядете турските и гръцките пластмасови домати за жълти стотинки, а да не помагате на родната икономика и стопанство да се развива.. *** държава.. Аз предпочитам да купувам български изделия, плодове и зеленчуци ! Уважавайте своето