187

аз

преди 11 години

болщинството иска промяна, сидеров иска 4 годишен мандат и субсидии, станишко иска да смени г-н Барозо, мая манолово иска к.р, общо взето това е. *** сме защото искаме да спрат да крадат от живота ни

186

Тодор Кирилов

преди 11 години

А в други страни за кражба режат ръцете и убиват с камъни!!!

185

гражданин

преди 11 години

Този по - добре да си събере багажчето и да си ходи да си се самоанализира някъде. Да отстъпи заемания от него пост на човек, който най -малкото ще уважава избирателите си - а не да ги обижда.

184

бургазлия

преди 11 години

Съграждани - този измислен депутат Христо Монов каза и още една простотия.Видял протестиращите в Бургас .Това били били сводниците и крими контингента.МОЖЕ ДА ЧУЕТЕ ИНТЕРВЮТО.НАДЯВАМ СЕ ВСЕКИ ПО СВОЕМУ ДА ПОКАЖЕ "УВАЖЕНИЕТО " СИ КЪМ ПОРЕДНИЯ САМОЗАБРАВИЛ СЕ ДЕПУТАТ.

183

ha-ha

преди 11 години

До ATAKISTпо-скоро 4-5 хил са всичките атакисти в момента, май и това сте много!!!Ела на някой от протестите, не е страшно и ще видиш колко точно сме!

182

гост

преди 11 години

Ако ГЕРБ и сините направят коалиция ,че и Кунева ако се присъедини за благото на България -край с БСП ***.

181

Лумпен

преди 11 години

За БСП хората винаги са били досадни *** - и са прави , доколкото все още има 1 млн. *** , които гласуват за тях !Ние , останалите , е крайно време да им сритаме дебелия ***, и то яко !

180

Вече не блее по площ

преди 11 години

Христо Монов е един от малкото свестни хора в НС, за които се чудя какво правят там. Гербаджиите да сега биват обиждани със собствените си болшевишки определения. Въпреки че съм участник и в тези протести не се чувствам засегнат от д-р Монев, защото се разграничавам от гербаджииските ***(платени и залупени), които бленеят единствено за връщането на слабоумния вожд - мутра еднолично на власт със скромната му подкрепа от 15% в обществото, половината купени или резултат от фалшификации. Не искам да присъствам на място, на което всеки мислещ и противопоставящ се на статуквото и безродната бкп-

179

ivo

преди 11 години

фякт е, че слуд като се наспят, закусят, някои елемени започват подготовка за дежурния вечерен протест. А интернет *** са утайката на обществото,

178

нерезов

преди 11 години

Абе имало още гербаджийски ***!!! Чак да н повярва човек -толкова зомбита !!! Защо не се хванете на работа -на село земята пустее! Здрави млади и красиви ,селския труд ще ви пречисти и овчари ще станете и тикви ще сеете , а бат Бойко не се притеснявайте ,ще му ходите на свиждане.Опа да не забравим и Цвъки. Килия и за него.единочка.

177

Анонимен

преди 11 години

***, следващият път като ти се развали колата ми я докарай да я оправя. Преди месец си купих ОДБ2 скенер от ибей и сега оправям всичко. Имам и компресорче и помпя и гуми.А колко клипчета съм гледал в твойта туба за това как работи двигателя не е истина... А за Волен - значи се опитва да изглежда фалшива мутра и си мисли че ще уплаши някого? А аз се чудех как е накарал тия корави момчета да му стоят зад насТраният ***... ***, по - ***, най - ***, Волен ;)

176

2013

преди 11 години

*** 206: Разбира се, нямам това предвид:) Но не случайно глагола е "практикувам" (някаква професия). Иначе на теория и аз съм специалист в много области, хехе

175

Циника

преди 11 години

205, на теб обаче не ти хрумва, че всеки, когото наричате "теоретик" също упражнява професия... Аз въставам срещу онези, които дават измислено предимство на практиката пред теорията и се опитват да разделят двете...

174

2013

преди 11 години

*** 203:А дали ти хрумва, че "практик" може да означава някой, който практикува дадена професия? И това не означава, че не познава теорията.

173

IVo_1

преди 11 години

/bnt.bg/bg/news/view/103231/ima_li_plateni_agitki_razsledvane_na_bntДа се види кой на кого плаща и защо. И дано някой от феновете на Юруш се осъзнаят овреме.

172

Циника

преди 11 години

199, "практицист"-е, спри се за да не разсмееш някое куче! Като чуя някой да разделя на "практици" и "теоретици" и ми става ясно, че е отвъд всякакво познание. Дори и копачите на село трупат и развиват теория, благодарение на която усвояват по-добри методи за копане. Айде, бегай да учиш!

171

българин

преди 11 години

Има напълно логична причина БСП да не се извини на българският народ за всичко сторено.Както е казал граф Монте Кристо извиняват се само културните хора.Явно членовете на БСП не принадлежат към тази общност.

170

m

преди 11 години

хахаха това е Яшо на снимката бе :)

169

Анонимен

преди 11 години

В София протестират около 0,75% от живеещите в града - 10 000 от над 1 500 000....;)И наистина не енормално да заведеш детето си, което е на 4-5 годинки или е още бебе сред разни крясъци ида го държиш там 4 часа - може да изглежда купонджийско и достойно, ама не е!!!

168

Анонимен

преди 11 години

Аз съм действащ представител на психологическата гилдия - клиницист. За жалост условията все още са такива, че практиците се броим на пръстите на двете ръце - следователно се познаваме. Лицето Христо Монов не съм чувал никога, а вероятно няма и да чуя повече. Смея да твърдя, че освен клиничния си опит имам много конкретен такъв и в международни кризисни ситуации и този "специалист" е останал твърде анонимен за всички ни. За първи път се сблъсквам с митологията за него.