463

vlad

преди 10 години

как можем да търпим още този ненормалник боленчо Не трябва ли да му свалят имонитета и да си го въдворят в някоя специализирана болница където му е мястото

462

bibo

преди 10 години

обещава всичко ,но не казва откъде ще вземе пари, повече пари за *** майки, узаконяване на катуни ,гета и незаконни къщички на тарикати, отказ от отговорност за атентата в Бургас ,това прави турско червеното правителство , но няма да стане

461

Анонимен

преди 10 години

Оставката на Плевнелиев офшорката ли искат?

460

gogo

преди 10 години

Оставка няма да дам, имам сммешни мерки!

459

''Спешна м

преди 10 години

Спряхме залаганията по сайтовете за да угодим на Черепа, нали другарю Уфшарски ?

458

Смятай

преди 10 години

Миналата седмица допуснах грешка и знам, че хората ми искат оставката, но това би било безотговорно ... и ще постави под съмнение усвояването на над 15 милиарда евро"Докато не ги усвоят никакво мърдане ... :)

457

баце Мито

преди 10 години

Оставка няма да дам, имам СМЕШНИ мерки!

456

калейчо

преди 10 години

..НИЩО ЛИЧНО Г-н Орешарски...ПРОСТО НЕ СТАВАТЕ!!!

455

калейчо

преди 10 години

...Не се извинявайте...ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТГОВОРНО !!..Настъпихте фекалиите заложени ви от "приятели"..явно срещу конкретни обещания и ангажименти..!!!Кокинов се изложи..и потъна вдън земя човекът..срама е голям!!...НО ВИЕ ГУСИН ОРЕШАРСКИ СЕ ***.те!!!Отидете си достойно и не се излагайте повече..!!

454

Стели Димитрова

преди 10 години

Силно са ми съмнителни тези спешни мерки. Не се ли угои достатъчно Станишев, та иска още??? Бойко Борисов си тръгна достойно, а народа дори не беше заявил, че не го иска. Сега в големите градове хиляди хора викат за оставка, а Орешарски и сие се правят на ударени. Обаче тази няма да я бъде. Народът ще ви съди за наглостта и алчността, и най вече за долната продажност.

453

Анонимен

преди 10 години

Олгархски и серГей да се извинят в Масква, че този път номерът не мина, българите се събудиха. Да държиш на някой т@!!!аците и да си го стиснал за т@!!!аците са две различни по вид и характер дейности. Не пускай, народе, стискай здраво, политиците са ни длъжници, но трябва да им се напомня

452

ставри

преди 10 години

Човека казва;КОГАТО ОТКРАДНЕМ НАД 15 МИЛИАРДА ШЕ ВИДИМ.

451

иллко

преди 10 години

***! на предните протести хората не искаха да свалят правителството!Искаха правителството да свали цената на тока, за да може да има пари за хляб! Тия които викаха против ББ бяха същите платени шапшали, които гласуваха за Болен. Станишев го видяхме ПРЕДИ ВРЕМЕ всички, ЗАБРАВИХТЕ ЛИ?!Или си мислите че Орешарски дърпа конците... хаха наивници!

450

Наблюдател

преди 10 години

Няма смисъл да се плашат хората с такива несъстоятелни глупости, като как ще загубим милиарди поради недоговаряне на еврофондовете за следващите 7 години. Всеки кабинет, включитено служебен има правомощията да договаря с ЕС и не е необходимо да си юрист за да го разбереш. Вариант е Орешарски да подаде оставка и да се освободи от диктата на БСП и ДПС, а президентът да го назначи за служебен премиер който вече ще е с "рзвързани ръце" да прави необходимите стъпки.

449

Анонимен

преди 10 години

Вчера в Парламента отказа да отговори откъде ще дойдат парите за увеличенията, които предлага. Тегли неизгодни кредити, ама после ние щв ги плащаме. Ще ни закопа майсторски, ама не сме Гърция, нито Кипър и никой няма да ни спасва. Да овътряш поколенията с дългове си е национално предателство парексаланс. Ама ние не сме шарани вече и на гола кука (обещания) не кълвем. ДА СЕ МАХА МАРИОНЕТКАТА

448

Анонимен

преди 10 години

"Оставка няма да дам, имам спешни мерки!".. Както винаги, вие червени цървулковци не сте в час и явно не познавате психологията на НЕплатения протестиращ. Изпадате в потрес, че не можете да ни купите така , както го правите с медии, политици и ***. Смятате, че щом никой не ни плаща скоро ще се откажем, но сте сбъркали! И точно този ви инат и отказ ще ви изяде главата драги ми Олигарски! И въобще , кой вече го интересува вече какво вие смятате да направите и какво не! Вие сте АУТ от живота ни!

447

grajdanka

преди 10 години

Kakvi spe6ni merki...Da varne hazarta na Kokala .Tova go re6i nai-napred kato zatvori mnogo igralni saitove

446

Протестиращ

преди 10 години

Орешарски е свестен и добър професионалист, но е попаднал в жестока зависимост от алчни негодници обслужващи олигархични интереси. Ако има усет и желае да запази доброто си име трябва веднага да подаде оставка и да остави тези негодници на протестиращите. Ако това стане, тия *** никога повече няма да видят бял ден.

445

Repichkov

преди 10 години

aide pak bg lubov na bg inat?!?!?!....kato v bg pop pesen "laji me, laji me" ili "sto patrona ste ti sloja", "ne vsichko e pari, priyatelu", "tigre, tigre"?!?!?!bg iznasilvane na bg naroda s bg motiv za bg lubov, bg grija?! na koa inteligentna kulturna planeta stava aktiona?!

444

Смях

преди 10 години

До voidТези поне се опитват да правят нещо РЕАЛНО...Докато твойте кумири само обещаваха и крадяха като за последно !! НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !!!!!