318

Анонимен

преди 10 години

При съмненията, че е избран с фълшиви бюлетини и последните разкрития за ошфорките този човек е по нелигитимен от правителството и трябва веднага да си подаде оставката а не да се опитва да провокира протести за да дойде отново на власт ГЕРБ. Да не забравяме кой го направи президент и защо - защото слушка и изпълнява каквото му нареди Вожда

317

Михайлов

преди 11 години

Президент. На всички българи. А взе страната на 15000 протестиращи "млади, интелигентни, с решителност по лицата, безименни". А тези, които "носим в сърцата си": Симеон Дянков, Милен Велчев, Любка Качакова, Николай Василев, Николай Младенов, Лиляна Павлова и др. какви бяха? Предлагам на полицаите, охраняващи столицата по време на протестите, да получат тройно заплащане, заради недопусната ескалация. В същото време тези, които не протестират да престанат да плащат всякакви сметки, данъци, глоби.

316

х

преди 11 години

Браво Плевенлиев, спечели ме!

315

Анонимен

преди 11 години

А бе,***!Защо "протестиращите"не тресат дупета и пред централата на ГЕРБ?!Нали са за смяна на модела,против всички партии!Нещо май не е така!

314

Бай 100-ян

преди 11 години

защото е на грешното място и в страни от такива като теб-мошеници и крадци на Бг

313

КОЛЕВ

преди 11 години

АХ, КОЛКО Е МЪЖЕСТВЕН!

312

Гошко

преди 11 години

За оставка са необходими 2-3 дни около 50 хил.човека протестиращи и младите хора да си припомнят урок на бащите от януари 1997 г. Ясно е , че окопалата се във властта червена *** няма да я предаде доброволно. Засега управляващите гледат на протестите с усмивка и нямат нищо напротив те така да продължат.

311

олелее

преди 11 години

продължение на 341:Въпроси към президента:4. защо така експресно, още на 2-та седмица, сне доверието си от току що избраното правителство, с което тласка страната към нови избори, което е п/в интересите на държавата и гражданите в момента. 5. да изясни ясно въпроса за офшорните си сметки. 6. лоялно ли е президентът да държи милионите си извън страната? 7. редно ли е 1-та дама, явно и задкулисно(чрез социалните мрежи) да подтиква към политически протести?

310

Анонимен

преди 11 години

И ТИ СИ ЗА ПАНДИЗА МАЙ ЧЕ!!!!!!!!!!!!!

309

Анонимен

преди 11 години

Този крадлив мишок ми е много противен, защото вместо обединител на нацията, се показа като един обикновен подстрекател! А у протестиращите явно има много енергия, която би свъършила чудесна работа на полето или при кравите в някоя ферма. Е, хайде, компромисно - в някоЙ производствен цех, където се работи по 12 часа за жълти стотинки!

308

Българка

преди 11 години

Харесвам Плевнелиев, но харесвах и Първанов (може и от БСП да е, но като президент си стоеше на мястото и винаги ни е представял добре пред Европа и света). Дано и следващия преззидент бъде кат тях (ако случайно на следващите прездентски избори не се кандидатира и спечели).Поздравления за човека!

307

Анонимен

преди 11 години

Как може един Президент да подстрекава народа срещу управлението на страната. Срам и позор е това. Вече цяла седмица в центъра на София се тръскат дупета и за сега това е добре, но ако стане друго, ще го питаме тогава. Трябва да иде при Първано да взема частни уроци за интелигентност. Моите адмирации г-н Президент, но това е пошло.

306

зоя

преди 11 години

тук почти всички сте турско-комунистически ***

305

до плюещите

преди 11 години

Върши си работата човека. Не мога да разбера какво искате... Ако продължава да се държи така, ще президентства много години

304

Пацо

преди 11 години

Не мога да разбера защо плюете Плевнелиев? А Първанов как беше? Харесваше ли ви? Толкова антипатичен и гаден тип....не ми се иска чак да се сещам за него. Да не говорим, че подкрепяше Догана безпрецедентно...

303

Fantov

преди 11 години

hahahaweb kameri po koridorite i kantzelariite na prezidenta, v parlamenta - kakto v bg bankite.nali te ujkim za nashite pari se grijat - da sa ni pred ochite vse.

302

mordeath

преди 11 години

До господин Плевел,а като собственик на офшорка чувствате ли се горд?

301

Анонимен

преди 11 години

До АнонименИ патицата казват че е по интелигентна от кокошката,но все пак си остава патица !!!

300

Анонимен

преди 11 години

До СтудентВсе пак Плевнелиев е по-цивилизован от четворната коалиция на Доган

299

64-ти

преди 11 години

Имам чувството,че всичко се прави за да се върнат мутрите от ГЕРБ на власт-пък ,ако ще и потоп да е след това!Не чух и една критика от протестите срещу тях по телевизията!Сега е модерно да си протестиращ,не е важно срещу кой.Чак и Роско се гордее с това!***!