67

За Тиквата удари дванайстият час! Пак се направи на интересен и пак друг му излезе виновен? Хвана си багажа и възира. Защо? Защото го чакаше самолета за Виена! За къде? За среща с ЕНП? Значи- изобщо не го яде проблемите тук, ада си върши пак неговите си нещица! Разбрахте ли, уважаеми заблудени? А кой го чакаше на летището? До кого ще седне? До Иван Костов... Опааааа, шо ке праим сега? Май пак объркахте протеста!

66

heybg

преди 10 години

И Волен, и оня от Совата се правят на психично болни! Задаваш въпрос вна президента и ако не ти отговори и то веднага, и с искания от тебе отговор - искаш оставката му! Няма презумпция за невиновност, няма съдебна система! Да не би да искат реввоенсъвети, ЧК с нов Дзержинский(ДП или друг) и терор?

65

heybg

преди 10 години

До Гюро Михайлов първиИма ли на кого да помогнем? Няма, Смехурко! К`ви грешки до 89г? Няма. К`ви грешки направиха управниците след още четвърт век? Няма такива, нали? "Ура и напред към нови победи"? Само глупаците не се учат от своите собствени грешки! Един умен човек е написал за нас: "Не сме народ.".

64

heybg

преди 10 години

До Хи хиАбе ти ги освобождаваш от фашизма и капитализма, изграждаш им развит социализъм с безплатно здравеопазване и образование, работа за всички - и пак недоволни! Затова ги за..ахме, взехме си държавата и станахме честни частници и ги освободихме от всичко! И пак недоволни!?

63

heybg

преди 10 години

До ЧиновникТези умни хора с пари докараха страната до катастрофа, умен чиновнико, да не те категоризирам с твоите епитети!

62

Уважаеми, ни виждате ли какъв е смЕх!?!? Единият уринира около операта и се дърви в президентството!? Другият- пак се разсърди и си вдигна дърмите и пак реве, че ще го пуцат!? Третият пък- свиква съвет, не знае какво да прави, заеква и се държи като девствена мома!?!? Иначе, за офшорките- ни йота! Еме, който не работи- не бърка! Кой работи? Тези, които поне си признават грешките! И ги поправят! Вместо да им помогнем- ние ще ги сваляме!?!?

61

heybg

преди 10 години

Спешните и други мерки ще доведат до сриване на финансите с виновник ГЕРБ, външни заеми, край на Вал.борд и хиперинфлация както при Жан Виденов и "чудо - екипа " му от икономисти! Но с нюанс - Ще ни сервират "извънредно положение" - тези дни Сергей спомена, че "положението е почти извънредно"! Говори за "нестандартни решения". При извънредно положение се отменят свободите и почва истинската полицейска държава. Като при Сталин, БКП и Путин! Враговете на последния не живеят дълго, или са затворени

60

heybg

преди 10 години

До АнонименА Волен - чудесен?

59

Анонимен

преди 10 години

Поведението на ББ и партията му днес е отвратително!

58

Анонимен

преди 10 години

Това е нашият Министър председател!vbox7/play:ec5da633

57

Чиновник

преди 10 години

Народа да внимавате в картинката, че накрая ще ядете дебелия. *** и скъсаняци, нямате право да определяте дневниия ред в държавата. Тези неща се определят от умните хора с пари, а не от *** и безделници.

56

do 92

преди 10 години

++++++++++++++++++++++++++++++Аз си го обяснявам с това, че тези хора внезапно се почувстваха много силни. Тоя гняв е таен с години и особено при ББ и ЦЦ. Сега усетиха силата, че са обединени, но за съжаление не им е възможно да са обединени "ЗА", а само "ПРОТИВ". Правителството е стандартната мишена. Каквото и да направи все е грешно. Това са емоции не търсете разум. Когато много хора са на един ум - умът им не е много :)

55

Алекс

преди 10 години

Тате каза, че ще ми купи колело. Ама друг път...

54

Анонимен

преди 10 години

МЛЪКНИ ВЕ!

53

Хи хи

преди 10 години

Ти му намаляваш тока, връщаш парите на бизнеса, увеличаваш майчинските, увеличаваш пенсии и заплати, увеличаваш помощите за първокласници! Разглеждаш концесиите, обещаваш ревизия на договорите, индексираш заплати и пенсии според швейцарското правило. Патоците тръгнали да протестират, срещу какво бе, а? Що не протестирахте срещу *** ББ и Плевенлиев и ЦЦ, що не протестирахте срещу ГМО, Шистов газ, назначените от ГЕРБ *** и калинки, излагащи ни в ЕС, герберските лобистки закони?

52

Анонимен

преди 10 години

"Допуснах политическа грешка, за която се извинявам не само на вас, а и на тези, които излязоха да протестират. Те призоваха за оставка и аз много ясно чувам това" ИСКАМ ЯСНО ДА ЗАЯВЯ ОСТАВКА НЯМА ДА ПОДАМ, ЗАЩОТО ТОВА ЩЕ ВЪРНЕ ГЕРБ ВЪВ ВЛАСТТА. С това се изчерпва понасянето на политическа отговорност от Станишев. Нито дума за срам.

51

nero43

преди 10 години

От ДПС съобщиха, че няма повече да номинират свои представители за зам.-министри и областни управители. "Стига с оправданието: "ДПС ни извива ръцете!", каза Лютви Местан, като подчерта, че няма да позволи да превърнат ДПС в универсален виновник.не те ли е срам та вие назначихте сумата му хора за къде още хората искат от вас назначените ви хора на определени места да сменят с българи а не просто с български граждани

50

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев беше министър от криминалното правителство на Борисов и ГЕРБ. Защо протестиращите не искат оставката на Плевнелиев? Райков беше заместник-министър от криминалното правителство на Борисов и ГЕРБ и после и посланик назначен от Плевнелиев. Защо протестиращите не искат оставката на Плевнелиев за такова назначение? За Орешарски искат да се махне, а за Плевнелиев мълчат и може да остане.

49

Танатос

преди 10 години

Махай се ***, просто се махай. Никой не иска да обясняваш какво ще стане ако подадеш оставка. По-зле не може да стане. МАХАЙ СЕ

48

Българин

преди 10 години

"Спешните мерки на Орешарски - пожарогасител с демагогия"Това се казва изречение.Логика ,стил ,а да не говорим за "пожарогасител с демагогия". Страшнословосъчетание.Нещо като исканията на протестиращите за "смяна на системата",нещо като нищо.Нещо като нищо.Няма значение ,че държавата загива.Купон да става.