190

ami sega

преди 10 години

Аз се прекланям пред такива хора, много,много силно писмо. Едвине, България се нуждае от политици именно като теб!!!!!!!!!! Стискам палци всичко при теб да завърши ок и гладната стачка да не даде някакви сериозни здравословни отражения.На българите силно необходими са водачи с толкова висок морал!!!!!

189

kostov 2

преди 10 години

taq sprihava chichka shto ot 97 s vremeto e nashe,na dobyr ni otvqha....dolni komunisti do edin!

188

Костов

преди 10 години

Що не погладува, когато неговите оглозгаха България - БГА "Балкан", Кремиковци, гаража на ЦК на БКП и кво ли още не. Ако не бяха толкова крадили, собствено неговните, сега нямаше да е такава чак гладория. Тогава си траеше услужливо и нещо май посланик го направиха.

187

Елена

преди 10 години

Такива "всеотдайни демократи" дето се правят, че са жертва на системата, хайде стига - от партия в партия. Стига с неговите демонстрации, просто иска да го забележи някой, комплексиран е като не го ухажват.

186

Бат Сали

преди 10 години

Пак ли трябва да загине някой заради него, както преди години, когато се правеше на голямата работа загина дете при ПТП, защото на мястото на произшествието отишла необорудвана линейка, а при него е стояла напълно оборудана.Този път дано не е така. А защо гладува, а не се самозапали??????????????

185

Костов

преди 10 години

Този Сугарев навремето беше обявил гладна стачка, като ядеше само пържени картофи и пиеше бира.Сега как е?

184

бай Петко

преди 10 години

Пак в мазето при бурканите ли ще стачкуваш, както пре 1993 г. Тогава Жеката идва на крака да ти се моли да спреш, ама сега никой не се сеща за теб. Затуй седни си вече на ***, че стана безинтересен, даже антипатичен. Яж си салатката, пий си ракийцата и си отживей остатъка на живота. Не си интересен.

183

До П_Петров

преди 10 години

До П_Петров Аз гласувах за КБ. Не за Станишев, а за КБ! Заповядай да ме прибереш, ***! Очаквам с нетърпение, ще ви почерпя, теб и останалите мераклии. Страх ли те е? Има защо...По-добре стой в кафенето и натискай клавишчетата. По-безопасно е и мама няма да плаче...

182

Одисей 1

преди 10 години

200 ей *** реколктата си прибира този който си я е засял , бъди спокоен тя ще бъде прибрана , това не са ви социалистическите АПК-та и ТКЗС , помниш ли 1989 година когато турците предприеха масовата експкурзия към Турция барабар с дечурлигата и багажа си , кой катаквото може да натовари , тогава мобилизирахте чиновниците в София защото нямаше кой да ви приибере реколтата , бяха си отишли работливите пчелички , сега е съвсем друго , само и вие да се бяхте махнали от шията ни на която сте с

181

Анонимен

преди 10 години

До НЕПРИМИРИМЕ и? Като са толкова интелигентни, защо се държат като ***. Или това е новия учен младеж, псувни, простотии и тем подобни. А ремсистите ги остави на мира, те имаха идеали, а не такава злост към всичко! А бе като гледам, май на никой не му се работи щом плачете и пишете такива гадости. Жътва е, сега се събира реколтата, идете и помогнете, спрете да драскате, като ви се крещи и щурее идете в планината, там поне е хубаво, чист въздух ще подишате, главите ви ще отпочинат.

180

НЕПРИМИРИМ

преди 10 години

ГОСПОДА КОМУНИСТИ ДСари.несе заблуждавайте, че власта и силата е само и единствено във вашите ръце.-зад тази младеж стоят стотици хиляд. Това неса ваще РЕМСИТИ-ОТРЯДНИЦИ СЪС СИВИТЕ УНИФАРМИ, дето икарвахте на бойните ви парди и всявахте страх в НАРОДА. ДНЕС СВЕТА Е ГЛОБАЛЕН МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ НЕМУ ТРЯБВАТ БКП- откритите листове...БЪЛГАРСКАТА МЛАДЕЖ Е ОБРАЗОВАНА и тя ВИЖДА какно става на планетата ЗЕМЯ, доккато хвърляте кал по тях те комуникират със своите приятели те борават с ИНТЕРНЕТ

179

анонимен

преди 10 години

Аз съм против това правителство но сега искам да остане по не още месец да видим тоя да ли ще устиска да не яде в което аз не вярвам.Ако удържи на думата си след 2-3 недели ще пукне което ще бъде добра новина .

178

Анонимен

преди 10 години

Тоя кога са го пуснали от лудницата?

177

Георги11

преди 10 години

Опитвате се още от 2005 година насам да премахнете дори и физически Българската народна патриотична партия Атака и нейния нашия Българин Волен който е втория Левски !!!

176

Анонимен

преди 10 години

За жалост повечето хора са мн прости и им е непосилно трудно да разберат дори и 1вото изречение от писмото. Те седят и се чудят и маят защо протестират хората. Малцина са тези, които осъзнават, че в живота има и по - важни неща от парите. Тези, които са съгласни да живеят без пари, но не и без достойнство. Жалко. Бг няма бъдеще.

175

Анонимен

преди 10 години

Хиляди хора в тая страна гладуват, както си работят на 12-часов работен ден, без да обявяват гладна стачка, ненормалнико.

174

Анонимен

преди 10 години

тоя ли измамник,бе, с шестте деца от различни жени.де,биш и нахалникът.

173

Анонимен

преди 10 години

Дано доведе борбата докрай и повече да не чуваме за тоя ку-ку!

172

Човек

преди 10 години

До полицайАми те ги провериха едните - купените от Волен - защо не ви е яд на тях, а на останалите 40 000? Ако 1/4 от протестите са платени - това означава, че вече някой е похарчил близо 5 милиона за нещо което я стане я не?! Вие изобщо представяте ли си как се раздават 5 милиона на ръка? *** ли сте не знам - явно имате интелект колкото Болен!

171

полицай

преди 10 години

предлагам да се проверят протестиращите,кои са,какви са,работят ли,платени ли са,интелигентни ли са,умни ли са,млади ли са, усмихнати ли са,ДОБРОНАМЕРЕНИ ЛИ СА,да се проверят и медиите,коя власт са четвърта,трета,втора или може би ПЪРВА? Не желая откачалки да променят съдбата на децата ми!Или да я определят!Уморих се!Стига вече,оставете хората да работят,ако не се справят,тогава ги махнете,тогава излезте пак умните.Сега не трябва,ако продължите да искате без да знаете какво,ще има кръв! Не бива!