168

безпартиен

преди 10 години

До АнонименАбе вие на какви се правите? Не виждате ли че в този закон няма нищо което реално да доведе до намаляване цената на тока. Как точно като се увеличи цената на въглищата и като се оставят производителите сами да решават на каква цена да продават електроенергията на разпределителните дружества ще се намали цената на тока за крайния потребител? Аз не го виждам . Пак ще ни хвърлят прах в очите и на есен тока пак в небесата....

167

Далия

преди 10 години

Да подписва,ако не да си ходи по живо по здраво!

166

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев да подписва указа и да не чака 14 дневният срок по закон, време за губене няма.

165

Анонимен

преди 10 години

До МонархистНищо не са намалили....пак ДКЕВР решава, а какво ще реши май е божа работа, затова не се палте толкова, комуниста е жив дявол и добър демагог."С тези промени даваме възможност на ДКЕВР да промени цените в посока надолу. Вярваме, че те, като независим орган, ще направят всичко възможно да защитят интересите на българските граждани, заяви Куюмджиев."

164

Анонимен

преди 10 години

До merrriКъде е Борисов,защо не е там,нали казаче ще отиде когато започнат да се решават важни въпроси,това не е ли важно,или накърнява интересите на енергийната мафия,която явно жиевееше под негова опека.

163

merrri

преди 10 години

Борисов ръси "мъдрости" пред журналистите, докато такива важни въпроси де обсъждат в НС. До кога родните политици ще продължават да си правят напук, вместо да започнат да надграждат и да поддържат някаква последователност?! Ама то какво ли можем да очакваме от мутри, физкултурници и разни рекетьорки като Фидоската.

162

twin_peaks

преди 10 години

да бе - защо гербавите ги нямаше в парламента, още ли продължават да се правят на интересни - нали искат да могат на хората, които са ги избрали за депутати - това ли им е помощта?

161

Balinov

преди 10 години

Росен да не е решил да ни подарява на енерийната мафия и да вземе наочакваното решение да наложи вето на промените в закона, защото ако това се случи - 100 процента протеста ще отиде и под неговите прозорци.

160

georgi_linkov

преди 10 години

Къде са депутатите на герб в този момент, в който се приема толкова важен законопроект за държавата, за сметките за ток, за цените на електроенергия - защо ги няма в народното събрание?

159

Rapti

преди 10 години

Роска, Роска, президента наш, знаем ти приятелите, производители на ВЕИ - Цв. Бориславива, И. Прокопиев, Х. Ковачки. Да видим сега гражданите ли ще избереш да защитиш или тези свои приятели?

158

emily01

преди 10 години

Лесно е да се ръсят високопарни фрази навред за просперитет и светло бъдеще, ама да видим стиска ли му на Плевнелиев да поеме някаква отговорност, слагайки подписа си под такъв документ. За вето, че може да налага по сигнал го видяхме.

157

H.Poirot

преди 10 години

Няма да му е лесно на президента да избере - дали да подпише указа за закона или да угоди на своите приятели енергийните олигарси, които си пълнят джобовете от нашие сметки за ток...

156

georgi kadiev

преди 10 години

Този безхарактерен и мекушав президент ще ни направи най-голяма услуга, ако подпише собствената си оставка! Лично аз съм обиден от никаквата му подкрепа и отношение към предишните протести, които сега незнайно как прераснаха в одобрение. Защо така, бе г-н Президент?! Вие обединител на нацията ли сте или поставено лице?! Защо отказахте да бъдете гарант за исканията ни?!

155

morgiana

преди 10 години

Голяма пародия с тоя президент - подкрепя протестиращите, жена му вън вика оставка, че да може новия политически проект на Капитал да замени провалилия се стар - ГЕРБ, а през президента стои решението дали да ни облекчи животеца или не.

154

grigorij

преди 10 години

Плевнелиев, който също има пръст в цялата тая работа с по-високия ток, тъй като улесни доста процедурите за смяна на статута на земята за изглаждане на ВЕИ мощности, трябва да е особено заинтересован да подкрепи този законопроект, та малка от малко да покаже солидарност с никак нелекото ни положение.

153

досадно

преди 10 години

О Боже!90% от коментарите по-долу са про-БСП и "подлъзващи" Плевенелиев.Моля Ви господа писачи - малко поне ги разреждайте че накъртва и става твърде явно че ползвате коментарите на днес за пропаганда.

152

maleficent

преди 10 години

Хич не е добре нещо да зависи от Роско, тъй като той си работи по сценарий, утвърден от Прокопиев и Бориславова. Виждаме как с махване на пръчицата сваля доверието си от кабинета, подкрепя протестите, налага вето като по команда... Най-удобната възможна марионетка.

151

Милка

преди 10 години

Президента сме го избрали точно, за да защитава интересите на народа, а не на олигархията. Да подписва по-бързо указа за падане цената на тока от 15 юли по-бързо, за да се спести повече време и мотане в излишни глупости.

150

Ник

преди 10 години

Алабализми!Гооляма радост! Докато не се изгоняг ерпетата и не се национализира енергетиката,както беше по-рано,нищо не е направено!Дигат тока с 15%,пък щели да го свалят и ако с 5%.Е и да си хвърляме шапките ли?Ерпетата /комуникациите,банките,веригите молове/мародерстват и крадат,законите са писани за тях,правителствата работят за тях на кого да се оплачеш?!И с всичко е тъй!

149

Анонимен

преди 10 години

Ще му е трудно да вземе това решение, но този път трябва да не действа като представител на олигархични интереси.