140

Анонимен

преди 11 години

тиквоглави от семейство герберасчеви са най-умните животни на земята.

139

Анонимен

преди 11 години

Присъствието на Атака в парламента е най-голямото доказателство за падението на българското общество!

138

Adiito0

преди 11 години

Волен Сидеров е единственият, който е достоен за позицията си в парламента. Всички останали там не си вършат работата качествено, спотайват се и не само, че не гласуват правилните закони, с които да се подобри социалното положение, ами напротив - гласуват такива срещу народа, като издигането на Пеевски. Още от първия ден на управлението си, кабинетът на Орешарски не е направил едно смислено нещо. Ако свалите Сидеров, народът ще изгуби.

137

До 148

преди 11 години

Я ходи при Болен да те нахрани с пица и млъквай......може и да ти даде и пари на края..... пък и да ти се случи с него нещо под масата в ресторанта както го коментираха нашият "националист"....

136

trendi

преди 11 години

Волен не си струва и да се обсъжда едно голяма ИГНОР

135

BilyanaV

преди 11 години

Как така да ги замести??? Аз не искам нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС??? Толкова години ни управляваха нищо не направиха каква е гаранцията, че сега ще работят??? Добре, че Атака е сега в парламента, че без нея там не ми се мисли как щеше да е????

134

BilyanaV

преди 11 години

Наглостта на ГЕРБ достигна фамозни размери !?!?! Най-накрая да се намери един политик, като Волен да им иска сметката и без страх да задава неудобните въпроси, които касаят народа ! Вече искат да го заместят??? Досега ги видяхме точно колко струват и колко много ограбиха държавата ни не може да им раздаваме цял живот кредит на доверие ????

133

BilyanaV

преди 11 години

Наглостта на ГЕРБ достигна фамозни размери !?!?! Най-накрая да се намери един политик, като Волен да им иска сметката и без страх да задава неудобните въпроси, които касаят народа ! Вече искат да го заместят??? Досега ги видяхме точно колко струват и колко много ограбиха държавата ни не може да им раздавам цял живот кредит на доверие ????

132

Shop

преди 11 години

До ДораДора ми е от любимите именца. Поздрави! :)

131

Shop

преди 11 години

До КокоКога ББ ще бъде на нивото на Станишев? -----------------Доколкото виждам, Шулц моли Бойко да помага на Станишев, а не обратното.

130

Apostola_1

преди 11 години

Единственото нещо, което ще ни спаси е да бъдем националисти и да пазим страната си с такива възгледи!Когато една страна не е с националистически възгледи, рано или късно бива разграбвана и управлявана от този, който си я присвои. Не знам българите това ли искат?!Национализма не е лошо нещо:1. Това е желанието за политическа независимост;2. Любов към родината;3. Преданост към интересите и културата на дадена нация;

129

Apostola_1

преди 11 години

Никой не иска националистическа партия, затова Атака е толкова гонена?! Замислете се никога не е имало десни, леви, централни и всякакви партии??!!! Всички те са изпълнявали нечий чужд интерес, всички те са прокарвали чужди компании в нашата страна и са изнасяли големите ни печалби, за техните си страни ??? Бедна България храни Европа, Америка ???? Докога????? Затова няма за пенсии, затова няма за заплати?????Трябват ни националистически идеи и съхраняване на страната ни !!!

128

Apostola_1

преди 11 години

Атака е единствената националистическа партия, но не е удобна на никой нито на политици, нито на представители на Евро-парламента, да не говорим за великата Америка???!!!Никой от Америка или Европа не искат националистическа партия за България, защото ще спре да ги обслужва бедна България??! И как стана така бедна България храни богатите европейци и американци ???Не сте ли се питали, ако всички компании които са чужди и изнасят печалбите в чуждите страни бяха български и внасяха в нашата печалбите??? Сигурно щеше да има за пенсии или заплати, но докато не станем малко поне национал

127

Apostola_1

преди 11 години

Никой не иска националистическа партия, затова Атака е толкова гонена?! Замислете се никога не е имало десни, леви, централни и всякакви партии??!!! Всички те са изпълнявали нечий чужд интерес, всички те са прокарвали чужди компании в нашата страна и са изнасяли големите ни печалби, за техните си страни ??? Бедна България храни Европа, Америка ???? Докога????? Затова няма за пенсии, затова няма за заплати?????Брутният ни продукт не знам има ли го още или НЕ????!!!!Трябват ни националистически идеи и съхраняване на страната ни имаме достатъчно богатства имаме достатъчно ресурси, за да

126

Цунк

преди 11 години

Ах тез' как са се гушнали. Трябваше да ги снимат кат' се цункат кат' Брежнев с Хонекер. Ех, спомени, спомени от строежа на светлото бъдеще.

125

trendi

преди 11 години

До коко е да по наглост ББ не може да надмине СС ББ никота нямя да се подиграва така с хората с какво Доган държи СС така и нямя да се разбере ББ поне има достойнство и ако беше той досега да е подал оставка

124

trendi

преди 11 години

Нали СС беше преди до 2009 какво направи тогава или не си се бил родил и си забравил да не говорим че 120години комунистите са впили пипала и за 3 години Герб не можа да ги премахне

123

Коко

преди 11 години

Кога ББ ще бъде на нивото на Станишев? Точно никога! Чрез Станишев България има добри позиции в Европа и трябва да използваме това, а не да протестираме сляпо. Важното е да тръгнат нещата нагоре, да използваме всички възможности за това, а не да връщаме ББ и ЦЦ на власт.

122

дан

преди 11 години

До атакистМожеш да четеш?

121

Дора

преди 11 години

Нашите соц. са си чисти комунисти анти българисти. Самия факт, че можаха, за един ден да превърнат ДАНС в ГЕСТАПО и за 15 минути да предложат и гласуват Делян Пеевски, за негов шеф е повече от красноречив. Долу БСП.