126

вили

преди 10 години

хареса ви партия герб, за да развявате байряка си, да правите лаборатории, гьолове, далавери, от които да лапате и скубите хората и когато ви шътнаха друга песен запяхте. Ама да слезнат надолу по структурите и да видят продължаващите безчинства

125

Анонимен

преди 10 години

То ГЕРБ ще се разцепи, а Цвинокио още ще твърди, че никой не му иска оставката.... Всъщност много добре прави - в никакъв случай да не напуска поста си за да потъне по-бързо ГЕРБ след като го вкарат в затвора...

124

DDD 67

преди 10 години

Ей, това ГЕРБ-ерастите сте долна пасмина, и това си е! Ако ще и по 10 висши да имате, ама простотията и селския ви манталитет си личат от километри! Ето за това не взимам такива като вас на работа! Един нормален коментар не прочетох! Само плюете и се оплаквате! Но положението няма да се оправи с протести, а с работа! Затова, вместо да висите по форумите, работете, мишоци!

123

INTELIG

преди 10 години

До rument -ти БЕ инстRUMENT!!!!!

122

Анонимен

преди 10 години

Физкултурник и пожарникар? Ами, гейчо, без един ден трудов стаж ще се пенсионира като депутат! А този мазник на симката и още няколко като него показаха истинските си лица. Слуги на ***, незаконно забогатели и куп други провинения! Този, за да си спаси кожата, е готов да се продаде на дявола! За разцеплението, да, ама не!

121

СЕЛЯНИН

преди 10 години

МНОГО ИНТЕРЕСНО КАК СТАРИТЕ ДРУЖКИ ДИКМЕ И МИРО-МЪРШАТА ЗВЪННАХА В ЕДНИ И СЪЩИ ДЕН??????????

120

Анонимен

преди 10 години

Като слушам Миро ,оставам с убеждението,че ЦЦ ТРЯБВАЛО ДА ИЗДЕЙСТВА НА ВСЕКИ МИНИСТЪР СЪД.ЗАПОВЕД ЗА ПОДСЛУШВАНЕ!ТАКА ЩЕ ПРАВЯТ ПО-МАЛКО КРАЖБИ И ЗЛОУПОТРЕБИ!МОЖЕ В ДРУГИ СТРАНИ ДА НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО,НО ПРИ НАС Е В ИНТЕРЕС НА ХАЗНАТА И ДЪРЖАВАТА!КОЙТО НЕ ИСКА ДА ГО СЛУШАТ ДА НЕ СТАВА МИНИСТЪР!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЛУШАНЕ И НА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ? НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО ,НО ДЕМОКРАТИЧНО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СИ ПЛАЩАТ ДА СА СВОБОДНИ,А НИЕ ИМАМЕ СВОБОДАТА ДА БЯГАМЕ ОТ БГ!МИРО Е ЮДА!

119

Анонимен

преди 10 години

миро щом си дал на любовницата си -пиарката на министерството 2 милиона лева значи си имаш за теб поне 20 милиона.ще трябва да дадеш разумен отговор пред съда от къде ги събра.

118

ей

преди 10 години

тоз нещо беше подсъдим за милиони ама като взе да приказва квото трябва и стана много добър и честен

117

Анонимен

преди 10 години

Сталин е казал:"Кадрите решават всичко".Борисов се довери на такива "***" като Миро Найденов,вместо да сформира екипа си от хора,които не винаги са съгласни,могат да спорят,и които са верни първо на идеята,а после на човека.

116

анонимен

преди 10 години

Миро ,какво се правиш на невинен!Ти си министръра на ГЕРБ който най- много се облажи от властта.Я си кажи какво правише в ловните полета на Е.ДИМИТРОВ?Колко от трофейте ти са законни /платил си за тях /?

115

rument

преди 10 години

Еййй, а кой лижеше гъзъ на Бойко бре мишок...

114

Професор

преди 10 години

До МиленаАйде другата година / като си на 25 г./ да завършиш и шестото си висше в Сорбоната

113

Милена

преди 10 години

Никога повече ГЕРБ! И аз не се смятам за необразована, нито пък за стара. Завърших второто си висше образование в СУ и съм на 24 г.! Работя, уча и т.н. И НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕРБ!

112

майна

преди 10 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ МИ!ЩОМ ВИДЯ ЦВЕТАНОВ ПО НОВИНИТЕ ПОЧВА ДА МИ СЕ ДРАЙФА!!!ВЯРВАМ НА ОРЕШАРСКИ,КОЛКОТО И ДА ГО ПЛЮЯТ!

111

фен

преди 10 години

Да го духат всички последователи на Боко - Тиквата и Цвъко.Нядявам се всеки що годе нормален и самоуважаващ се българин е съгласен с това, да не го управляват повече *** "пожарникар и физкултурник".

110

Десен

преди 10 години

Миро е най-големия *** ! Долен, мръсен предател ! Който го срещне, да го заплюе в лицето !

109

Анонимен

преди 10 години

Кой накъде смята да се разцепва или не българския данъкоплатец не го интересува.Стига стени занимавали със себе си.

108

Танатос

преди 10 години

Найденов Найденов.... и ти се оказа един смазан ***. Предателите никой не ги обича.

107

Sofia

преди 10 години

Е това е най-големият *** който съм виждал. Предател до мозъка на костите си, селска хитра отвратителна муцуна, уникално *** изобщо изцяло покрива понятието "пълен ***".