160

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

187 не разбрал, Нищо не плащат. Като ти спретнат една 2-3 месечна мини революцийка, ти БЕЗПЛАТНО ще ги забравиш. Пипа се много професионално.

159

8888*

преди 10 години

Има още мъгла, но кат се вдигне ще цъфнат бая ***!

158

Росен Плевнелиев притежава огромни суми в офшорни сметки в Кипър. Почти 1 милион $ е прибрал президентът от договори, с които е източил общия бизнес с Linder, компанията инвеститор в Бизнес Парк София. Иначе дава акъл, първо сваля доверие, после ще работи с правителството Тая Плевня, що ня затворят и нея!?

157

Антикумонист

преди 10 години

До Бай *** от ХанойА най-интеревсното е че Комисята по хазарта още не издава разрешителни.Всичко е в интерес на мутрите Борисов и спонсора му Божков

156

не разбрал

преди 10 години

извинете а по клко плащат да забравя за цецо крадецо, крадливата тиква, лапача дянков и останалата ***? по колко плащат и къде?

155

no comment

преди 10 години

yotovava.blog.bg/zabavlenie/2013/06/18/svetyt-e-ocelial-zashtoto-se-e-smial.1121383

154

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

чукча, Спокойно. Скоро и ти няма да имаш :) "Достъпът до 21 сайта за залагания трябва да бъде спрян от интернет доставчиците в срок до 18 часа на днешния ден. Това гласи разпореждане на Софийския районен съд (СРС) относно организаторите на хазартни игри в интернет, които оперират на родна територия без лиценз."

153

Наглите

преди 10 години

Ако Фидосова остане в НС протестиращите ще се утроят.

152

ПРОТЕСТИРАЩ

преди 10 години

АЗ ПРОТЕСТИРАЩИЯТ СИ ИЗКАМ БАТ ТИКВА И НАЙ ВЕЧЕ ПЛЕНЕЛИЕВ ДА ГРАБИ ОЩЕ И ДА СКЪТАВА В КИПЪР.

151

чукча

преди 10 години

До антикомунистBulsatcom ми е доставчика и имам достъп до всеки сайт за залагания включително skybet...

150

teo

преди 10 години

СТАНИ, СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ И ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕЙ-БЕЙ-ЗЛОДЕЙ В ЗАТВОРА ИЗПРАТИ !!! СТИГА ЧЕРВЕНОТУРСКИ МАНИПУЛАЦИИ, А НОВИ ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НС, ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА, НАМАЛЯВАНЕ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ НА 101 И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРЕДИЗБОРНИТЕ ОБЕЩАНИЯ, ОК?

149

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Последно ! Това за милионите на Плевнята верно ли е? Ако е така, да се хващат с Орешарски, Станиша и да си подават заедно оставките. И да направим нови избори Президентски + Парламентарни. Защо да си харчим парите по 2 пъти?Пък ако пак ГЕРБ, БСП, АТАКА и ДПС изберете... значи толкова ви е акъла !

148

Антикумонист

преди 10 години

До чукчане бъди манипулатор. При много от доставчиците са спрени.Единственят който работи е Спортинг бет.Хората имат пари по сметките си а вече са блокирани

147

Анонимен

преди 10 години

уважаеми другари и другарки, доносници и агенти, и аз ви мразя напълно безплатно

146

Анонимен

преди 10 години

Неадекватен Пламенов Орешарскити за няколко дни показа на кого си слуга.На Ахмед Доган и олигарсите!Никой не те иска! Заминавай си с мир!Иначе ще те свалим с протести!

145

до msimov

преди 10 години

На една снимка от протестите видях лозунг "Не съм платен, мразя ви безплатно!". Подкрепям го напълно...

144

чукча

преди 10 години

Не знам до кои къщи са ти блокирали достъпа но основните betfair,bet365,willhill си работят нормално...

143

канар

преди 10 години

Искат оставката на Плевнелиев заради офшорката в Кипър и милион долаеа КРАДЕНИ Мръсни гербаджий! Всички в пандиза ,заедно с цеко и боко

142

Антикумонист

преди 10 години

Народе обединявай се и да свалим това уж програмно правителство управлявано от ДПС. Но да не връщаме и старите кучета от ГЕРБ. Днес беше блокиран достъпа до редица международни онлайн букмейкърски къщи поради закона за хазарта приет от правителството на ГЕРБ. От днес хората ще играят само при Божков който държи парите на Еврофутбол в КТБ на Василев. Народе протести до дупка и да не позволяваме на МУТРИТЕ бОрисов и цВетанов да се докопат отново до веласт. Ще ги накажем като блокираме каналите

141

Пако

преди 10 години

Долу ГЕРБ !!! Вън от Парламента и затвор за Боко Тиквата и верния му слуга Цветанов!!!