29

Анонимен

преди 10 години

А бе, не ни занимавайте с тоя катраник!В затвора му е мястото!А,като излезе-бой и обратно на топло.Явно това е решението.

28

DeadZeppelin

преди 10 години

затвор - завинаги

27

Boroka

преди 10 години

За *** не може и не трябва да се използват човешки определения и човешки категории, защото те не са човеци, а скотове в човешки тела! Те не живеят в човешки общества, а в стада и глутници и се занимават само с кражби, грабежи, изнасилвания и убийства! Следователно те не са човеци въпреки че имат човешки форми - понякога и демони даже се явяват в човешки форми, но човешките им форми не ги правят човеци!

26

Анонимен

преди 10 години

до кога този *** ще го наричате цар?

25

BG

преди 10 години

Защо слагате на 16 минусНе е ли така? Колко *** има милионери иколко българина има? Закона трябва да е еднакъв за всички.

24

Ч!@№

преди 10 години

Ако зависи от мен тоя ще го оставя насаме с родителите на онова убитото момче малко да си 'поговорят', като ги освободя от отговорност, ако вземе, че се спомине в процеса.. После ще поканя всички ония хора пропищяли от тая *** също да си пообщуват с тях - един по един... еееххх мечти:)

23

Тая държава

преди 10 години

Тази държава наистина трябва да се закрие щом няма 200 честни и умни човека за да я управляват. Честно и с достойнството.

22

YYYYYYY

преди 10 години

НЕЩО ДА КАЖЕ МЕНДА СТОЯНОВА ОТ ГЕРБ ,КОЯТО БЕ ШЕФ НА ДАНЪЧНИТЕ В ПЛОВДИВ ,ЗА БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ....

21

victor.cvetanov

преди 10 години

Ако бяха 267 хил.лв. щеше да се вози във форд / опел / пежо, най много ЕС класа. Сега пред съдебната палата спира с майбах :)

20

stef4i

преди 10 години

А за убийство кога ще го съдят?

19

NIKO11111

преди 10 години

А какво стана с делото за убийството на българчето в Катуница?Или услужливите медии набързо замлъкнаха, а поредица от магистрати си получиха рушветите и политическия чадър на БСП и ДПС се разстла над Кирил Рашков.Което и правителство да дойде в България нищо няма да свърши с тази съдебна власт пълна с червени номенклатурчици, несменяеми и с имунитет, пожизнени диктатори.Трябва ни конситуционна промяна и радикални кадрови и други реформи в съдебната власт, която стана и основен политически фактор

18

Krika

преди 10 години

Стига с тези миризливи *** наричащи себеси царе или роми! Бъхлив *** си е *** и каквото да го правиш се си е ЦИГАГАНИН. Мои познати чужда двойка като ги питам- искате ли *** и им посочвам *** мръсен, те ме гледат като втрещени и питат пак къде са плодовете! - аз им казвам ето го ! А те отговарят, ама това е GYPSY-xa-xa! AЗ трябва да им обесня че така им казваме тука и продължавам да се кикотя, а те горките пак не ме разбират. Както и да е няма значение- ха-ха!

17

Стига с този "ц

преди 10 години

Медиите, стига титолувайте този престъпник с "цар" - предложение - ПРЕСТЪПНИК КИРО

16

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисов хубаво го подбра този кафяв човек!Няма страшно, неговите приятели от К(Г)Б сега са на власт и ще оправят нещата.

15

БРАННИК

преди 10 години

Отрежете му ръцете и краката и го пуснете

14

гост

преди 10 години

ВЕЛИКАТА герберка МЕНДА , тя да каже за данъците на Киро.

13

ьь

преди 10 години

А колко други българи има като него с много повече укрити доходи ,но той нали е ***

12

Смут

преди 10 години

Кви царе са тва ве....я се коригирайте.....пишете Киро Поръчителя, живял в Катуница.

11

мак

преди 10 години

Спрете да наричате цар този нагъл крадлив индивид.

10

Анонимен

преди 10 години

Хайде де - всички ли сте марсианци? Общоизвестни факти ги съобщавате като новина. Не стига, че се изненадват журналистите, ами и читателите. Укривал данъци - ами много ясно. Всички са запознати с дейността му ама проверка чак 2008 г. Поднали от Марс - това сме ние - марсианци :)