94

Анонимен

преди 10 години

I AZ 6TE GO TREPQ 6TOTO SAM PIQN . DA POBARZA DOKATO NE SAM OTREZNQL

93

Анонимен

преди 10 години

Доган е пиян, а Волен е психично болен.. Наистина са само пияни и психично болни.

92

Хуманист

преди 10 години

Този трябва да остане жив на всяка цена! И през целия си живот да се радва на светлината, въздуха, храната, макар и скромна. ЗАД РЕШЕТКИТЕ!

91

бай Петко

преди 10 години

Що се плашиш бе голмайсторе, нали си с черен колан. Какво ангажираш тия младоци да те пазят, които можеш с една ръка да ги тръшнеш. Изглежда има от какво да се страхуваш ? Страх, страааах !

90

Наивен

преди 10 години

Много ценен той живот бе! Ще осиротеем всички българи ище си удряме главите в стената . Ще загинеме целата нация по мъка!

89

преди 10 години

И милиони Българи.

88

До 92

преди 10 години

Да, Бойко не звучи както трябва. Аз му гледах изказването. Тои не твърдеше че ще го убият но имаше съмнения че плануват и мина в дискуси кака може да стане. Просто е уморен, стресиран и изнервен. За това вдига кръвно, приема нещата които стават за много лично. Но не му липсва човещина и достоинство. Не е гладен за власт! Не може да се сравни с Сидеров или Местан и Станишев. Виж те са болни за власт и биха направили всичко за да я имат!

87

Анонимен

преди 10 години

Дали охраняват ББ или не, няма значение. важното е привържениците на ГЕРБ да разберат, че 4 г. ни е управлявал психично болен човек. не може , не е възможно и може би в цял свят няма човек да излиза и да каже. "Искат да ме задържат и да ме убият в килията". И ЦЦ да не е по назад и той му приглася и мен искат да ме убият. Хора осъзнайте се това може да бъде поведение на психично лабилен човек, човек който се опитва сам да се героизира. Абсолютни откачалки.

86

Дядо Петър

преди 10 години

И по този случай плащаме от НАШИТЕ ПАРИ на охраната му.Само защото е нарцисиран параноик.Плачещ за освидетелстване и прибиране на тихо и спокойно място.Та да миряса цял народ след 10-годишните му изпълнения.

85

баба яга

преди 10 години

Можел някой да ми каже защо тези тикви боко , цоко и тази баба яга имат охрана от НСО.Като искат охрана да си я плащат.

84

Анонимен

преди 10 години

Доган е пиян а ибрика психично болен.

83

Анонимен

преди 10 години

Е кой да го закачи като всички престъпници работят за него?

82

григо

преди 10 години

Нали Емо Фаса каза че в МВР имало звено за изпълнение на мокри поръчки.Да го питат него сигурно знае.

81

Adiito0

преди 10 години

И платени, не забравяйте за платените. Няма някаква реална опасност за Бойко Борисов поне до момента, освен във фантазиите му. Няма никакво доказателство, че има повод за притеснение и след новия му отчаян вик. Няма нищо внесено до прокуратурата и по държанието му си личи, че това са само долни лъжи и инсинуации.

80

Анонимен

преди 10 години

ДОбре че най големите *** в държавата са политици че досега да заминал... добре глазиран с лиминче в устата

79

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Боко Тиквата дойде в...политиката от мутренските...среди.За това той е...параноик;мисли си,че всички искат да го...отсранят по мутренски,тоест...физически.Споко Бойко,стой си мой човек в измислената си мутренска партийка;каквото беше...беше.Така ще си останеш в...историята;бореца-мутра-политик-премиер,единствен в...света.

78

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Толкова е просто - когато си бивша мутра винаги ще има риск за живота ти.

77

Seifi

преди 10 години

Луд заплашва Мутра , що е то ?хахахахахаха

76

Трибал

преди 10 години

"Само пияни и психично болни заплашвали Борисов"значи Волен Сидеров :)

75

аааа

преди 10 години

много платени *** тука бре