8

Анонимен

преди 10 години

Особено фригидните,от сърце желаят да проникнеш в задния двор,не за изтърваване!!!

7

Запознат

преди 10 години

До 2: Не позна, там по принцип мастурбират върху снимки на Кардашиян и Минчев.

6

varg

преди 10 години

Значи тая статия е пълна глупост,но напълно отразява неморалността насаждана чрез медиите след 1989 година у нас.Най-низшите страсти биват използвани като едно мощно психотропно оръжие от световното правителство за контрол над човечеството.Това е масово унищожение на мозъка.

5

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

ВСЯКА ЖЕНА ЩЕ СЕ ВЪЗБУДИ ... НА КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ ... В КАБРИОЛЕТ.....

4

завиждам ви ,честно

преди 10 години

До BGSWINGERS.NET Това за сексуалните фантазии с чужд мъж се пропуска умишлено ,за да не се "нарушат човешките и моралните ценности" ,за да се смята това нещо едва ли не за голям "грях и разврат"!Завиждам Ви на вас суингърите ,просто мъжа и жената в семейството нямат сексуални тайни помежду си ,няма табута ,ревности и егоизъм ,събирате се няколко семейства и се забавлявате ,животът е един и няма да се повтори!А пред моя мъж и дума не може да става за подобно нещо!Принуждава ме да го лъжа !

3

Анонимен

преди 10 години

Ако Вие сте ШЕФът, жените ще Ви пуснат и в задния двор с удоволствие и ще искат да ги напляскате колкото искате... това е способ (метод) за увеличаване на заплатата по време на криза. :)))

2

BGSWINGERS.NET

преди 10 години

Забравиха да споменат ,че почти всички семейни жени си мечтая за секс с чужд мъж ,а доста жени дори го правят ! Както и мъжете разбира се искат да правят секс с чужди жени ,просто човешка потребност ! За съжаление в този сайт винаги се намира някой "високо морален" човек ,който трие коментари наляво и надясно заравяйки си главата в пясъка като змия и без желание да погледне истината в очите ! Колкото и хубаво да задоволявате мъжа си /жена си/ ,идва един момент когато иска разнообразие !

1

Анонимен

преди 10 години

Явно в офисите на днес.бг нонстоп се снима порно и от време на време някой от участниците укрилен от пляскането на дупето му от колегите скача на клавиатурата и пише поредния шедьовър. Адмирации, нямате равни!