164

Гражданин

преди 10 години

Крадливи гербери,гнус ме е от вас.Докарахте майчица България да под дъното.Сега изкарвате на улицата 3 000 безделници и протестирате.Питат ги за какво?Не могат да кажат-Слабоумници.Прибирайте се по домовете.Иначе ние ще ви приберем...Некадърници и пухльовци.Начело с мухливият ви президент-Офшорски.къде се скри този радетел за морала и офшорките.Потули се някъде,миризливкото.АТАКА-ПОБЕДА!

163

атакист

преди 10 години

Дерзай,Волене!Не им се давай на тези плазмодии гербави.ГЕРБ отива в ануса на историята.Ще се разпадне скоро.

162

риалист

преди 10 години

Хей,герберасти-вие не можете и опозиция да бъдете.Защото сте некадърници.И това протести ли ,са?400 купени седесарчета и герберчета реват като луди.Нали имаше избори преди 1 месец и народът си каза думата.София не е България.България иска да остане това правителство.За да излезнат далаверите на Боко,Цоко и Фидоска.Така,че аз съм твърдо зад правителството.Подкрепям напълно и Сидеров-другият път ще гласувам за АТАКА.НЕ ВИ ИСКАМЕ КРАДЛИВИ СЕДЕСАРИ И ГЕРБЕРИ.А МОЖЕМ И НИЕ ДА ДОЙДЕМ В СОФИЯ....

161

Георги11

преди 10 години

В Б ългария трябва да има само БЪЛГАРИ НА РЪКОВОДНИ ДЛЪЖНОСТИ!!!

160

Георги11

преди 10 години

Атака победа!!! Да живее България ,да живее втория Левски Волен!!!

159

!

преди 10 години

Волен трябва да бъде затворен и останалите партии да достигнат консенсус за нов изборен кодекс! Но Костов повече не го искаме!П*рното Костов - Станишев - Борисов го гледах вече, не ми става!А ДПС с престъпните си решения само създават етническо напрежение! Доган на бесило!

158

brymbrym

преди 10 години

Хайде лидерите на двете партии да си организират един двубой.Да го излъчват пряко по ТВ

157

Анонимен

преди 10 години

Московски ако му беше плеснал една шамарче на лудото, сега нямаше да има кворум!

156

ромчо

преди 10 години

Какъв ром бе бате?Он (Московски) си е 24каратов *** бе..И то мирислифф.

155

Българин

преди 10 години

Московски посочи, че ако партията присъства в пленарна зала, "щяхме да се сбием с "Атака"Вие от ГЕРБ друго освен да се биете знаете ли ? Наученото от "ранните мутренски години"явно не се забравя.

154

Анонимен

преди 10 години

Московски брат му е Азис и е ***!Само че той твърди че не е *** а ром.На въпроса ром ром пиеш ли?-много се нерви и скача като *** на желязо...

153

Анонимен

преди 10 години

Абе *** и кво ви е конструктивното- опитите за държавен преврат?Палячовци!

152

Анонимен

преди 10 години

До Adiito0и етика ,а били ми казъл къде на този болен му е етиката,нима това негово държание е добър пример за твоите деца?А БЛАГОДАРЯ ОТ ТАКИВА БОЛНИ МОЗАЦИ ДА ИЗКАРВАТ ОФШОРКИ И ТЕМ ПОДОБНИ,не помня някой нар.представител ,депутат,министър да се е държал така арогатно и да показва безочие ,като че ли света е негов,та ще ми ходи той на работа с бухалка и с пистолет..хаха да се пазел от кучетата ,а като е толкова готин и добър вместо да гони младите граждани защо не подхване уличните кучета

151

Adiito0

преди 10 години

На всички им е крива партия Атака, още повече сега, когато Сидеров оглавява комисията по антикорупция. От няколко дена е на тази позиция и вече се виждат неговите действия: заговори за офшорките на Плевнелиев, започна да се бори срещу продажните медии. Но въпреки, че платени провокатори всеки ден сеят хаос, никой не обръща достатъчно внимание, медиите манипулират за това, но само Сидеров обръща внимание натам.

150

смешници сте

преди 10 години

Ако се беше стигнало до сблъсък, от ГЕРБ щяхте да ядете бой!

149

Анонимен

преди 10 години

Ако идеята на опозицията не е да коригира управляващите ,да постави рекорд по бърза дестабилизация и бързо връщане във властта,то ГЕРБ са ненадмината опозиция...думата конструктивност не пасва на ситуацията в момента

148

Енчев

преди 10 години

До are_kulataВолен, както и масовото присъствие тук, е голям на думи, но само на думи.Ако Волен беше толкова голям националист никога, ама никога не би осигурил кворум на турските ***. Не би одобрил назначаването на депутати от ДПС на ключови постове, нямаше да псува и бута БЪЛГАРСКИТЕ граждани. Волен само си бръщолеви - в действителност е продажно и долно същество, както и всички, които скачат в негова защита. Има и друго обяснение - просто са психически нездрави!!

147

Анонимен

преди 10 години

До Волен е великЧе е вели, велик е - ама предател

146

Енчев

преди 10 години

До Гошо...ТъпотоХаха, сигурен ли си какво точно значи "ДЕМОКРАЦИЯ" ?Май това второто ти отива.

145

БГ

преди 10 години

В правителството на "тиквата" имаше етнически турчин и това изобщо НЕ беше проблем!Основният въпрос е какво могат и правят хората, а не какъв е техният произход!Тази смешна тройна коалиция я видахме какво може за 20-30 дена.Да живее България!