400

наблюдаващ

преди 11 години

Прочетох антинационалистичните коментари внимателно и останах с убеждението,че българите най добре и безпроблемно са си живяли в рамките на Османската империя и залудо е била цялата нацонално патриотична борба и на тогава охулваните и заплашвани герой,обвинявани във всички грехове и че получават пари от вражеските държави, за да приемат каузата за освобождение и независимост на България, разбуждайки и подстрекавайки народа към СВОБОДА станала причина за бъдещите войни и и политически борби!

399

бай шуй

преди 11 години

Чудя се ако я нямаше партията дпс на кого ли щяха да си предписват несгодиите,ама наистина ми е много интересно и дали така с лека ръка ще го сторят към някоя друга партия

398

някой си

преди 11 години

народът е обезумял и се поддава на какви ли не провокации,не може само протести и избори да правиме губим ценно време.Едно не разбрах правим протести не сме доволни от герб ,но те пак са начело .А и отиваме да гласуваме има ли смисъл след като пак са същите и пак сме на протест -ненормална работа .

397

аз ли съм...не съм л

преди 11 години

Нема такава несполучлива и самовредна нация повервайте ми,а и резултатите са наяве как един народ се самоизяжда и унищожава.В крайна сметка кой печели .....не господа ние ще сме вечните губещи няма как да се получи .Дано не съм лош пророк но губим страната си с това разделение....не оставка господа промяна ни трябва моделът на управление просто е бил и ще бъде вреден за нас ако не се промени.

396

gost

преди 11 години

4удя се ве4ер дали децата гледат вси4ко това и какво се постига сас вси4ко това

395

Краси

преди 11 години

До АнонименНека не бъркаме нещата! Този човек не може да бъде подведен под отговорност! Той има ГОЛЕМИ ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ И НЕ СИ ДАВА СМЕТКА, ЧЕ Е НЕЧИЯ МАША ! Прости му, Господи, той не знае какво прави!

394

trayan.petkov

преди 11 години

Трябва да се даде шанс на правителството да заработи, а не да се възползват управляващи и опозиция от това, че се намираме в изключително мизерно положение и да ни манипулират. ние нямаме работещо правителство, но хората биват използвани, за да му се пречи да функционира. по-голяма машинация с цел дестабилизация на обществото не е имало!

393

Анонимен

преди 11 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРИМИЕР!!!АКО ИМА НОВИ ИЗБОРИ АТАКА ЩЕ СА ПЪРВА СИЛА!АТАКА!!!

392

Анонимен

преди 11 години

Безсреамно и смешно е държанието на Волен Сидеров, тряваб да бъде подведен под съдебна отговроност за напрежението,което създава!

391

Анонимен

преди 11 години

Сидеров изпълнява следващата платена поръчка на господаря си Местан. Тя е да отклони недоволството на гражданите от БСП, ДПС и Орешарски и да го насочи към Атака тоест в ялова поска. И по този начин да спаси правителството и Станишев от поисканите им оставки.

390

Революционер

преди 11 години

Ама сами сте си виновни за това, че вкарахте "Атака" в това народно събрание на чело с луд човек!

389

Зае

преди 11 години

Бащата на моя приятел беше ударен с камък по лицето,за щастие малък камък и човека е добре... И с око.но питам аз,това нормално поведение ли е на държавен представител???Тоя *** е не само срам за държавата,но и срами всички ни пред света. Ей, Болене,земи се скрий,че накрая на хората ще им писне и ще ти хвръкне кухата тиква

388

БЪЛГАРИН

преди 11 години

УБИЙТЕ ТОЯ ***!ОКТАЙ --НЕ УСПЯ!Ние обаче --ще успеем!!!БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ НОРМАЛНИ ПОЛИТИЦИ.....НЕ ОТ ПРОСТАЦИ И ***!

387

boksiora1

преди 11 години

а разлика от тия дето крадат, Волен беше единствения който не избяга от протестиращите.Защо ли, защото няма какво да крие!! Къде бяха лидерите на другите партии снощи?Предната вечер пак Волен стоеше 1 час и говореше в градинката на КристалГоворете каквото си искате, аз го подкрепям!

386

!!!!!

преди 11 години

Ами волен е свикнал да хвърля - по стюардесите фъстъци,по несъгласните с него бутилки !!!

385

Oня

преди 11 години

Той Волен - кьопека свикна да е под масата вече ... да прави дудуци ;) на който наддае най много :) явно е доста добър и ще го пробваме скоро хах

384

Анонимен

преди 11 години

Ние ви мразим безплатно!!!!

383

Анонимен

преди 11 години

Само наркомани около другаря сидеров. Снощи се кри под масата защото не видя пред него един журналист и един сержант. Полицаите първи трябваше да го размажат.

382

Анонимен

преди 11 години

След 3 месеца ибрика на изборите няма да събере и 0.5% ще е личен *** на пеевски а той има голям ***.

381

Анонимен

преди 11 години

На лудия ибрик ще му трябват векове за да стигне нивото на националист