6

анонимен

преди 10 години

каква реклама при това застрояване при тази мръсотия и скъпотия аз недоумявамзащо чужденците продължават да идват в българия и на всичкото отгоре държаватада им плаща рекламата айде без такива сами да си рекламират простотията

5

...

преди 10 години

Нивото на БГ туризма изцяло отговаря на гостите на БГ обектите. Всяка година идват все по-ниска категория туристи от предходните. Един немски рапър даже песен беше написал за летният ни туризъм (ол инклузив, алкохол, разврат и куп останали безобразия) , а аз мога да напиша книга с изпълненията на туристите. С тази кадрова политика, как да стимулираш качествен кадър да ти работи и да се усмихва на клиентите. Работа без почивен ден, ниска заплата и "плаващо" работно време.

4

Мей-мей

преди 10 години

Вярно е ,че няма реклама,но няма и здрав разум.отдавна съм спряла да ходя по българските курорти.презастроено,мръсно,скъпо и без добро обслужване.Даже се чудя на тези ,които идват.

3

Анонимен

преди 10 години

Проблемът е в обслужването! То работи като антиреклама.............

2

Анонимен

преди 10 години

За мястото, където ходя на море не съм видял нито една реклама. И пак си има доволно туризъм. Защото там е чисто, строежа е регулиран, а хората знаят как да се държат с клиентите си.

1

Анонимен

преди 10 години

Не, страда от безобразно презастрояване и ужасно клиентско обслужване!