75

Анонимен

преди 11 години

ТОВА СА ХОРАТА НА БОЛЕН СИДЕРОВ ДОКАРАНИ ОТ ПРОВИНЦИЯТА

74

Анонимен

преди 11 години

Кой точно и по какви критерии решава кои е провокатор и кой не е?Кой според конституцията на България е провокатор? Какво значи отклонен ? Държавата има ли право да отклонява свободните си граждани?

73

Не на субсидиите

преди 11 години

Долен купува на едро - с нашите пари, които му даваме като "държавна субсидия"-т.е. от нашите данъци.Против държавната субсидия за котерийните фалшиви партии!! !!!И Болен да ни върне парите с лихвите (при сложна лихва).Да му определим лихвения процент!А и на другите партии трябва да определим лихвения процент и главницата към нас и да ни върнат дължимото!

72

до 86 Мистър Х

преди 11 години

научи да се смяташ и тогава давай оценки кавалче хахах

71

Мистър Х

преди 11 години

по 50 лева за 10 дни герберастите са получили 500 лева на човек- - 200 човека -това са 10 000 лева, ееее бойко голяма си скръндаз, начи давай поне по 250 лева.

70

Васо

преди 11 години

Како свикнахме с безкраен и безнадежден преход, така ще свикнем и с безкрайни и безплодни протести. И те са вече част от театрото, добре отгледани, напарфюмирани режисирани и даже модерни някакси. Стана мода да се ходи на протест. Едни изкарат някой лев, други тръпка и разходка с децата, политическата класа си търка егото, щото държавката ни е като другите, президента инициира дейдост, Сидеров може да се насира на воля. А, бе пей сърце, работата е за ***. Ние можем да имитираме всичко.

69

Анонимният

преди 11 години

Не бива да допускаме справедливият гняв от абсурдното назначение на Пеевски да върне на власт престъпната клика на Борисов и Цветанов. Тогава нищо не правим, въртим се в омагьосан кръг, възпроизвеждаме статуквото.

68

Анонимният

преди 11 години

Защо, да речем, се вика само пред сградите на БСП, ДПС и Атака? Защо удобно се "подминава" адреса на Бойко Борисовата централа? Тя по-малко виновна ли е за народния хал? По-малко виновна ли е за охолния финансово-медиен монопол на Делян Пеевски - доскорошния дръзновен трубадур на герберската правда?

67

Анонимен

преди 11 години

. Нормално е - Интелигентните хора, които се включиха в демонстрациите със сърце и душа, безкористно, напук на всички партии, са притеснени. Вече се появиха съмнения, че ГЕРБ инфилтрира погромаджии в протестите.

66

Анонимен

преди 11 години

Какви "провокатори"? Това са протестиращи. Крайно време е да се спазва законодателството. Няма място за романтизъм и самодейност. Докога ЕДИН ПРОЦЕНТ ПРОТЕСТИРАЩИ, ще нарушават правата на останалите ДЕВЕТДЕСЕТ И ДЕВЕТ ПРОЦЕНТА СТОЛИЧАНИ?

65

До 79 Анонимният

преди 11 години

Докато мислиш и говориш така никога няма да извадиш страната от блатото! Не са само ГЕРБ всичките партии от 89 насам са наслагвали глупости след глупости просто "наследството" останало още от "тато" - во време не беше докрай разпродадено разбито или окрадено. Имаше дето се вика какво да отмъкнеш какво да приватизираш какво да продадеш. Да ама вече НЯМА и народа му писна и е прав.

64

Анонимният

преди 11 години

НЕ ВРЪЩАЙТЕ СТРАНАТА В РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА. ДАЙТЕ ВСИЧКИ ДА СЕ ПОМЪЧИМ ДА ИЗВАДИМ СТРАНАТА ОТ БЛАТОТО, В КОЕТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПП ГЕРБ НИ ВКАРА. Харесвали ни или не България си има работещо Народно събрание. Събрание, което избра правителство.

63

Анонимен

преди 11 години

62 ri ZA TAKIVA KATO TEB SAMO GAZOVITE KAMERI , ZA6TOTO I KATO DI6A6 ZAMARSQVA6 OKOLNATA SREDA . A BRE TAPANAR4E , A KOI GI IZMISLI TEZI PROSLOVUTI I NERABOTE6TI 4LENOVE KOITO NITO ZA6TITAVAT DETETO NITO MU DAVAT SIGURNOST . PRI DVAMA NERABOTE6TI RODITELI ILI RABOTE6TI NO NEPOLU4AVA6TI ZAPLATI ZA KAKVA SIGURNOST NA DETETO STAVA VAPROS . TA TO UMIRA BAVNO I SIGURNO ZAEDNO SAS SVOITE UMIRA6TI RODITELI . ZA TAZI SIGURNOST LI PLA4E6 . ZA SIGURNITE VI SINEKURNI ZAPLATI

62

РЕШЕНИЕ

преди 11 години

Да се премахне субсидията на партията ина всички депутати имунитета.И ТОГАВА НАИЗБОРИ. И ще видим колко кандидати ще има

61

гербер провокатор

преди 11 години

Крайно време е жандармерията да направи главите на голям брой протестиращи меки за да се отприщи гражданската война и нашият вожд Бойко отново да управлява с твърда, но справедлива ръка.

60

Анонимен

преди 11 години

До АнонименПроливай си твойта кръв, а не на другите! А ако - пази Боже- се стигне до такова нещо, ти ще си под полата на майка си/жена си, или под някоя маса! ;)

59

"Хейтър"?

преди 11 години

Точно така, народецо *** и лицемерен! Слагайте минуси на #65 и си мислете, че правите революция и промени с малиоумните си разходки от Орлов мост до НДК и обратно!

58

решение

преди 11 години

Не виждате ли, че въобще ги интересува политиците че хората от 10 дена са на улицата.Значи не разбират от мирни протести.Трябва да се изпочупят няколко витрини и офиси на партий.Тогава бейким видят че има недоволстващии се откажат от ината си да управляват.

57

до LILIA

преди 11 години

Лили, а такива като теб би трябвало да се върнат в 1-ви клас за да се учат отново на правопис. :)

56

LILIA

преди 11 години

До НеанонименRYLEN ***. tAKIVA KATO TEB ZA BELENE PRI PRASETATA