22

Анонимен

преди 10 години

всички гинеколози са с разширени ноззздри

21

нов

преди 10 години

До мнениеТи да не си върл *** ?какво бюдветноздравеопазване те гони,ти в 19 век ли си още?Господи какви *** има.

20

megi 55

преди 10 години

И НИЕ ВИ ИСКАМЕ ОСТАВКАТА Г-ЖА АНДРЕЕВА!НЕЗАБАВНО! КАТО МЕДИЦИНСКИ РАБОТНИК ВИ КАЗВАМ,ЧЕ ОТ ДЕЙСТВИЯТА ВИ ДО ТУК ВИДЯХ ПРИНЦИПА ВИ НА РАБОТА.А ТОЙ Е: "УВОЛНЕНИЯ ПО КАЗЪЛ,РЕКЪЛ ЧУЛ! КОЛКОТО ПО БЪРЗО СЕ МАХНЕТЕ ТОЛКОВА ПО МАЛКО ПОРАЗИИ ЩЕ НАПРАВИТЕ! МИМИ ВИТКОВА ИЗМИСЛИ ТАЗИ ТОЛКОВА ЗЛЕ РАБОТЕЩА ЗДРАВНА РЕФОРМА ,КОЯТО ВЛЕЗЕ В СИЛА 2000Г.И СЪСИПА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НИ.НЯМА ДА СТЕ ВИЕ ТАЗИ,КОЯТО ЩЕ Я ОПРАВИ!ВИЕ КАКТО И ВСИЧКИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО САМО НАЗНАЧАВАТЕ СВОИ ХОРА,ТОВА Е ИСТИНАТА!

19

мнение

преди 10 години

Да се закрие НЗОК и да се върне бюджетното здравеопазване и отделно да си има частно такова.

18

не син

преди 10 години

В системата на здравеопазването съм и горе-долу съм в час , но тази Андреева много малко зная ! Съставих си мнение от действията и ! Простотия след простотия за месец ме убедиха , че е пълен *** !

17

bariera_61

преди 10 години

Министърката на министерството на тютюнопушенето пак се изказа неподготвена!

16

галактика

преди 10 години

до 4 - Осигуровки не си плащат още много хора и то с големизаплати и длъжности - държавата им ги плаща. /тоест, пак ние/

15

Анонимен

преди 10 години

Уважаеми Неразбиращ, ако бяхте финансист, щяхте ПОНЕ да знаете, че финанси се пише с едно "и" в края на думата. Останалото от коментарите Ви, мисля, е ясно за всички, които използват мозъците си за мислене :)

14

Анонимен

преди 10 години

До 7 не чакаш направление заради малоумният Цеков. А заради БЛС и тези които измислиха тази система ,да точат парите и за теб да няма.Българите намаляха с една трета ,парите се увеличават и все не стигат.

13

ТУЙ ОНУЙ

преди 10 години

НЗОК фалира, министърът иска оставка от Пламен ЦековПреразход в сметките на Здравната каса и отказ на шефа й да даде исканите сведения за финансовото съсотяние на институцията са сред мотивите - БОЙКО ВЪРНИ ДВАТА МИЛИАРДА ДЕТО НАКАРА ДЯНКОВ ДА ГИ ВЗЕМЕ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА ЕГА ТА У КРАДЛИВИЯ ПОЖАРНИКАР

12

fbi

преди 10 години

Хора здравната система е в колапс. Ако недай си боже Ви потрябва направление личният лекар Ви казва, че няма , освен ако не умирате. Предишното правителство назначи псевдо експерти чиято задача е да източват касата колкото се може повече и с тяхната некомпетентност докараха здравеопазването до тук. Няма пари за лекарства на онкоболните, няма направления, няма качество в услугите. В Австрия месечните здравни осигуровки са 50 евро и срещу това лекарствата в аптеките и операциите са без пари!!!

11

vesko02

преди 10 години

Касата се източва абсолютно прозрачно при това законно.

10

Nerazbirasht

преди 10 години

До АнонименЗдравната каса не ти е бездънен чувал с пари, Джи пита и специалисти ще си врътнат веднага комбината(не че сега не си я връткат).Знаеш един гинеколог от какво разбира нали, а то се вижда че от финансии нищо не разбира.ЗДРАВНАТА СИСТЕМА СЕ НУЖДАЕ ОТ СТРУКТУРНА ПРОМЯНА, а не от търсене на място на братя и сестри на евродепутатки!

9

Анонимен

преди 10 години

Тоя се е запънал като магаре на мост.Целият свят му иска оставката,а той не та не.Егати.

8

moli

преди 10 години

Госпожо министър,защо така напористо искате тази отставка, или имате партиино поръчение от централата на БСП да бъде върната сестрата на Илияна Йотова-Румяна Тодорова.Внимавайте много защото народ не спи.Да не пламне и вашият стол,май много си позволихте.И без това краката на правителството се клатят.Много е змийска физиономията ви,а ехидната ви усмивка е на хиена.Или по-скоро тик,а не усмивка.

7

Анонимен

преди 10 години

До NerazbirashtЗащото заради малоумията на същия този Цеков трябва да чакаш с месеци за по-сериозни изследвания. Сегашният модел, наложен от него, налага одобрение на брой процедури от НЗОК всеки месец и лекарите са принудени да избират на кои пациенти да бъдат направени тези изследвания. Така млади хора могат да бъдат осакатени от липсата на адекватна навременна намеса, нищо че са си платили вноските. Така че е време да започнеш да чуваш какво казват, а не да клеймиш по политически признак.

6

До Мистър ХМи този дето ти го четеш има само гербераси по снимките бе ! И то с какви изказвания - свят да ти се завие. Съответно Тиквата е на всяка статия похлупак. Я ходи си плувай в свои води там !

5

Пеликана Грую

преди 10 години

Тая има вид на ***!

4

Adela

преди 10 години

Много е "умна" тази акушерка, да обясни как ще накара електората си от неосигурени цветнокожи да си платят осигуровките?

3

Nerazbirasht

преди 10 години

Жалко че един финансист трябва да ви го каже, но за сведение и на двете (депутатка и министърка) НЗОК не е подчинена на министерството и се отчита пред народното събрание. НЗОК не е придатък към Министерство на Здравеопазването, а НЕЗАВИСИМА ИНСТИТУЦИЯ която защитава правата на здравно осигурените.А АЗ както и десетки хиляди ви искам оставката всяка вечер та не виждам защо трябва да слушам точно вас двете какво искате!