199

B_Georgieva

преди 11 години

Единственият ни път е пътя към запазване на българското!Единствената партия, която работи за българското е партия Атака!Всеки ден е насаждан огромна омраза към тази партия, защото само тя се противопостави на бившите депутати, само тя им търси сметка и само тя иска да бъдат наказани виновните!Волен е гонен и обиждан всеки ден, медиите изкривяват всичко и се опитват да го очернят, защото им се плаща точно от тези бивши депутати, които се страхуват да не бъдат приклещени за мутренските и крадливите си прояви през последните 20 години!

198

Az..

преди 11 години

До АнонименОф..... айде стига бе анонимкиии. а той може да затваря Раковска и операта!!! Ако той беше в центъра на тези събития и протести нямаше да пее тази песен, а щеше да затваря, да рути, да чупи денем нощем и когато си поиска без да му дреме!!!

197

Силвия Иванова

преди 11 години

Този не е за парламента.Вие от БСП срам нямате ли,че да допускате да сте зависими от В.С.

196

Анонимен

преди 11 години

Сидеров е прав, не може 100-ина младежи, които си уплътняват времето като "протестират" за дребни стотинки на ГЕРБ да се блокира центъра на София вече 2 седмици. МВР трябда да осигури нормалното функциониране на градския транспорт и да гарантира, че гражданите могат да се придвижват свободно!

195

Тезки

преди 11 години

До bariera_61Абе "интелигентен" що не писа и трето,че само софиянци да гласуват!?!?!?***!!!!!

194

bariera_61

преди 11 години

Изборите трябва да са първо: 50 % мажоритарни и 50 % пропорционални и второ: неграмотните да нямат право да гласуват! Защото няма никаква логика неграмотни, които 100 % са безработни, които нищо не дават на тази държава, а само взимат - социални помощи, не плащат за лечение, крадат, убиват и са само в тежест на обществото да имат и право да определят кой да управлява държавата! Освен това ще се прекрати и плащането за гласуване, което опорочава и обезмисля вота на останалите избиратели!

193

Анонимен

преди 11 години

сега комунистите ни докарват фашизъм само и само да крадат

192

Анонимен

преди 11 години

за 23 години такава комуноидна фасадна лъже демокраци се създаде и такъв политически из.од само за да се граби и краде

191

ужас

преди 11 години

Когато човек с психични отклонения си спре хапчетата и почне да се дрогира съвсем изгубва усет за реалността.Време е да му се потърси сметка за идиотското говорене и действия.На него трябва да се забрани да заема каквито и да е държавни постове тъй като е опасен за държавата и за хората.

190

aman

преди 11 години

ei nqma takyv lud, w face teche kampaniq da go reportnem kato spam w facebook. taka che koito iska da go reportne. toz ludiq da se maha, kvo wyrvi kato nai golemiq shef, i shte se dyrji taka i s policai i jurnalisti. kato e s imunitet ta da ne e bezsmyrten. da go kwarwat w ludnicata i da se maha ot parlamenta. Nai golemiq kradec i kupuwach na glasowe i Volen Siderov

189

Безмълвен

преди 11 години

Г-н Сидеров, ако изборите бяха мажоритарни, Вашият 21 годишен депутат, никога нямаше да влезе в Парламента, а така също и 90% от послушните Ви подчинени депутати. Същото важи за много от отрочетата на комунисти, които си платиха, за да бъдат част от ГЕРБ, ДПС и БСП. Затова, уважаеми българи, не очаквайте никаква съществена промяна в изборния кодекс. Кучетата си лаят, керванът си върви, а нашата мила Родина скоро ще удари дъното след 24 години обезкървяване.

188

Църнаев и син

преди 11 години

Ей *** Сидерски, вземи се скрий в дън земя, че ако те открием ще молиш за прошка, ама ще е късно! Ще ти разширим догановата халка, ще ти вземем парите и ще те натирим към Диарбекир, бе *** ЦИНИЧЕН

187

Анонимен

преди 11 години

е след като журналистите решиха да го игнорират той взе да нахълтва по телевизиите

186

Анонимен

преди 11 години

Българи, не омаловажавйте постъпките на сидер! След вчерашните си действия с неговата шпицкоманда той плаче за затвор, а не за лудницата!

185

додо

преди 11 години

Болене,бегом към лудницата,щом си готов !

184

Всички на въжето

преди 11 години

Абе *** смотан, за къде си готов ти бе *** ненормален. Този човек не трябва да бъде интервюиран, да няма гласност изобщо.

183

преди 11 години

Куче с палка, за да се пази от хората.

182

nero43

преди 11 години

луд за връзване.каквото и да правиш след 4г.си аут и направо в лудницата

181

Венелин

преди 11 години

Дайте на Воленчо и МВР!

180

Nasko

преди 11 години

Шо Господ, не си прибере вересиите, този Ненормалник и КОМПЛЕКСАР, за пари е готов на всичко!В Този форум тук, има платени Атакисти, които нямат гънки за мислене, така, че нека го заобикаляме това ***, то само ще изсъхне!