420

бюлгарка

преди 10 години

до 449:А ти не се излагай! "Опълченците на Шипка" не е от Ботев.

419

Анонимен

преди 10 години

До ОпълченецКакъв Ботев, Вазов, Вазоов...

418

Анонимен

преди 10 години

Аз предлагам въобще да махнат Димитър Димов, а на негово място децата да изучават Фридрих фон Хайек и Милтън Фрийдман.

417

Тони

преди 10 години

А тютюн е абсолютно най - добрия български роман...

416

Granatomet

преди 10 години

По носовете ще ги познаете!

415

Опълченец

преди 10 години

Защо забранихте "Опълченците на Шипка"? Защото Ботев обижда Сюлейман Великолепни, като го нарича Сюлейман безумний..., а *** карабини...гъсти орди...Извинете се, бе! Извинете се, бе!

414

Ник

преди 10 години

nikikm.blog.bg/politika/2013/06/20/.1122218

413

Лора

преди 10 години

, не докосвайте светинята Ботев! Махайте се, че ни писна от вас, НЕКАДЪРНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!

412

Анонимен

преди 10 години

До УзуновОТПАДАТ!1. Христо Смирненски2. Елисавета Багряна3. Никола Вапцаров4. Йорд....-----------------------------------------Това значи, че досега са ви пълнели каските с глупости и затова.

411

ТОЧНО КАЗАНО

преди 10 години

'Ще се изучават само произведенията на Сидероглу паша"Аз предателя" "Как да направим бързи 10 милиона" "Къпане в шампанско в парижки хотели" "Бой на непослушни стюардеси" "Сюнет""Моята молитва в джамията" и други култови произведения,изиграни в оригинал от самия автор.'

410

Анонимен

преди 10 години

"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"/"Тютюн", Димитър Димов/

409

md

преди 10 години

Osudeni dushi -da ,no zashto maxate Tutun ne e li po dobre da preizdadete i vnesete originala na romana bez Lila i Pavel.

408

БГ

преди 10 години

Предлагам и българите да премахнем! ПОТРЕСЕН съм! Къде е новообрязания еничарин гьотферен сидер ага и какво мисли - махаме Ботев той и Левски смутители - АГАТА е за правителството!?!Оставка на това некадърно уж "експертно" правителство от национални предатели, което няма един нормален ход до сега.ОСТАВКА!МАХАЙТЕ СЕ И НОВИ ИЗБОРИ!НИЕ да решаваме, вие се изложихте много и намате никакво доверие от разумните и мислещи хора, на които не им е все едно какво става и ще става с България!

407

българка

преди 10 години

"Осъдени души" на Димов е прекрасен роман. И е добра идеята да се изучава. Но, по дяволите....не пипайте Ботев и Вазов!!!!!!! Българския народ няма да ви прости!!!!

406

Анонимен

преди 10 години

Както ми казват моите дъщери,че не училището, а аз като техен родител съм събудила любовта им към поезията на Ботев ,Яворов,Багряна др.Тъй,че не забравяйте вашия принос ,децата ви да израстнат с любовта към всичко българско и родно.И оттам нататък да бъдат достойни хора с развито самосъзнание

405

Мишо

преди 10 години

Явно е време за НЕМИРЕН протест срещу вас . *** сте вие и то големи

404

Adela

преди 10 години

Новата **** на ТВ7 и ДПС, Волен Сидеров как ще коментита отпадането на 2 стихотворния на Ботев от учебната програма? Ааааааааа, той нарочно днес си намери друга работа.

403

Adela

преди 10 години

НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ, по врмето на ГЕРБ се появи един доклад, където разни турски с**ни ОСТАНАЛИ ПО ИНСТИТУЦИИТЕ от времето на Тройната коалиция се опитаха да премахнат Ботев от учебниците, но не им мина номера. ТОВА не е работено от ГЕРБ.

402

ще протестирам

преди 10 години

До Дон КольоДа, книгата "Бай ***" е махната! Явно управляващите много ги е страх от аналогиите, които учениците веднага правят. Тези *** и нискочели твари не знаят явно силата на самопознанието и способността да се самоиронизираш, за да се пречистиш! Извинявай, Алеко, те не знаят какво правят! Бог ще ги накаже...

401

Злопаметна

преди 10 години

До УчителСто пъти е подчертано че тази Мусадест за това е била уволнена от Игнатов - заради безумните й идеи по реформата в образованието. А Клисарова не стига че я върна и я направи зам-министър, че и я слуша!