163

vesko02

преди 10 години

Тази физиономия може да изкара поне пет хиляди човека на протест.Комплект с Манолова направо джакпот.

162

turnOFF

преди 10 години

Не решават за, защото всички мишки в парламента нямате кинти за купуването на нови избори, нали?

161

Анонимен

преди 10 години

Аз не мога да разбера бе.зо.чи.ето на тези хора, лицата от протестите са все на интелигентни, умни, млади хора. Те им казват не ви искаме-зависими сте от определени кръгове, работещи срещу този народ, те викат, че ако не са те ще има хаос, протестиращите били *** и тем подобни бля-бля. Все едно ако не са те-нямало кой да управлява, те били най-умните и най-добрите и т.н. За какво са толкова добри, след като са толкова завоисими и те го показаха. А този народ мисли, не може те им диктуват мис

160

Анонимен

преди 10 години

КОМУНИСТИЧЕСКИ НАВЛЕК !

159

Анонимен

преди 10 години

СТАНИШЕВ Е НАРЕДИЛ НА ОЛИГАРСКИ : ЗАБРАВИ ЗА ОСТАВКА ! ПРЕПОРЪЧАЛ МУ ДА ХОДИ КЪДЕТО ИСКА, НО ДА Е ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ЗА ДА НЕ СЕ ДРАЗНИ НАРОДА И ОЛИГАРСКИ ДА НЕ ПИСНЕ И ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА !

158

Vaso

преди 10 години

Kato ne reshavat, aide novi izbori :)

157

rument

преди 10 години

Решават, решават ,като дойде на власт Борисов след някой друг месец тоя път няма да ви се размине, тоя път ще ядете дървото докато ви паднат продажните зъбки *** гнусни.

156

пецев

преди 10 години

Бойко Борисов лично е осигурил включването на Касим Дал и Надежда Нейнски в новата коалиция между Костов /Кънев/, Кунева-Пръмова, Зелените на Плевнелиев /Прокопиев/. Договорката е постигната чрез серия совалки между централата на ГЕРБ, ДСБ и ДБГ. Борисов на няколко пъти подаваше нишан на Кунева, Кънев и Мартин Димитров, който сега се подвизава около Хубавото Наде. Кунева и Кънев дадоха вид, че уж не са съгласни с него, не преглътнали заверата и склонили да приемат Касим Дал и Хубавото Наде.Причината Борисов обещал, че ще осигури пари за евентуални предсрочни избори.Както е ясно пар

155

мдааа

преди 10 години

Тръгвайте си бе,некъдърници червени.Не видяте ли,че никой не ви иска.Хората не гласуваха за вас,фесове противни.

154

калинките

преди 10 години

Продължава отново назначаването на хора в ТЕЦ Марица изток 2 без конкурс и необходимият ценз за това. През годините скандално се промениха изискванията за приемане на работа за да се вкарват нашите хора. Стигна се до там, технически длъжности да се изменят за завършили( фиология, икономика, социология, музика, агрономия каквото се сетите), независимо какво.., а хората завършили техническо висше или средно , които не отговарят на долупосочените критерии, нямат шанс, никой няма шанс... Последният и единствен конкурс последните 10 години за работа беше проведен миналата година а са назначени хиля

153

Гошко

преди 10 години

#ОТИВАЙТЕСИБЕ

152

ас

преди 10 години

ама и вие (ние) БЪЛГАРИТЕ сте (сме) едни ***, миков има предвид че КОЙ КАКВОТО ПОСЕЕ ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕ, истина е че им плащаме огромни заплати за почти нищо но правят каквото им позволява НАРОДА. Вие как мислите че ще решите нещо, с дремане пред парламента?

151

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!!!!!

преди 10 години

Абе тоя *** северозападнал Миков сериозен ли е? Тоя си го кара еи така, давай да върви...Не вижда ли че 15 000 протестират по площадите а милиони други ги подкрепят. Чашата е преляла, тоя си го кара все едно е в дивиа комунистически запад...Комунисти освен саботажници, перверзници, безбожни и бездетни, да развалят семейства и да крадат от народа имуществото им, да лъжат старите хора друго могат ли??? Тая кържа да се измива в дунава и да ходи в Русия и турция. ЧЕРВЕНИ ***!!!!!!!!!!!!!!

150

анонимен

преди 10 години

Последните избори не решиха също нищо, защото нямате достатъчно мнозинство БСП+ДПС - 120. Но вие тръгнахте да правите правителство. Само, че освен правителство , направихте и много неприемливи грешки, разчитайки на лудия Сидеров за подкрепа. Следващите избори ще покажат сигурно по-различен резултат и като няма мнозинство ще има следващи. Това е положението, а не това което вие правите сега да си развявате коня, само защото сте много "отговорни". И престанете да омаловажавате протестите.

149

Мария

преди 10 години

Ама много странно нещо. Никой политик не казва, че отива от утре да работи - на нивата, в производството. Никой по света, а у нас още повече. Всеки вижда например, че у нас има огромен глад за медицински сестри ( заплата 450-макс 500лв), защо не поискат жените депутатки да работят? Защо всички ( независимо от партията си ), не желаят да помагат на хората ( а всички ги обичат) и да станат медицински сестри?

148

petter.bojinov

преди 10 години

Г-н Михов - Никой в България не се интерисува от вашета мнение.Хората просто ви искат оставката. вашият инатлък много пречи и на хората и показва супержелание за власт и ниско чувство на отговорност. на такива хора никой не иска да разчита.

147

росен

преди 10 години

Изборите не решават нищо, категоричен е Миков. Напротив. Миков не казва всичко до край.Първото ,което решават изборите,е че властелинът на Уъ-то няма да е председател на парламента.Честито.

146

skitnik32

преди 10 години

До крайizbori pri izboren zakon izgotwen ot Maq Manol-Galewa /pod prqkor Swirkata/??? Ne, Blagodarq!!! po dobre slujeben kabinet da izgotwi izborniq zakon i da se glasuwa s referendum. nali znaete za Barzata ***...?

145

ES

преди 10 години

emi sled kato ne re6avat ni6to ,ostanete si do jivot na vlast

144

skitnik32

преди 10 години

До Най после 150 komentarmaq manolowa i serGey StaniShef s kompromatite za podslu6waneto i nai we4e biuletinite ot kostinbrod za koito i tehniq li4en pe4atar im kaza 4e sa si napalno w reda na ne6tata ...da ama parite swar6iha /otidoha pri debelata Caca i za mangalski glasowe/ i poneje nqmaha wreme da otkradat ewro milionite za towa ne iskat izbori