224

Гацо Бацо

преди 11 години

Аз много моля другарите от политическа партия БСП да не се обаждат !Да не говорят изобщо по всевъзможни медии ,че се вижда колко сме зле .Всичкото що е псиихолози ,анестизиолози ,гинеколози да мълчат ... м о л я в и... ! Ако бяхте стока нямаше да сте още в БГ .Реално погледнато.

223

Анастасия

преди 11 години

Монов, колко жалко, че има интернет. Аз съм на 64 години, всички ме мислят че съм червена бабичка, но се оказва, че съм интернет ***.

222

БГ

преди 11 години

КОМУНИЗМЪТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕН ВЪВ ВСЕЛЕНАТА,А КОМУНИСТИТЕ ПРАТЕНИ ПРИ СЪЗДАТЕЛЯ СИ

221

бабата

преди 11 години

Монов,хвърли си дипломата,човече.Не ставаш за психолог.Много закъса психологичната и психиатрична помощ в България благодарение на такива"експерти" като тебе.То да беше само ти с мед да те намаже човек.Между другото си мисля да не би да върлува някаква вирусна инфекция в БСП ,не изглеждате добре,май ви удря на най- слабото място.

220

Анонимен

преди 11 години

Г-н Монов,все още запазвам самообладание и искам да Ви обясня,че целта на протеста е мирен и искаме да покажем бъдещето на България-нашите деца.Целта на протеста не е да се създават безредици.Зная,че това не Ви интересува пряко,защото всички политици разсъждават по един и същ начин-аз я живял още 4-ри години-я не.Колкото мога да открадна,пък поколението да му мисли.Срамота-правите грешка след грешка ,ден след ден всички съпартийци

219

форумец

преди 11 години

Вижте сега граждани,благодарете на другарите,че са ви обявили само за интернет зависими/***! Защото с безразсъдното си гласуване ги докарахте на власт,и следващата им стъпка може да бъде да ви обявят за ВРАГОВЕ НА НАРОДА!Правила го е и преди столетницата,и не вийдам признаци да се е променила много през годините!

218

boyko_stoew

преди 11 години

Монов е ИЗКЛЧЮЧИТЕЛЕН експерт В областта на Народопсихологията.Човека е Психолог и Политик от БСП.Щом Той казва че сме *** ,Значи сме ***.ПОВЯРВАИТЕ МУ ДРАГИ СЪГРАЖДАНИ.Стига вече с този интернет!ЖенитеДа си вземат плетките и да плетат чорапи и пуловери ЗА ЗИМАТА.Мъжете Да наточват ножовете ЗА ЗИМАТА.Браво на Монов,че чертай правилния път...!

217

От Волен Сидеров

преди 11 години

Обява за работа:Длъжност: лична охрана срещу интернет ***;Отговорности: бой на интернет *** и шизофренично викане "Атака победа"; барикадитане на операта, за да не могат хората да ходят на опера;Изисквания: стаж като мутра и охрана над 10 години, препоръчително е практиката да е придобита в "Мултигруп", "СИК", "ВИС2" и сходни компании. Приемат се и препоръки от бивши работодатели;Заплащане: плаващо, в зависимост от това БСП и ДПС колко ще ми дадат, но поне 500 лв. на интернет ***.

216

Давот

преди 11 години

След неподходящ коментар, наистина уместно извинение "на засегнатите", подобен човек управлява държавата. Направо ми идва да се прибера в България за да избягам пак.

215

бат Пенчо

преди 11 години

Пак като не е казал интернет *** извинете се бе!задето протестирате. работата е добре все още :D

214

Диян

преди 11 години

Тези дето са на улицата ме правят горд ,че съм Българин.240-те *** ,обратно .Карат ме да се срамувам от това .Може би има 10% от тях , на които трябва да се извиня ,но това е пренебрежимо малък процент.

213

Монев за бъдещето?!

преди 11 години

Лумпене Монев, другарю, от 1989 г. досега над 2 млн. инттернет *** емигрираха от България - най-производителните и интелигентни интернет ***. Ако емигирираме и останалите 2 млн., то в България ще останете само вие - мързеливите комунисти, турците дето и в Турция не ги искат и ***. Като се има впредвид, че мързеливите комунисти, като изключим децата на мутрите /Пеевски исие/, са на 60 години, то остават само децата на мутрите, турците и ***. Това ли искате? Кой ще изкарва пари?

212

Те са

преди 11 години

" непускащи кокала", или пускащи го само с кръв. Много злоба, много реваншизъм, много помия, т.е много отрицателна енергия около тях. Даже спирам ТВ ако се покаже някое от политическите им лица. Не е нормално да предизвикаш толкоз гняв и презрение върху себе си. Лошото е, че това се засилва. Гаф след гаф - и вчера подхилквайки се на цирковете на Сидеров при президента?! Ако можеха да се погледнат отстрани, колко отвратителни бяха. Явно си беше сценарий, ама много пошъл. Ей, много ни подцениха!

211

Думите на Монов

преди 11 години

Естествено, това са думи казани от безсилие! Тези, които са навън са творческата част от нацията, няма да ги деля на леви, десни, турци или арменци. Това е елита на нацията!Чудя се даже, как сме съхранили и толкоз! Горд съм. Трябва да са там и заради останалата Бг. Надявам, че ще дойде ден когато лявата идея ще привлича интелигентните, нестандартните (без оня смисъл за Пеевски), но още не е настъпил този момент. Днешните леви се държат като старите номенклатурчици (апаратчици), непускащи кокала

210

Читател

преди 11 години

Този, запореден път показа и доказа, че БСП е години далеч от народа си !До такава степен са се самозабравили и си вярват на лъжите, които ръсят непрекъснато. Не са *** интернет потребителите, *** са тези дето се натискат в НС за далаверки и служби въпреки народния гняв. Нагли и лакуми комунисти, предатели на България!

209

Анонимен

преди 11 години

бсп са 30 години назад и 30 встрани ,те са безнадежден случай.срамувам са че са ми сънародници

208

diki

преди 11 години

Абе никой не Ви ще извиненията или мнението : ) Стари пумпали.. изобщо не схващате къде сте и какво правите : ) Новото време ви *** на вратата отдавна

207

лумпени са

преди 11 години

Трябва да се съглася с комунето.Само *** ще протестира на едно с Отворено общество, БКХ, *** от червената къща и др. палачи на страната, и ще позволя да бълват декларции от името на участващите

206

Анонимен

преди 11 години

Много си е прав човека, хора които си търсят приятелите във фейсшит са си социални инвалиди

205

В. Петров

преди 11 години

Поредният нагъл, безочлив комунист, който говори каквото си иска, защото се чувства безнаказан!!! За предходните няма нужда даже да се напомня, всички ги знаем: Овчаров, Станишев и най-вече Румен Петков! Мисля, че ние, "интернет ***", които плащаме заплатата му трябва да протестираме, докато не си подаде оставката !!!