211

Георги11

преди 10 години

Атака победа!!! Да живее България ,да живее втория Левски Волен!!!

210

Analizatora

преди 10 години

Атака е партията, която наистина си върши работата!Атака е партията, която търси истината и задава въпросите, които не се харесват въобще изобщо на предишните управляващи защото са виновни, защото кражбите им от държавата нямат край!Атака е единствената партия, която има смелостта наистина да гони мръсните депутати, които години наред лъжат и ограбват народа!Затова е това нападение срещу Волен и Атака , никой не иска да бъде хванат и изправен пред гнева на народа за престъпленията си, защото народа ще го разкъса !

209

Киро

преди 10 години

Иска ли ви се или не Бойко си е първи от първите. Колко още трябва да ви бие на избори? Оная *** станишев не искаше да стане премиер защото е невъзможен като такъв ,Местан?Или пък Сидер-паша? Бойко е единствената алтернатива на тази невъзможна коалиция. Европа не спят като нас,субсидии ще видим през крив макарон. Молете се този цирк който е парламента сега да свърши по бързо. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

208

коментар

преди 10 години

Алооооо,докога ще ми показвате физиономията на тази МУТРА?Кой е този ?Безработният милиардер ли?

207

коментар

преди 10 години

Алооооо,докога ще ми показвате физиономията на тази МУТРА?Кой е този ?Безработният милиардер ли?

206

РАЗУМ

преди 10 години

Господ бави, но не забравя! Но експлоататорите, ***, българоубийците не се впечатляват от Господ, а от народоугодната работа на Законодателната, Съдебната и Изпълнителна власт (както и на всички правоохранителни и контролни държавни органи)! Това, че близалите десетилетие сикаджийският *** на Бойко Методиев Борисов, се правят на мъже пред кривото огледало на своя морал... Е очевадно! Тогава? Защо трябва да обвиняваме космоса, а да не БАРКУВАМЕ кривите ракети?

205

Анонимен

преди 10 години

Тикво, много бързо забрави че Атака поддържаше твоето правителство преди да си напазаруваш депутати. Мутра проста. Толкова си *** че чак си вдлъбнат. Всичко различно от теб Тикво е по добро за България. Чакай Сретен Йосич да излезе да те видим къде ще се криеш тогава. Контрабандист и убиец такъв. *** долна шопарска.

204

Анонимен

преди 10 години

Е то луд не се плаши от луди.Иначе нямаше да има лудници.

203

boza

преди 10 години

Omruzna mi ot spasiteli na Bulgaria , te *** ne luzhat tolkova , kolkoto nashite partii , a i oste imat surat da mi razpravjat kolko sa hubavi , osrani otvsjakade , mirishe ta se ne trae , ama te , ne ta ne -- nie sme drugi njama , pusto durvo neokastreno, da otvorjat otnovo Belene i vsichki nashi partiini Gauleiteri tam .

202

мммммммммм-да

преди 10 години

Бойко,не влизай на заседания в парламента!Там не минават тъпите ти оправдания за всичко ,че друг е виновен.Там трябва и смислено да се говори ,да се отстояват позиции ,а не по махленски да си разменяш пасчета като на футболно игрище.Ще стане ясно и на луд и на *** ,че си един от тях.И още нещо :Защо разпалваш етнически огън -за кеф или си мислиш че като бивш пожарникар ще те пратят да го гасиш и да се почустваш велик Ех ,Нероне

201

Варна

преди 10 години

Искаме пълна лустрация и операция чисти ръце ! Агентите на дс нямат място във властта и партиите и в никакви държавни служби ! А убийците и крадците трябва да са в затвора ! Които направи това, той заслужава и да ни управлява !

200

АЗ

преди 10 години

Аз пък се плаша от ББ, като го гледам, а пък и като го слушам напоследък, че все някой иска да го трепа се плаша за психическото Му здраве.

199

34

преди 10 години

БЕБЕТО БОКО ВИНАГИ НЕЩО МУ ПРЕЧИ

198

???????

преди 10 години

Бойко,правите голяма грешка като плащате на 2,3 хиляди "интелегентни"хора да викат и крещят,защото на следващите избори няма да имате и броя на гласовете на Атака.Като искате да се сърдите,сърдете се,по-добре е за народа,защото не пречите на парламента да приема ,и прие доста социални промени сомо за 1 месец,а вие не го направихте и за 4 години.Засрамете се,помислете малко за народа че с вашето управление го уморихте от глад!

197

антиЕС

преди 10 години

тиквуна е егати и нарциса

196

Го

преди 10 години

Едно си баба знае, едно си плямпа. Пак БИЛ спечелил... Е, не умее да губи.

195

.....

преди 10 години

КАЛИНЧООО

194

Анонимен

преди 10 години

До Анонименda.,a Boiko to4no s lipsata na tova si ka4estvo da e malko lyd i da im se protivopostavi se provali,ili pone da slyhahe podkrepata si VOLEN, NO I TOVA IZGYBI ,MI SEGA DA SE Y4I KAK I S EDIN GLAS MOGE DA SE NAPRAVI MNOGO,A TOI ISKA VSE VSI4KO ,s edna dyma slab politik.....

193

Анонимен

преди 10 години

ot tebe idvat problemite MRASNA MUTO tisi za zatvora

192

Анонимен

преди 10 години

BOIKO, SAMO TI SI EDINSTVENIAT KONFRONTIRAL MAFIATA V TAZI DARJAVA . VSICHKI NORMALNBO MISLESHTI HORA SA ZAD TEB. GERB, GERB I SAMO GERB. Poneje forumnata audientia sa naznacheni ot Pozitano ochakvam minusi.