59

ЛЕВСКИ

преди 10 години

МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ КАК ПЕРУКАТА И ДРУГИТЕ ЛЕВСКАРИ СЧУПИХА КУПАТА НА СЪВЕТСКАТА АРМОИЯ . . .

58

pet

преди 10 години

Нищо ново - през 1990 БСП взе лиценза на БКП, без да носи отговорност за извършените стари престапления, a сега чарвения отбор повтаря номера на чарвената партия . . .@ Пет са символите на комунизма: Лагера Белене, мавзолея Георги Димитров, ЦСКА, Чинията Бузлуджа и Паметника на Чарвената Армия. Лагера Белене и мавзолея ги няма идва реда и на другите символи . . .

57

GERBerastin

преди 10 години

Хм... какво е направила сградата, че да я трошите бре другари?!Перуката е проблема и неговите ду.ачи... тях трябва да обработите!И още една шепа "собственици" на отбори.... ...и 3/4 от футбалерите... тогава нещата ще се оправят!!!

56

коментар

преди 10 години

станТакова нещо с Левски не може да се случи.

55

Стан

преди 10 години

Ато това се случваше с отбора от подуяне вратарчето щеше и перуката да си продаде за да оправи нещата, сега и пръста си непомръдна

54

Анонимен

преди 10 години

СЕЛЯНИ ПРОСТИ !!! марш в А окръжна прасета !

53

НАЙ ПО ПОСЛЕ !!

преди 10 години

Крайно време беше .....тава БФС е вредно за целия БГ футбол !!!

52

ник

преди 10 години

Според мен на това БФС трябва да му целуват дупето,че 2-3 пъти ги спаси,ама като са решили така да си носят последствията!

51

Реалист2013

преди 10 години

Остана ли едно нормално нещо в тази държавица?!Зле е и по-зле става!Сами си го правим, никой не ни е виновен, просто сме си такива!!!

50

Маджаров

преди 10 години

БФС допуска да се случва това с чорбата

49

Шoп

преди 10 години

Това са игри на бесепарите, сега ще сложат всички протестиращи под общ знаменател и ще почнат да бият.

48

Гост

преди 10 години

"Работи се по установяване и задържане на нарушителите. Към момента няма задържани."Да не говорим ,че същите блокираха Орлов мост по обяд!!Фандъкова!!Кога ще си влезеш в ролята и ще забраниш блокиране на кръстовища от веси,по всяко време и по всеки повод!?!И полицията-къде спи!?

47

lewskar

преди 10 години

Трябваше да счупите офиса на ТИТАН на бул.България,те фълираха ЦСКА .Да отидете на Лупи на гости и да го обесите с главата на долу,той започна да фалира ЦСКА а вие БФС.Направихте услуга на Перуката сега ще пише че ремонта е най-малко 500 000лв а,той сигурно няма да има и 50.Търсете главните действащи лица ,а не косвените,защото без главни не става в тях е ножа и хляба.И ако се замислите по-добре фалирали и в А окръжна ,но с нови собственици милеещи за ЦСКА(Стоичков и Бербатов)

46

Анонимен

преди 10 години

Българският футбол се превърна в една *** ***.Всичко е пране на мръсни пари и черно тото.Законите се спазват само за малките отбори.Примерно Спартак Плевен ги махат от професионалния футбол за някакви 80 хиляди лева,а "грандът"ЦСКА за 35 милиона няма проблеми.Същата тази мафия,която управлява футбола направи всичко нвъзможно да съсипе стожери като Пирин Благоевград,Спартак Плевен,Етър В.Търново,Дунав Русе,Спартак Варна за сметка на села като Любимец и Гоце Делчев,които ги няма на картата.

45

Анонимен

преди 10 години

Май ще излезе прав този, който въведе понятието интернет-***.Явно наред с многото възможности, интернета има и тъмна страна. Вече ставаме свидетели на групово зомбиране на принципа на подражанието, което понякога може да е пагубно.

44

Левскар

преди 10 години

Всяко падение на червените *** е повод за радост. Дано да пропаднат на дъното!! Браво Титан!!

43

край

преди 10 години

Момчета ако искате футбол забранете професионалните отбори в България. Където се намесят парите всичко става грозно. И най скъпите европейски отбори играят грозен комерсиален футбол. Не завиждайте на феновете им - лъжат ги че гледат страхотен футбол с много напъни от страна на футболните коментатори и п.р. агенции. Готиния футбол се играе на селския стадион и на игрището до вас

42

Анонимен

преди 10 години

всичките трябва да ги заключат и да ги осъдят по бързата процедура и да им покажат лицата та всички да им видят физиономийте.поредното доказателство за това колко са прости и ограничени !!! не могат спокойно да си изразят мнението .

41

op

преди 10 години

nikoga pove4e GERB na vlast

40

1ва българска армия

преди 10 години

На вашето знаме е Юдааа...На нашето грее звездааа..Във синьото стадо-роди се предател,Не ви ли е срам от това.Такава е ваш'та природа ,такава еваш'та съдба - Българио,майчице свята!Защо ли търпиме това?Вий срам сте за наш'та родинааа...позор сте за наш'та страна...защото на нея ,на нея сме ние,а НИЕ СМЕ ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА!!!