8

Булгарски обирджии

преди 10 години

Тези имат роуминг и на МАРС дори,даже и интернет са прекарали на Луната и на ВЕНЕРА-така че ако ходите извън планетата Земя,подговете се да платите за интернет поне 300 милиарда долара,щото там имат покритие само Вулгар-ските Мтел,Вива и Глобоклуци! Какво са тези пари-евтино е! И там ще ви намерят да си платите! Даже и на Млечния път! Така,че трябва да имате договор-поне за 300 години!

7

Вива,Глоб,Мтел

преди 10 години

Всички тези са кожодери,измамници и престъпници-АНАТЕМА за всички порочни опериращи на територията на РъБъ! Господ БОГ да ги ТРЕСНЕ дано! И това е с благословията на УПРАВЛЯВАЩИТЕ! Таксуват те веднага,щом си плъзнеш пръста на скина-даже в чужбина имат мобилен интернет-Т.Е и там те намират да те РЕКЕТИРАТ-БОГ да ги УБИЕ!

6

престъпници

преди 10 години

това са престъпници и оберджии, за 3 дни без да ме предупредят ми взеха 300лв от роуминг за 5 разговора

5

Анонимен

преди 10 години

До HappyDnesХАХАХХАХАХАХХАХХАХАХАХ, адски яко

4

Journey

преди 10 години

До Оня тамЧети първо, преди да коментираш и хейтваш.Изискването влиза в сила от 1 юли.

3

Оня там

преди 10 години

Моля някой да съобщи тея цени и на Мтел, че хората продължават да си дерат по 3лв на минута за изходящи разговори в ЕС и 1.70лв/мин за входящи ..... че явно те още работят с ценовите листи от 2005 година.

2

HappyDnes

преди 10 години

""- изпращане на SMS-и - 8 цента/минута + ДДС (намаление с 11% спрямо 2012 г.) ""колкото по бързо пишеш по ветино :))))) (8 цента/минута )

1

V

преди 10 години

Волен Сидеров е #даматаскученцето