30

me

преди 10 години

Абе какви са тия губернатори, бе, неграмотни ***! Това са областни управители!

29

......

преди 10 години

какви губернатори да не би да сме американски щат..използваите българските наименования

28

бюджетни комисии

преди 10 години

За всеки председател на комисия има какво да се напише, аз избрах Данчо ментата, салфетката, питайте Тримона и др. Цитати:Долу ръцете от Йордан Цонев, моралната алтернатива на прехода!Ако не беше Иван Костов, този провинциален герой щеше да си върти пиците. Сега го раздава голям бюджетар.

27

Стар Краставичар

преди 10 години

Да смятаме ли, че всички са "безпартиини" или са от ДПС, но знаят руски !?

26

granik

преди 10 години

Банкера от Кърджали , член ли е на партия БСП или ДПС , защото доколкото знам служителите на банките попълват декларации че не членуват в политически партии.

25

Qwerty Uio

преди 10 години

Диктаторите от ХУНТАТА вече спряха да пишат кой от коя партия е, защото видяха какво стана с първите областни като ги обявиха. Но не бойте се деца, и за тези всичко ще разберем до ден-два и този път вече с шутове ще бъдат изметени гейовете и турците, заедно с неадекватния им пудел.

24

Анонимен

преди 10 години

каквито и протести да има мафията сие опекла нещата и продължава да дои

23

До *14

преди 10 години

Не ми стана ясно, защо според теб роденият през 1956 г. е годен за поста си, а родените през 1953, 1962, 1967 и 1970 г. не са годни?

22

Дон Кольо

преди 10 години

24, областните управители за са координацията между всички кметове в едната област и директната им комуникация с Народно събрание.

21

Анонимен

преди 10 години

"Правителството назначи 11 областни управители" Кучето си лае - кервана си върви.

20

От 18 до 23

преди 10 години

Не, човекът си пишеше на кирилица и то доволно неграмотно. Просто администраторът на сайта изтри думите му и съответно излиза, че се обръщам към друг човек. Прочее, телефоните също имат кирилица, но това е друга тема. Споменах, че предпочитам да се гласува по американската система. Не видях с нещо да не ти харесва. В САЩ не всеки може да и избирател и никой не смята това за недемократично. За шофьорска книжка се иска образование, защо да не се иска и за избирателни права? :)

19

до 21

преди 10 години

Освен че правилно правилно, опитай се да водиш културен диалог, без да обиждаш събеседника си. Защото иначе, дори и да казваш най-умните неща, никой няма да им обърне внимание. Явно, човекът пише от телефон, затова ползва и цифри. Тук не сме на изпит по литература. Освен това, аргументът ти за Гърция е неуместен, защото там нямат турска партия. А и цигаромите не са 50 %. За изискуем образователен ценз, както и за прекратяване на изборния туризъм може само да си мечтаем.

18

Деди пръц

преди 10 години

Въй, майнаха ми чувека, Бай *** от Ханой. Нещу и той ни пиши вечи... Многу плювач загина днес в туй биге... Затриха сумати куминтари, бануви, им вика внука, бануви. Многу бануви правяттука... Дубре, чи внукът хакирчи, сложи ми някви рабути на лаптопът и ш мога да си кажъ мненийту. Да са маа тоз Сиргей, дет ни лъжи за пенсийти... Да са маа. Утивъм на прутеста!

17

ВВВ

преди 10 години

Певецът Стоян Михалев: Бойко Борисов рекетираше мои роднини с бухалка!Бившият премиер отишъл с група мутри в магазинчето им и казал, че трябва да си плащат, за да не пострада дъщеря им

16

До 15

преди 10 години

Замислям се и разбирам, че не си особено умен. В Гърция изборите са задължителни и това с какво им помага? Апропо, в *** *** са вече над 50%, държиш ли изборите да са задължителни? Аз лично бих предпочел американската система , бих добавил и образователен ценз. Не би следвало на хора, които като теб не могат дори да пишат грамотно, да имат избирателни права, че в противен случай само комунисти, гербери и фесове ще редуваме.

15

3goro

преди 10 години

Преди ми беше мъчно за Кърджали и Разград , сега ми е мъчно за цяла България !Мадан. Джебел и Ардино идете и вижте, няма разлика с Одрин примерно.....много тъжно.

14

Анонимен

преди 10 години

ИНТЕРЕСНО КОМШИИТЕ ОТ ТУРЦИЯ ПРОТЕСТИРАТ ПРОТИВ ИСЛЯМИЗАЦИЯТА А НИЕ СИ ТРАЕМЕ.НЕЩО ИМА ГНИЛО

13

*

преди 10 години

Като гледам по годината на раждане , само Ловеч има управител ... 1970 , 1967 , 1962 , 1953 родените в тези години себе си не могат да управляват

12

Анонимен

преди 10 години

ДПС са трета политическа сила, зад тях има много избиратели, нормално да са във властта. Така става, като не ходите да гласувате за 5 минути, сега ще подрипате дни наред на площадите.

11

Деди пръц

преди 10 години

Дуйде внукът и ми нъпрай нещу с лаптопът и ся си пиша кат такоз. И се бизплатну. Многу са кефя. Ай, чи шъ въря да свалям правитилствуту. Утивам на прутеста. Бай ***, пази са данти истрият куминтарити. Многу народ изтрихъ днес в туй биге... Мъ внукът - хакерчи...