39

ГОСПОД

преди 10 години

Няма какво да гадаете - Асен Асенов е новия бивш шеф на Агенция "Митници" ! Да живее "Монтерей" , да живее "Холдинга" !

38

Анонимен

преди 10 години

най удобен е асенов ще изпълнява каквото му кажат.това е.търси се удобен а не умен и способен.

37

ЕДНА

преди 10 години

РЕВИЗОРО БЕШЕ ВЕЧЕ ШЕФ И ГО ИЗХВЪРЛИХА БЪРЗО-БЪРЗО! ТО НЕ СТАВА САМО Е ЛАЕНЕ!!!

36

boikoumri

преди 10 години

Tанов може и да не е лош по душа,но е подмазвач и страхливец.Простия *** го правеше на нищо, а той удобно мълчеше от страх да не му изстине службицата.А и е ***.

35

ххххх

преди 10 години

Е какво чакаха до сега та тая пияница не е остранен още.

34

до 36

преди 10 години

много точно казано герб-парад на простотията, харесва ми

33

Анонимен

преди 10 години

Крайно време. Толкова поразии направи, надявам се и Кирилова да я разкарат. И покрай тях и още доста човека.

32

Иван В.

преди 10 години

Крайно време беше! Успоредно с него трябва да изгонят и неговата любовница - ЕЛЕНА КИРИЛОВА - шефката на дирекция Организация и управление на човешките ресурси в Агенция "Митници". Тази парашутистка, която си позволява да се взема много на сериозно... МАРШ!

31

Анонимен

преди 10 години

ОХ КОТЬОООО... РЕВИЗОРО ОТ КОГА СИ Е НАТОЧИЛ ЗЪБИТЕ ЗА ТОЗИ ПОСТ. САМО ТОЙ НЕ СЕ Е НАГУШИЛ ОЩЕ.

30

Познавам го !

преди 10 години

Танов не е лош човек. Познавам го. От друга страна е обидно ***. Никога не съм вярвал, че един човек може да събере толкова простотия в себе си. За жалост той не е сам. По *** от него не познавам и не съм виждал , освен бившият му началник - Будьо Лалето, известен още и като Лалето.

29

SSS

преди 10 години

какво може да направи един ШАПКАР като тоя

28

реалист

преди 10 години

Този глуповат милиционер, беше поредното герберско недоразумение от поредицата тъпотии:пожарникар-премиер , физкултурник-зам.премиер , даскалица-кмет, стругарка-председател на НС , ***-президент , а министрите-пълен майтап...Е , какво можеше да се очаква от този парад на простотията , наречен "ГЕРБ"?

27

Анонимен

преди 10 години

Разгеле!Най-накрая.

26

Zoro

преди 10 години

Препоръчвам братчед ми РевиЗоро! Щом мафията още от сега *** на заколение, сметайте кво ще ги размята братчеда- час пик 5 !

25

Анонимен

преди 10 години

Хайде сега ред е и на шефа на НАП Бойко Атанасов - изключително изпечен подмазвач - нагаждач и некадърник !

24

ха ха ха!

преди 10 години

До KFKDЕмил Димитров - Ревизора е човек на Ваньо Танов! Когато той беше директор на Агенция "Митници" и ходи в Русе да прави съкращения, първо отиде при Танов в НСБОП, който му каза кои неудобни служители да уволни и кои некадърници да назначи! Тогава бяха назначени за ръководители на Митница Русе най-некадърните но послушни доносници на НСБОП - Венцислав Хладжов и Десислав Митев. Доказателство, че те са хора на Танов е факта, че Халаджов бе назначен временно за началник на Митница Бургас.

23

Анонимен

преди 10 години

До БУДАНе сме забелязали на Борисов да са му повдигнати кавито и да било обвинения. не се и очаква да му се повдигнат. Освен може би да го обвинят че като министър председател е ползвал правителствения самолет. На което в Европа ще има да се смеят.

22

Чукундур

преди 10 години

Ехей, вие си дрънкайте каквито знаете и незнаете, НО КАКТО КОМУНИСТИТЕ ДЕЙСТВАТ с МАФИОТИ НА ВСЕКИ ПОСТ от който ЩЕ ИЗТИЧА ДЪРЖАВАТА, ЖАЛНА ВИ МАЙКА българииии!САМО ПРОТЕСТИ НЕ СТИГАТ ТРЯБВА И още нещо...

21

istinko

преди 10 години

Генералът от Държавна сигурност Ваньо Танов е организатор на цялата контрабанда в държавата, заедно с Антоний Странджев! Той напълни митницата с некадърници и корумпирани директори! Докара си слуги от други градове - Русе и юго-западна България.

20

kostow

преди 10 години

Дърт ***...Сбогом гербаджий!