201

Пешо

преди 11 години

Извод---На голия ни ***,германско здрасти.

200

El Che

преди 11 години

Promqnata vodi do progresa - po edin ili drug nachin. Na vsichki trqbva da e qsno.

199

Adiito0

преди 11 години

Достатъчно пъти преминаха през катарзис, уж. Време е за правителство, което да заработи, но нищо, което видяхме до тук от кабинета, не е някакво дългосрочно решение за излизане от политическата и социалната криза. Нито една партия не е показала, че следва интереса на народа. Единствено Атака продължават да доказват, че се борят за интереса на народа. От всички партии, които са похарчили милиони за предизборните кампании, те са изхарчили най-малко средства. Които средства бяха дарени!

198

6ifoto

преди 11 години

и да гласуваш 5 пъти ,не разбра ли че нема да стане по тоя европейски начин работата......(кучето пуска кокала само ако вземеш гьостерицата)

197

Фют

преди 11 години

Сваляне субсидията за партии от 12 на 2 лв.Задължително гласуване на всички граждани. Праг за влизане в парламента 3%. Това се гласува за един ден. Оставка на правителството. Избори в началото на септември. Всичко останало е демагогия,прах в очите на хората ,откровенно протакане и печелене на времеТова последното Орешарски е доказал ,че го можеСправка:Учителската стачка. .

196

Анонимен

преди 11 години

Мижавата партия Атака е похарчила толкова пари на данъкоплатците за 1 депутат, колкото най-голямата партия. И те ще ми говорят за справедливост. Откъде идва разликата в парите при това различно финансиране от държавата?От атакистки рекет, разбира се.

195

Dnes.bg.1

преди 11 години

До Хан КубратЧе в една Италия цели 40-50 години никой не печелеше изборите и страната се управляваше все от коалиции. Някъде има ли написано,че коалициите са забранени? След като в цял свят управляват коалиционни правителства. Никоя партия не спечели тези избори,защото нито една партия няма 50% от гласовете+1 глас. И когато нито една партия няма 50% от гласовете+1 глас,практиката в цял свят е да се образуват управляващи коалиции. Като право на партиите е с кого да се коалират. Сега разбра ли?

194

Анонимен

преди 11 години

Не, не се задват още едни предсрочни избори, а се задава верига от предсрочни избори! Сега протестират едните, но ако се върне старото правителство (не служебното), тогава ще протестират другите, а те ще са мноооого повече! Февруарските протести бяха около 10 пъти по многобройни. И те така.

193

Dnes.bg.1

преди 11 години

До Хан КубратИ тези комунисти от ГЕРБ бяха подкрепяни отначало от същите "психично изпуснати" за които пишеш сега.

192

Танев

преди 11 години

Давайте с протести безкрай - против Луната, слънчевото изригване, нередовния мензис на жените ви и за всичко, което се сетите! Само че знаете ли кой има файда от тези протести и анархията - ха, сетете се! Само не е народът. Рибата се ловяла в тъмни води - хеле, такава е сега.

191

Хан Кубрат

преди 11 години

До Dnes.bg.1Не забравяй, че управляващите сега не са спечелили никакви избори :) Отивам на протест "май френд". Ти стой у вас и се моли на аллах твоите хора да издържат още малко. Задават се нови избори - време е турците и комунистите да изчезнат един път завинаги от картата на моята родина България! Явно твоята родина е друга :)

190

Dnes.bg.1

преди 11 години

До Хан КубратАха,значи предпочиташ комунистите на ГЕРБ пред социалистите на Станишев. Да припомня само Ц. Цачева партиен секретар на БКП по Живково време, Борисов -партиен член и сетне бодигард на Живков,Той назначи за външен министър Николай Младенов,племенник на ДРУГАРЯ Петър Младенов,член на Политбюро на БКП при Живков и свален с бунтове на опозицията през 1991 г като президент. Външният Младенов е и син на офицер от Държавна сигурност. Много светли личности имате в ГЕРБ. Все от БКП и ДС!

189

Dnes.bg.1

преди 11 години

До 681Протестите против ГЕРБ тая пролет все пак бяха след една реална 4-годишна политика,а сегашните протести са срещу Неродения Петко,тоест против едно управление,което още дори не е започнало. СЕГАШНИТЕ ПРОТЕСТИ СА ОПИТ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ И ПОДМЯНА НА ВОТА НА НАС УЧАСТВАЛИТЕ В ИЗБОРИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ!

188

Хан Кубрат

преди 11 години

До Dnes.bg.1По добре ГЕРБ от колкото комунисти и турци и психично изпуснати и дано по-малко хора мислещи като теб :)

187

Dnes.bg.1

преди 11 години

До Хан КубратПравилно! И аз не искам комунистите от ГЕРБ да ни управляват още.

186

Dnes.bg.1

преди 11 години

До vesko02Хаха,нека те кефи! Тия протести ще ни изядат хляба. Тоест ще гътнат туристическия ни сезон и приходите от тоя отрасъл. Като натрупате бизнесмените милиони загуби, тогава ще се кефиш още повече. Ще се кефя и аз на автогола на бизнеса. Много ще се кефя,когато започнат да фалират фирмите ви.

185

Хан Кубрат

преди 11 години

Който се чувства истински българин няма да допусне да го управляват загубили изборите комунисти, турци и психично болни! Промени в закона - право на глас само на живеещи в страната и образовани граждани!

184

Dnes.bg.1

преди 11 години

До gledam100 часа да обясняваш на *** им кратуни,няма те разберат. Никой от тях няма те разбере! Точно защото там са се събрали кухи кратуни. Сборище на тикви. Тикви като своя ментор голямата Тиква.

183

Dnes.bg.1

преди 11 години

До mdЩе гласувам отново за Атака! И айде тая "дясна политика" да спрете да ни я пробутвате! Дясната ви политика разруши цяла България. Колко още да я съсипе? Трябва десните да ни върнат в каменната ера ли?

182

Анонимен

преди 11 години

Миналия месец имаше избори да бяха отишли да гласуват, а не сега да скачат и да викат. Какъв процент от гласувалите са тези по площадите та трябва да се съобразява цялата страна с тях. Вече са досадни и безсмислени. Всяко правителство има 100 дни за работа и ако не вървят добре е нормално да ги свали човек, сега е някаква *** амбиция и лично виждане което не е цяла България.