9

Анонимен

преди 10 години

Пак нищо не се казва за кардиналния проблем с отказването на абонатите, не искам повече да съм спонсор на Топлофикация

8

Анонимен

преди 10 години

санирахме жлището и въпреик това тази зимаат на надвзеха 400 лева. Ако ние не ги бяхем платили щяхем да плащаем лихви. ИСкам да питам, сега какви лихив ще н плати топлофикация на тези 400 лева?

7

Ok!

преди 10 години

Искам да видя г-жа кмета как зимата ще успее да се отоплява с по-малко от 250Квч. На месец само подгряването на топлата ми вода и то през лятото е повече.

6

преди 10 години

Поредното изхвърляне на даскалицата: "потребители, които използват топлинна енергия до 250 киловатчаса, ще ползват 20% отстъпка". Еми толкоз се начислява само за сградна инсталация на гарсониера, т.е. няма такова животно, което може да ползва по-малко от това... Няма ли около нея специалисти, които малко да я ограмотят по темата, а не само да пуска кьорфишеци?

5

Иво-000

преди 10 години

Алооо не се правете на неразбрали,не желая да плащам и няма да плащам когато не ползвам парно *** ли сте от това дружество,ще ви съдя до дупка.

4

до wtf

преди 10 години

Логиката е проста: санирай си жилището и ще ползваш по-малко енергия. Да това струва пари разбира се, но те се изплащат. Още повече, че сега има безвъзмездна помощ и безлихвено кредитиране. От икономическа гледна точка, поради по-ниската сума, която ще можеш да плащаш, Топлофикация ще си получава парите и ще покрива задълженията към доставчиците и др. си разходи и няма да се налага непрекъснато да повишава цените по такава причина.

3

wtf

преди 10 години

И каква е логиката да плащаш по-малко, когато изразходваш по-малко? Тея хора идея си нямат от икономика ...

2

Анонимен

преди 10 години

кога ще махнат таксите за тези които от години не ползват пОрно а плащаме по 50-70лв на месец?!?

1

Анонимен

преди 10 години

Кради, кради, не остана кой да плаща данъци обаче...