119

Справки_13

преди 10 години

До НФБДа, проблема е на всички партии, черната каса...Но! Лека вечер :)

118

Анонимен

преди 10 години

Проблемите в ГЕРБ не са решени, а просто заметени под килима. Герберите основателно искат оставката на Цвъки, фидосова и ковчежника на партията, защото дори за бг мащабите поразиите им са прекомерни... Но дано не се махнат, за да потъне по-бързо пробития кораб...

117

Справки_13

преди 10 години

До t0read0rРадвам се да видя, че и още някой не знае наименованието на йодните хапчета, и е разчитал само на йодирана сол!Щом си толкова наясно с положението на Борисов, защо не извадиш всичко с доказателства и... го вкарай в затвора. Но така промити мозъци, да говорят, колкото да ми джвакат дъвката, не става! Втора употреба е все пак:) Впрочее, съм в женски род, личи от ника ми!Писна ми от актуални ***!Дръж се за тезата :)

116

Та питали радио ...

преди 10 години

- А бре, защо Бойко Борисов, все се изсулва като пръдня из ***?И радиото отговорило: - Та вие сам си отговорихте.

115

Дръндер до шоп

преди 10 години

До шопКой народ бе? Ти и лудите от четвърти километър и Курлуково?

114

Май идва края

преди 10 години

Господин Б. Борисов вярва ли си в приказките, че бунтът е потушен. Когато види разпадът на организацията, едва тогава ще му кветне, но нищо неможе да таправи. Цметанов му е дружка от началото на образуването на ГЕРБ. Цветанов е мозъкът на ГЕРБ. Отстраняването на Цветанов ще ускориразпадът. Най-лошото за ГЕРБ е, ако няколко депутата се влеят в някаква нова политическа формация, което ще означава, че часовникът на ГЕРБ е започнал да цъка в обратна посока. Който гроб копае другиму, сам пада в нея.

113

t0read0r

преди 10 години

До Справки_13човек като няма теза и се занимава със запетайките на другите. моля те, прегледай написанот от теб и ми кажи колко са твоите грешки! не би могъл да преподаваш, грамотноста ти е нанякакво средно към посредствено ниво. второ, лични нападки? оценка на интелигентноста на хора, които не познаваш? явно нищо не знаеш за борисов, приятел. не си внимавал през 3.5 години управление, както и през 10-те преди това. и като си толкова грамотен, как стана фен на борисов?

112

патриот

преди 10 години

ГЕРБГЕРБГЕРБ И САМО БОЙКООООООООООООООООООО!

111

Shop

преди 10 години

ГЕРБ е най-свестната партия в момента, факт.

110

Справки_13

преди 10 години

До калканИме,фамилия се пише с главна буква!Изречение се започва с главна буква! Не знам, кой ***, ама ти не си си пил йодните хапчета и се вижда, че си с идиотия! Не се захващам да ти преподавам, но 19 грешки в 5 реда! Освен това говориш, врели некипели...Дай доказателство за едно две убийства, ако не, се скрий в миша дупка!Дали осъзнаваш колко си зян? Неграмотен, комплексиран...безмозъчен! Дръж ми дъвката...влизам в боя!

109

FBI

преди 10 години

Тодор Живков требваше като Чаушеску , да ама НЕ

108

Протест-по 40 лв на

преди 10 години

Какъв Протест е тва по 40 лв на човек , тва повече прилича Папратизанска акция като през Тодор Живково време

107

БОТЕВ

преди 10 години

КЪСНОООЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЧЕДО *** СИ ,МАНДАЛОТО ХЛОПНА

106

i

преди 10 години

Боко тиквата, милия, колко му се насъбра..

105

NoГЕРБ

преди 10 години

Четиво за любимия на някои вожд ББ e-vestnik.bg/9188 .Статийката е стара ,но това нищо не променя,просто не се споменават някои по нови факти.Всеки да си прецени ,кой колко е крал ,какво е ял и после ***.

104

ББ

преди 10 години

На който не му понася - да се изнася !Да си правят собствена партия и да я управляват както намерят за добре! Успех!

103

до 118

преди 10 години

ти за 30 лева ли работиш или папче пица?

102

мишо

преди 10 години

До калкан Така е !Ходеше при Бретона в Будапеща той имаше кафене на ул Ракоци там сьм го засичал много пьти Бретона го свитнаха за едни работи но на Бойко се размина в централния има още хора на Бретона та незнам? Бог забавя но не -другото как беше? Аре до утре че пешо носи лсд Лека!

101

ДО ШОП

преди 10 години

Абе ти луд ли си бе ***?!

100

viladge`s

преди 10 години

До Анонимен 112 pich/ka .. kvo naprai be chovek .. pishesh komentar i vednaga - 3 likes ,.... ti s taifata li si tuk :))))