74

:)

преди 11 години

До АнонименНали си наясно, че да си лесбийка не значи автоматично, че се държиш като мъж?!

73

are_kulata

преди 11 години

Последните гей-паради са провеждат с одобрението на СО и кмета Фъндъкова.Има една партия, която не ги иска тези паради, даже правеше протеси, анти-паради, ама айде...

72

Геюве, слушайте МВР

преди 11 години

Такива гнусни гей-позорища се правят у нас от 2008 година и ОЩЕ НЯМА ГЕЙ-ПАРАД БЕЗ ЖЕРТВИ с напукани канчета, начупени ръце и крака, и жестоко наритани в корема.Четете сводките на МВР за гей-парадите, има ги в интернет, амбреажи прости и ненормални.

71

Анонимен

преди 11 години

УРААААА, ПОБЕДА ЗА ЗДРАВИТЕ И НОРМАЛНИТЕ ХОРА В ДЪРЖАВАТА!!! Геювете си завъртяха дирниците на обратен ход и тръгнаха назад!Боят оправя сбъркания характер!Още малко бой и съвсем ще ги откажем да парадират с болестта си тия грешки на природата!България е зад мен, Бог е над мен НАПРЕД, врагът е пред мен!!!

70

Задушница!!!

преди 11 години

Нека си се разхождат, но не и по църковните ни празници - 22 юни, Голяма задушница. Това вече е целенасочена цивилизационна провокация. Не се случва за пръв път. Мадона "обърна кръста" по Великден. И ако от Софийска община продължават да са безхаберни, ще има сериозни последици...

69

Жо

преди 11 години

ГЕЙ-ПАРАДЪТ вече се проведе- днес, в Президентството...

68

димитър

преди 11 години

Как така ще го махат !? Гей парадите са едни от най-големите ни постижения в областта на човешките права. Трябва дори да се провеждат по-често

67

хахаха

преди 11 години

що беее, оставете го, да има на кой да си изкарат гнева протестиращите, които са излезли от тях само, за да се сбият.. всички тия ултрасчета и слабоумници.. за тях някой не мисли ли?ако не софия прайд (то е една гордост да си психично болен..) да се забрани, за какво просто го отлагат?

66

Бате Гойко

преди 11 години

Ако искате равни права и да не ви третират, като различни защо ви е този прайд ? Няма ли други начини ? Според мен прайда постига точно обратното, заради не лекото парадиране с вашата сексуална ориентация. Нямам нищо против вас, но се замислете малко какво искате да постигнете и какво постигате в действителност. ПП прайд е чудесна българска дума

65

Анонимен

преди 11 години

до 88 принципа е абсолютно един и същ. аргументите против двете неща са абсолютно едни и същи. поинтересувай се ако ти е интересно.

64

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 87Движението на цветнокожите няма нищо общо!!

63

Анонимен

преди 11 години

Вижте какво, тесногръди и*иоти след максимум 20г. ЛГБТ хората ще имат своите равни права. Ще имат право на брак, ще могат да осиновяват и да се движат спокойно по улиците. Вашата омраза няма да попречи на това. Тогава всички вас ще ви е срам от глупостите, които сте правили за да попречите на това да се случи. За справка вижте движението за равни права на цветнокожите в САЩ. Не си правете труда да ми слагате минуси, да ми отговаряте и да ме псувате, няма да чета коментари след моя. ;)

62

Анонимен

преди 11 години

Ами водачът на парада сега е зает с важни държавни дела

61

Анонимен

преди 11 години

Неaнонимен,нямa дa имa тaковa нещо!!!Нямa дa имaте повече никогa пaрaд!!!Ясно ли е???Свърши вече!!!Aко ви видя някъде ще ви пукнa всички от бой.Егaти ненормaлниците!!!Ще пaрaдирaте aмa друг път!

60

1

преди 11 години

ТО ВСИЧКО НИ Е ПОРНОГРАФИЯ!!!

59

ран-ът

преди 11 години

А защо трябва да има парад? Не искам да ми натрапват различноста си!

58

американецо

преди 11 години

Според вас кой ще оглави гей-парада в София?

57

Аз

преди 11 години

Тоя Михаил Вучков има ли нещо общо с един "професор"?

56

Червена прашка

преди 11 години

Парада е отложен понеже Серго го е страх да се покаже на светло в момента.

55

ели

преди 11 години

да се съберат всичките извъртяните и да ги изпратят в индия там им се радват