29

Анонимен

преди 10 години

Роуди, Роуди, Джеймс късогледий и лишен от възможност да анализира история и настояще. Та нима твоите баба и дядо са живели през своето време така, както живееш ти сега? Ха да вземем да сравним твоя живот пък с живота на първобитните хора? Докога Ройтерс ще държи на служба и заплата незадълбочени анализатори? Хора с толкова елементарно мислене и примитивен изказ! Все пак Ройтерс не е селска радиостанция, нали.

28

Бивша средна класа

преди 10 години

Унищожението на средната класа в България бе направено умишленно и започна още през лятото на 1997 от Иван Костов и Петър Стоянов!НЕЩАТА СА МНОГО ПРОСТИЧКИ!Един дребен бизнесмен ще плати годишно данъци за 1000лева и ще окрие от държавата още най-малко 2000лева!Заради това през 1997г. седерастките икономически гении на мисълта решиха всячески да подкрепят монополистите в България които внасят милиони левове годишни данъци и не окриват почти нищо от оборота!Държавна подкрепа за монополе продължава

27

Низша класа

преди 10 години

Тази статия е върха на пропагандната порнография, която ни залива в последните дни. Направо останах безмълвен, четейки това скодоумие.

26

Национална Съпротива

преди 10 години

А относно Турция, там в ядрото на протестите са Алевитите, които са 20 милиона в Турция и са против сунитското правителство на Ердоган, което има амбициите за възвръщане на Османската Империя, заедно с още 20 милиона кюрда, които си искат своя държава, тъй че тоя долу с феса да не се обеснява много. Туркия ке падне!

25

Национална Съпротива

преди 10 години

Интересно как вмъкват Иран измежду Турция и Бразилия, само че в Иран никога не е имало такива протести. 2009-та имаше опит за осъществяване на такъв от ЦРУ и Мосад, които беше доста неуспешен. В Сирия успяха, където 90% от така наречените бунтовници не са сирийци и според ЦРУ 75% от сирийците ще гласуват за Башар на изборите другата година.

24

Анонимен

преди 10 години

Средната класа се пробужда, но нищо не може да направи, защото политиката определят ония, които държат банките, а тяхната цел е унищожение именно на средната класа.

23

Анонимен

преди 10 години

Ако изберем един световен президент. Как ви се струва.

22

anti iluminat

преди 10 години

колко ли пари е взел този роуди да драска по сайтове и дори книга е издал харчат се милярди за ПР кампании и манипулеране на общественото мнениезащо ли -искат да контролират света ресурсите хората всичко но скоро ще ги удари нещо и човечествто ще се освободи от тази напаст

21

iluminat masonoglu

преди 10 години

evreiskite mediiki pak ni informirat za buntovete.celta na 4ufutite e razpalvane na voini , svetovna revolucia, teror i uni6tojenie na neevreite . i totalno vlastvane na antixrista

20

славянка

преди 10 години

А в България се видя, че средна класа има само в София. Повсеместно сме мизерна класа.

19

Бай Ганьо 2013

преди 10 години

Турция,Иран и Бразилия ще се оправят!Ние у Българско както винаги ще сме на дъното.

18

Курдоколянков

преди 10 години

В България 90% сме бедна класа!С две думи....нямам думи.Ние сме обречени на мизерия

17

888

преди 10 години

Предсказаха че годината на змята ще е с много протести и познаха.

16

Рудолф Хес

преди 10 години

Насочи се към някой индиски сайт ***, и там давай поученията и критиките си на собствената си азбука. А не на латиница ***.

15

hypocritical bastard

преди 10 години

Mаркс има доста добре развито мнение по въпроса . Марксизмът , коъто обикновенно е смятан за политическа утопия , всъщност е една доста добре обоснована прогноза за социалното развитие на обществото , като изключим утопичния завършек с комунизъм и всеобщо щастие и безгрижие. всички свързваме думата "комунизъм" със тоталитаризъм и диктатура , но истината е че в СССР и соц блока никога не е имало нещо друго освен изкривен държавен капитализъм и управение на червена буржоазия

14

Анонимен

преди 10 години

Mnogo zavistlivi ima tuk.Qd vi e,4e v Turciq ima sredna klasa,a v Balgariq samo bedni,i bogati.Koy vi e vinoven,vie samite.Kato ste si zarovili glavite v pqsaka,az li sm vi vinoven.Rabotesti bednqci,sredna klasa nqma.Umrete ot zavist,oste povece ste zatavate.Qjte se edin drug,a bogatite vas,HA-HA-HA,HI-HI-HI,HO-HO-HO,az vi sajalqvam,pak vie zavijdayte

13

eve1

преди 10 години

В нашият така наречен цивилизован и демократичен свят богатите стават все по-богати за сметка на бедните,които стават все по-бедни.Е нормално е да има протести и революции.

12

Yakov

преди 10 години

В световен план се води борба между богатите и бедните! Това е в основата на протестите и размириците. Всичко друго са нюанси породени от бита, манталитета и особеностите на народите. Тази борба в исторически план е водила до тотална промяна на обществено-политическия модел на управление. След демокрацията неминуемо идва революция водеща до национализъм (национализация) и тоталитарно управление. Друг ред за сега човечеството не познава!

11

Анонимен

преди 10 години

Смърт за илюминатите

10

dan

преди 10 години

До Анонимен Простотията е страшно нещо