21

СС

преди 10 години

Естествено е по ***-аджийската телевизия да говорят така! Нали *** е с регистрация в Лихтенщайн и източва милиарди евро БГ капитал всяка година от нашите джобове!

20

Мистър Х

преди 10 години

офшорките крият мръсния пари. Като ги закрием ще изясним колко голям част от парите ни са били в "сивия" сектор. не по-малок от 5-6 милиарда

19

Анонимен

преди 10 години

В превод, думите на експертчето звучат така:Не само ще се закриват, ами и парите ще се приберат от правителствата. Така, че вярвайте в офшорките, за да има какво да ви вземат.

18

ттт

преди 10 години

Това, че Мартин Цанов е експерт, не отричам. Само не знам, чии интереси защитава. Определено не моите.

17

промит

преди 10 години

и защо нпо сорос ще са ми мислене, сорос е цру, цру си искат агента си буда и туй то, дгд

16

попсфдс

преди 10 години

До стоян петровне разбирам, нефта се внася незаконно? не може ли нещо толкова основно за функционирането на обществото да не е предмет на алъш-вериш? според теб изхвърлянето на отпадъци например трябва ли да генерира добавена стойност?

15

Попа с картечницата

преди 10 години

Псевдо експерти с жени с по 20 години по млади от тях и със сметки в офшорки акъл да не ми дават ами да вземат някой самолет и да се махат от държавата ни

14

стоян петров

преди 10 години

Естествено, че може без офшорки. Тогава нефта би струвал 120 $ вместо 100$ за барел. Но какво от това. Това е същата разлика между 10% и 20% ДДС, вие го плащате. Не ми дреме за офшрките но недейте да имате илюзии, че ако ги закриете ще спечелите нещо. Какъв е проблема всяка държава да забрани на нейна територия да оперират офшорни компании-точно никакъв.

13

Шоп

преди 10 години

Аз предлагам България да стане офшорна държава.. !

12

Гражданин на РБ

преди 10 години

Животът е борба.Бедният се бори за свобода.Свободният - за съвършенство.Парите... те са субект на ползващите ги. И, ОБЕКТ на ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В РБ.;-)

11

jojo

преди 10 години

Кой каза,че не може без офшорни зони?О може може там знаете ли,че държат парите си мафиоти от целия свят?Много жалък опит за манипулация!

10

ами да

преди 10 години

Какво друго да кажат експертите от телевизията на ***:)

9

Гражданин на РБ

преди 10 години

ДО Админите.Моля изтрийте моите и други неадекватни коментарии по темата

8

Анонимен

преди 10 години

8Казва се *** е не както у ваше село "селянджъри" бе баламурник!От коИе сиело си бе ***?а забавлението го остави за комшията който *** жена ти!

7

Гражданин на РБ

преди 10 години

До Анонимен 7Забавлението със селянджъри като теб, изразени в нета, е истинската причина, поради която съм тук. Нещо да кажеш за темата: "Офшорните зони не трябва да се закриват"М?

6

Анонимен

преди 10 години

5РъБъ,да ти го НАРЪБЪ!Не се прави на умен бе левак!Ако беше умен щеше да имаш пари и сега да разпускаш на Ривиерата.Но понеже не си умен ,нямаш кинти и дращиш по сайтовете в интернет.Поредният "неоценен" НЕУДАЧНИК!

5

Наблюдател

преди 10 години

ЕС, Г-20 са за закриване на офшорните зони, но нашите "експерти" са против.Познайте, такива псевдо икономистим чии интереси отстояват, и проводни на каква политика и влияние са.

4

Гражданин на РБ

преди 10 години

bashkircho,...Студентът помисля малко, след което отговаря: Господин Професоре, това, което е законно, но не е редно, е че жена ви е с 30 години по-млада от Вас. Това, което е редно, но не е законно е, че асистентът Ви спи с нея. А това, което е нито законно, нито редно е, че ми задавате въпроси извън Конспекта!С други думи, Далаверата мирише. Вече и в РБ!;-P

3

Гражданин на РБ

преди 10 години

bashkircho,Ще ти разкажа един виц: Студент по Право се явява на изпит. Професорът се чуди каква оценка да му пише (5 или 6), затова, шеговито му задава следният въпрос: Колега, кажете ми нещо, което е законно, но не е редно, след това нещо, което е редно, но не е законно и накрая, нещо, което е нито редно, нито законно...

2

Гражданин на РБ

преди 10 години

Офшорният капитал е източник на подкупи в държавен размер.Така се владеят държави.НЕ трябва да съществува, ако искаме да има наченки на народополезна икономика в РБ.Елементарно, Уотсън!;-)