3

Мей-мей

преди 10 години

Южна Африка никога не е била държава на ***-четете история.холандските заселници -бурите са създали държавата на празно място.Ида е имало някакви племена те са били малко.Бурите са се противопоставили дори на Великобритания-Англо-Бурската война.Тези *** са преселници,дошли да търсят работа и поради неконтролираната раждаемост и криворазбраната демокрация съсипаха хубавата държава.Да знаете в цяра африка една уредена,спокойна и просперираща държава?

2

Мата Космата

преди 10 години

Мхм съгласен с Реалиста! Черна ***, част от грандиозния ционистки план за 'демократизиране' на света. Добре си беше по времето на Апартейда!!!!

1

Реалиста

преди 10 години

Да мре по бързо! Южна Африка, прекрасна държава преди идването на *** като черноработници в именията на белите. Безумната им неконтролируема популация в годините доведе до какво ??? До бунтове...преврати, смяна на режима и напускане на белите от ЮАР. Сега останалите бели хора там, живеят в страх от банди на ***. Когато населението на една държава е обхванато от мързел си търси външна наемна работна ръка и се случва точно това. Германия я чака същото с турците, Европа с китайци и ***.