69

В. Тодоров

преди 10 години

До П.ПетровМного си прав. Нали БСП се оплакват че намерили дупка в бюджета от незнам колко си милиарда лева, но въпреки това обещават, че ще вдигнат заплатите, пенсиите, детските и т.н. От къде ще дойдат тези пари и за чия сметка

68

Koljo

преди 10 години

BSP shte vdigne dohodite dva puti,ako izkarat tozi mandat i gi izberem za oshte tri nai-malko.Moze li toz narod da e tolkova prost.

67

ай, канари

преди 10 години

М-да, значи 51% са против премахването на забраната за тютюнопушене. Почти наравноЗначи, аз съм от другите 49% Отивам да си щракна един фас.На закрития балкон :)))

66

Георги Георгиев

преди 10 години

Хамалин, само за това ставаш, за хамалин. Ще ти задам един въпрос? Защо БСП са винаги с проклятието на България - турците от ДПС? Защо винаги с турците!!! Може ли да се съюзяваш с *** като Йордан Цонев и Христо Бисеров,местан, доган и пр.? Отговори ми и аз ще си посипя главата с пепел и ще запея едно маане! ***!

65

aa

преди 10 години

само на 40 % от атакистите им е дошъл акъла хаха

64

П.Петров

преди 10 години

На тези, които подкрепят "социалните мерки' на Орешарски, като им се каже истината, че ще бъдат платени с 2 два милиарда лева емитиран държавен дълг и половин милиард бюджетен дефицит, чиито лихви ще бъдат платени пак от нашите данъци на бакерите, които ще купят държавните облигации с нашите влогове и ще спечелят от маржа, дали ще продължава да им харесва "Планът Орешарски" ?По подобна схема *** взеха на концесия плажната алея на Варна - изкупиха обшинските облигации и като дойде падежът получиха концесия.

63

Анонимен

преди 10 години

Не манипулрайте обществото ! Протестите не са заради Делян Пеевски, а зарзди цялостния морален облик и "политика" на новоизлюпената червена тройна коалиция !

62

Без манипулации

преди 10 години

Не манипулрайте обществото ! Протестите не са заради Делян Пеевси, а зарзди морзлз и зялостния облик на новоизлюпената тройна коалиция !

61

Иван

преди 10 години

Дай боже мерките на Орешарски да не ни докарат до фалит на държавата. Позднайте тогава кой ще е виновен. Как не разбира тази шайка корумпирани разбойници, че мислещите хора не ги искат поради техните действия. А действията тепърва започват. Който не слуша - ще има информация от неизвестни журналисти или архиви.

60

Анонимен

преди 10 години

Протестите отдавна вече НЕ СА срещу Пеевски. Това е революция и целта е да измете статуквото.

59

Георги Делипеев

преди 10 години

Доста угодно стъкмяване и поднасяне на данните. Уж обективно, а всъщност лъжовно. Как си представяте например Олигарски да е с по-високо доверие от недоверие?!? Такъв резултат може да се регистрира само, ако анкетьорите избирателно са обикаляли села и паланки и са правили допитването с местните над 65 г. възраст, гледащи "страстно" ТВ7. Още повече представителят на "Алфа рисърч", участващ в предаването "референдум" по БНТ вчера, показа явни политически пристрастия "вляво" .

58

PlusYan

преди 10 години

Сега след като махнаха Пеевски какво се промени ? Нищо ! Днес махат един, утре назначават друг. Всичките са еднакви, само имената им са различни ! Хората продължават да протестират, а те назначават, и се оправдават. Днес на протестите видях едно младо момиче със счупен крак. С патерици, но на протеста. Имаше и жени в напреднала бременност. Видях и инвалиди. Всички те въпреки затрудненото си положение и високите температури отстояват правата си. Шапка им свалям и им се покланям. В същото време н

57

Дядо Йоцо

преди 10 години

До хамалина - не е хубаво да се дърпа дявола за опашката. В момента са 20 000, но могат да станат 200 000. Недоволството расте с всяко следващо умопомрачително решение на правителството. На хората им писна да ги разиграват.

56

димитър

преди 10 години

До хамалинахамалин,за ГЕРБ гласуваха 1 100 000 което доста по-вече от деветстотинте хиляди за комунистите

55

хамалина

преди 10 години

До Niki-Ники,ако позволиш да те попитам:кой" народ" не ги иска?15000 в София +5000 в останалата част от страната?За БСП са гласували близо над 900 000 души,което математически погледнато е много повече ,в пъти,от 20 000!Така,че моля не си приписвайте титлата"народа"!

54

Adiito0

преди 10 години

Волен Сидеров е единственият, който е достоен за позицията си в парламента. Всички останали там не си вършат работата качествено, спотайват се и не само, че не гласуват правилните закони, с които да се подобри социалното положение, ами напротив - гласуват такива срещу народа, като издигането на Пеевски. Още от първия ден на управлението си, кабинетът на Орешарски не е направил едно смислено нещо. Ако свалите Сидеров, народът ще изгуби.

53

Болярина

преди 10 години

Да сложат това дебелото нещо Пеевски за шеф на ДАНС, равносилно да сложат ,американец за шеф на КГБ или руснак за шеф на ЦРУ..

52

KeepWalking

преди 10 години

то тези на "Атака" в съотношение 60%:40% се дистанцират от позицията на партията, за която са гласували.истинските проценти са 90 на 10......Извини се бе,Извини се Извини се,Извини се,Извини се,Извини се,Извини се,Извини се,Извини се,Извини се,Извини се,

51

Adit0

преди 10 години

Някак си протестът се обръща най-вече срещу Пеевски и медиите не говорят толкова за истинските проблеми колкото за политика в момента. Волен Сидеров днес се опита да обърне внимание на това, но медиите едва ли ще започнат скоро да дават повече гласност на решенията на социалните проблеми. Протестите трябва да са срещу олигархията и монополите.

50

Niki

преди 10 години

da go duhat sociolozite !!!! naroda ne gi iska tiq bokluci a te ni kazvat 4e bilo 50/50.abe mama vi az.......