21

anonimen

преди 10 години

znam che pri komunistite niamashe gladni i prosti v bg. vsichki biaha gramotni a sega''''''''

20

Вожда

преди 10 години

Да! "Йогата" правеше с топката каквото си пожелае!!!!!

19

бай Пешо

преди 10 години

за жалост с комсомолския секретар Аспарухов си замина най-големия футболист за онези години Никола Котков.Тогава никой не можеше да се сравнява с Котарака освен Соколов.Майор Аспарухов беше доста след тях.Бог да прости и тримата..

18

голям кеф

преди 10 години

*** ЦСКА се разпадна с всичка сила ,и прасетата *** на умряло !!!Арести , бой , съд и принудителен труд по магистралите на всички изкълчени мозъци от агитката !!!

17

Анонимен

преди 10 години

Най-добрият футболист на Левски за всички времена си остава Жоро Соколов! Гунди беше майор от ДС, комунист във вените си, как се купува Алфа Ромео през 70те години?! А на Соколето му разказаха играта!

16

varg

преди 10 години

Същите тия са които тероризират всяка вече София в продължение на 17 дни.

15

до 16

преди 10 години

И ти ми доказа че Гунди е легенда! Всеки път когато се засегнат качествата на майор Аспарухов от говежда страна се лее само помия! Дори *** Cираков е постигнал в пъти повече от убиеца-шофьор!

14

левскар

преди 10 години

Никога не спори с прасе-и двамата ще се окаляте,но на свинята ще и хареса.

13

Винету

преди 10 години

До От 10Кога и *** такова тъпо парче като теб, все ще е късно. Питай баща си или дядо си, какво мислят за Гунди. Сигурен съм, че едно време са го харесвали за разлика от днешните ***, които подкрепят ЦДНА и се опитват да променят историята.

12

От 10

преди 10 години

Благодаря и на двама ви че доказвате че няма доказателство че Гунди е легенда! Той е бил футболист който е загинал и УБИЛ човек по трагичен начин! В Подуяне е имало много безрасъдни шофьори и ги има и днес - Дембеле Коприваров Рабех Огнянов и още други които като тяхната "икона" са се опитвали да се затрият трагично зад волана! пп Жал ми е за Котков който също е играл в Лефски-Cпартак но за него никой не говори а реално той е жертва!

11

Анонимен

преди 10 години

a koга ще арестуват малката перука дето уби човек на магистралата и потроши държавния джип

10

67

преди 10 години

Нищо не си постигнал ти,няма и как да постигнеш,защото си обречен на едно жалко съществуване.Вечна им памет на Гунди и Котков,страхотни футболисти и хора.

9

Natural Dialectics

преди 10 години

Не искаме титла , не искаме купа . Върнете ни прасетата обратно в А група.

8

Natural Dialectics

преди 10 години

@ 6 ти си пълен *** бе *** , тоя "заклет комунсит с милицоонерски чин" е отбелязвал за България , прости , семкари със шкембета и *** татуировки ...*** сте вие, пандиз и обществено полезен труд + глоби ... човешко падение , как нямаш свян да говориш така за умрял човек , просто защото е бил от Левски ? Затова ще тинете в ла*на прости създания.

7

Анонимен

преди 10 години

Като чета изказванията на червените *** и се чудя как досега е съществувала тази държава?То май толкова е и държава

6

Емо

преди 10 години

Бате Бойко удържа на думата си да унищожи "прасетата" доста хитро го направи.

5

Анонимен

преди 10 години

До УркотоУважаемо теле днес е славна дата от "Изчистването на комунистите от българския футбол"! Днес преди 42год. един заклет комунист загина в катастрофа УБИВАЙКИ СВОЙ КОЛЕГА карайки кола която малцина са можели да си позволят. С милиционерски чин и най-известен гол в приятелска среща е въздигнат като герой и дори до ден днешен има стадион носещ името на комуниста-убиец! Бъди жив и здрав НО мисли преди да говориш

4

Уркото

преди 10 години

Всъщност това са 'протестиращите' срещу правителството на Тиквата, платени и организирани от ***.

3

Dnes.bg.1

преди 10 години

Това са СЪЩИТЕ "мирно протестиращи" и против Орешарски. Повечето от тях участват и на двете места. Това е резултатът от "мирните протести". Много мирни са наистина. Всеки вижда колко са мирни!

2

Уркото

преди 10 години

Айде закривайте комунистическата ***, че да мирясва държавата. Също така робокопите да влизат мощно с палки в празните чорбарски чутури. Те и без това нито нещо работят, нито нещо произвеждат. Само бой по такива социални ***