7

Пако

преди 10 години

Много добър специалист, поздравления за г-н Орешарски с избора му.

6

П_Петров

преди 10 години

Както гласи народната поговорка - "На младо прасе и нов политики човек не трябва много да се радва, че не се знае каква *** ще стане".На първо четене изглежда квалифициран, но на фона на останалото правителство е гъбка печурка в рядко кравешко ла*но.Като знам какви са комунистите, ако е и честен ще им каже истината в очите, а те няма да го понесат и ще го опръскат.

5

bgsoldier

преди 10 години

4, Симеон Дянков правече така, че да не рухнем както рухнаха Румъния, Крит и куп други държави - това е ФАКТ. И сега бсп и дпс, които ви лъгаха, че нямало пари - ще вдигат майчински, детски, помощи и не знам си още какво от тези спестени пари. Тяхното управление ще е опустошително за България и икономиката й! Дянков може да е всякакъв, но беше ЕКСПЕРТ в истинския смисъл на думата! Не случайно получихме толкова добри отзиви от ЕК!

4

Анонимен

преди 10 години

той и симеон Дянков беше с опит и подготвен, но правеше това, което му диктуваха американците.

3

yurush

преди 10 години

Изглежда свестен и с много добра биография. Но Моля господин Орешарски, заради ония болния дето ходи по улиците вместо да е в психиатрия, да направи едно добро дело за България и да не се срамим повече пред европейците, моля ви подайте оставка.

2

аман

преди 10 години

До Анонименчовека изглежда читав, но заради делата на орешарски е обречен на провал

1

Анонимен

преди 10 години

Е, този със сигурност не е като калинките на ББ... Явно добре се с изучил, че и с опит! Този път Орешарски добре е избрал...